Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 498
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Виж в Ремикса.
Чанти ЛВ ,Майкъл Корс за 1000лв.
Обувки по 200лв.

Втора употреба е това ....

Много е... ужасно много, не знам някой баламурник купува ли толкова скъпи...

# 166
  • Fort Worth, TX
Здравейте.Сдобих се с два халата.Единият е с етикет и чисто нов, а другият си е направо без грешка/изглежда никога не е носен/.Аз ги ползвам когато стана сутрин , докато си изпия кафето на терасата.
При нас също правят м/у другото аукциони , но стоките са маркови и няма забележки по тях.Много скъпо ги продават МК тея хора луди ли са.

# 167
  • Mostly in my mind
Какво е МК?

# 168
# 169
Michael Kors предполагам. На тоя пък как една чанта не му харесах Joy

# 170
  • Перник
Виж в Ремикса.
Чанти ЛВ ,Майкъл Корс за 1000лв.
Обувки по 200лв.

Втора употреба е това ....

Много е... ужасно много, не знам някой баламурник купува ли толкова скъпи...

Наблюденията ми в Ремикс показват, че точно тези неща се продават доста бързо. И вероятно после някоя кифла разправя на приятелките си, че е била на пазар в Париж Joy
Да, и аз не бих дала 2000 лв. за чанта, но на всеки влак си има пътници Simple Smile

# 171
  • Най-красивата страна
Аз съм намирала чанти МК в Мъпет маг ,Бултекс,Хумана.Излизат по 10-12лв.Само в Хумана са с етикет 25лв.бройката.Което е поносима цена.

# 172
Аз гледам основно в Ремикс, защото физическите втори употреба покрай мен са много зле. От ремикс основно търся рокли за официални поводи, за последната сватба на която кумувах роклята ми беше от там - чисто нова на Маскара за 70 лв. Сега отново ще кумуваме и следя една рокля, дано я намалят Grinning Но като цяло са им скъпи нещата.
Когато се прибираме при родителите ходим и в една местна втора употреба, където находки има основно мм. Последната му находка е това
яке, но бежово за 40 лв. Имаше доста петна и първо бях скептична, но след химическо светна. Иначе лятото там редовно си открива клинове найк, тениски с яка Хилфигър, Том Тейлър, Поло, Бос и т.н.

# 173
  • Mostly in my mind
В Ремикса наистина има много хубави официални рокли.
А колкото до МК и тези баснословни суми. Откъде да съм сигурна дали не е някоя реплика? Confused

# 174
  • София
Именно, на МК е заринато с реплики от най-различен клас.

# 175
  • София/Севлиево
Миналата пролет на Слънчев Бряг беше пълно с евтини чанти(до 25-30 лв) на МК.Вярно,може да не са били оригинални,но изглеждаха много добре.После що народ из метрото съм видяла с подобни само аз си знам,но се заинтересувах от марката и видях колко са им новите чанти.Тази година ако имам път пак към морето и си харесам нещо ще си го купя.И хич не ме интересува дали е реплика или оригинал.И без това едва ли ще издържи повече от 2-3 сезона без да я поразя...

# 176
  • Mostly in my mind
Обаче когато даваш една маса пари, със сигурност ще те интересува. Simple Smile

# 177
Навсякъде има реплики на МК, не е само на Слънчев бряг

# 178
  • Mostly in my mind
То като Адидас стана...

# 179
Из цяла Европа продават реплики, изобщо не ми се дават пари з такива от ВУ

Общи условия

Активация на акаунт