Захранване - въпроси и отговори - ТЕМА 4

• 44 784
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
LittleCactus завиждам ти за търпенето с това ЗВБ.
Да чакам бебе само да яде да пие на такава възраст не е за моите нерви.
Цял ден трябва дрехи да сменям ако я оставя да яде и пие сама.

# 481
Е, има си лигавници и пелени и трикове за ограничаване на цапане с храна. За водата, ми случва се да се олее като за смяна на бодито. Ама гледай от тая гледна точка, все някога ще трябва да се научи да пие сама, все някога ще се олива Grinning

# 482
Хаха, моята от доста време  е много трудна с обличането и събличането. Все не дава, все реве, опъва тези ръце... С памперсите е същата работа.
Абсурд е да се занимавам само със смяна на бодита и дрехи.
И аз завиждам на търпеливите майки.

Да се оплача, че от известно време не иска да пие вода. Не че преди е пила кой знае колко. Пелените не се мокрят много.
Добре, че пие АМ, за да набавя течности. Четох за празна кутийка от сок и сламка, но не съм пробвала.
Едно близко детенце изпива по няколко шишета на ден с вода, блазе му...

# 483
  • Варна
Относно водата, скоро синът ни започна да пие много малко вода с дни, отказваше категорично и се притесних, късмет, че точно в този момент една приятелка ни подари тази чаша:
Скрит текст:
Води се 18+, той е на 15 мес,  но я прие като голяма атракция и изпи огромни количества вода на фона на предните дни. Бях го пробвала преди месеци с обикновена чаша със сламка, не схвана тогава какво да прави. Та е възможно да има нужда да опита нов начин за пиене детето. С обикновена чашка пие от време на време с желание, но се къпе с научен интерес и като я метне през рамо, става вече съвсем веселба. С тази чашка пие и остава сух, сламката се прибира при завъртане, което съвсем го впечатлява. Обикновената чаша я включвам само за обучение засега, на тази разчитам да пийва добри количества вода. До дете си е, но все пак да споделя.

# 484
Моята напоследък се кефи на спортните ми шишета и доста усилено смуче накрайника им (въпреки че е празно), чудя се дали да не я пробвам с детско такова, но все си мисля, че ще се олива цялата. Дали има неразливащи такива?

# 485
Моят син пропи вода от шишета с накрайни, детски с бутилирана вода от чужбина. В България не му харесват, всякакви смених

# 486
Тези чаши някой пробвал ли е?

https://www.munchkin.com/miracle-360-10oz-cup.html

# 487
Здравейте на всички искам да попитам майките, които купуват готови местни пюрета, бебе на 8 месеца, колко грама месо трябва да яде, става на въпрос за готовите пюрета, в които съдържанието на месо е 8%, това на колко грама се равнява, а и има и други с 16% процента, те от кога се дават? Търсих, но никъде не открих информация?

# 488
Ако на етикета пише че отговаря на вашите месеци защо ще смятате грамажи!?

# 489

Да се оплача, че от известно време не иска да пие вода. Не че преди е пила кой знае колко. Пелените не се мокрят много.
Добре, че пие АМ, за да набавя течности. Четох за празна кутийка от сок и сламка, но не съм пробвала.
Едно близко детенце изпива по няколко шишета на ден с вода, блазе му...
Опитайте със затоплена вода.

Много подобна на Авент имам от голямото дете. Удобна е ако детето иска да гълта водата. Моето само подпираше това отгоре с уста, все едно ще пие, само че не гълташе нищо, а просто течеше вода навсякъде.

# 490
Здравейте! Малката е на 6 месеца и е захранена с картоф, морков, тиква и пъщарнак. Днес реших да и направя пюре от картоф, морков, ябълка и сложих две парченца тиквичка. Плющяха и ушите, всичко си изяде. След 3часа обаче повърна всичко. Дали тиквичката не и е понесла или комбинацията? Какво да правя сега? Пауза няколко дена или утре да си и дам пюренцето, но без тиквичка?
А забравих да добавя, че днес и направих за първи път и един плодов чай, който пи с голям кеф. Дали пък не е от него?

# 491
Не мисля ,че е от тиквичката .
Плодов чай на толкова малко бебе не знам дали се дава. ☹️

# 492
Не мисля ,че е от тиквичката .
Плодов чай на толкова малко бебе не знам дали се дава. ☹️

Пише, че е от 4тия 🤐 Няма да давам повече Confused а да продължавам ли утре нататък 🙄

# 493
Всичко ли повърна? Да не би да й е било в повече или да се е премятала и да е натиснала стомахчето? Чайчето след хранене ли го даде или преди да повърне?

# 494
Всичко ли повърна? Да не би да й е било в повече или да се е премятала и да е натиснала стомахчето? Чайчето след хранене ли го даде или преди да повърне?

Даа, всичко повърна. Ами тя яде в 12.45 после към 2.30 заспа и се събуди в 16.15 и тогавс повърна всичко Confused
Чая го пи по време и след ядене.

Общи условия

Активация на акаунт