Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 7
Здравейте,
бих искала да попитам запознатите следното,предлагам апартаменти под наем и бих искала да ги пусна в Букинг , как  по-добре да се регистрирам като физ. лице или Фирма?Имотите са за сезонно ползване.И още нещо- наемателите ,които са GINIUS  имат доста отстъпки- по 10,15 %, те за сметка на кой са,ощетяват ли наемодателя?И последно как става изплащането към тях?

Благодаря на всички

# 1
  • ...живея на последния етаж...
  • Мнения: 225
Здравей! По първия въпрос като каква да отдаваш имот, трябва да си изясниш данъчното облагане и да намериш най-добрия за теб вариант. Клиентите ginius имат 10% отстъпка от публикуваната цена, естествено това е за сметка на отдаващия. Но всьщност цената всеки сам си я определя, така че като се предвиди разхода за комисионната на Букинг и евентуално за ginius, първоначално може да се зададе цена, която те устройва. Има различни начини на плащане за клиентите, но според мен е удачен вариант клиентът да плаща с карта, изи пей, пей пал. Букинг е посредник, удържа си комисионната и плаща по банков път сумите за съответния месец до 15 число следващия.

# 2
  • Мнения: 7
Благодаря за отговора . А дали сте запозната с плащането от моя към тяхна страна как става и ако парите  за резервация са преведени и се поиска анулация как се процедира?Или вариант в който, резервират за седмица , плащат всичко с карта идват,налага им се да съкратят престоя с ден , два-съответно как се процедира отново с парите?
Какво означава точно non-refundable?Разбирам , че е да платиш с карта,осен това?
Постарах се да прочета всичко в booking, но има доста неща които не ми стават ясни.Благодаря!

# 3
  • Бургас
  • Мнения: 17

hristina0490, подготви си въпросите и се свържи с оператор на Букинг. Там ще ти отговорят, но мисля по- добре е на e-mail, така е по сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт