Звездни компромати- 396

• 73 171
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Малко снимки от традиционния обяд преди Оскарите
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 616
Скрит текст:
Някой ще ми даде ли инстаграма на този млад пилот Цено Кръстев,който дават при Гала?OMG! <3
И мен ме заинтригува, ето линк 😏https://instagram.com/cookingpilot/
С какво ви заинтригува, че не гледам Гала? Видях някалко негови снимки, та надали с визия...
Стори ми се интелигентно момче, здраво стъпил на земята, с две думи - нормален, приятен мъж. Свикнала съм като пусна тв да гледам само някакви подобни на Благой Георгиев мъже, та той ми беше като глътка свеж въздух. 😅 Впрочем, на мен на интервюто ми се стори сякаш по - красив, снимките не ме грабват особено.

# 617
Въх колко злобно, щото е само тя нали, налЕ. На нея й отива на натюрела, постигнала е каквото е решила, платила е висока цена за всичко. Някои са тъпи като въшки и никога няма да израснат дотам, ще ги видим и тях след 10-15 години. Пример Гющеровица и цяла плеяда от звезди Simple Smile

# 618
Цеци е качила зверски много килограми по време на бремеността.

# 619
но Цеци Красимирова е изключително красива на живо. Може би е прекалено красива за тази тема. Мисля, че по принцип жените трудно я преглъщат.
Но как да кажа на черното бяло?

Я пак за  тая пластмаса ...ти верно ли ?!

Ho яcнo личи, чe пo лицeтo й e игpaл нoжa нa плacтичния xиpypг.

Цeци Kpacимиpoвa имa ĸyп oпepaции. Koи пo пpинyдa, ĸoи caмo зa paзĸpacявaнe. Πpeди гoдини oт глaвaтa й вaдиxa ĸypшyм. Tя бe yцeлeнa пpи paзcтpeлa нa Kocьo Caмoĸoвeцa. Koeтo бeз мaлĸo дa й ĸocтвa живoтa.

Πo – ĸъcнo плacтичнитe xиpypзи зaличaвaxa бeлeзитe пo лицeтo й. Toгaвa oфopми cĸyлитe cи и нa няĸoлĸo пъти ĸopигиpa нoca. Moдeлĸaтa нaтъпĸa дocтaтъчнo ĸoличecтвo cилиĸoн в ycтнитe cи. Cлoжи cи и пepмaнeнтeн гpим нa вeждитe. Дa нe гoвopим зa бюcтa, ĸoйтo cнaбди c имплaнти.

Цeци Kpacимиpoвa oт пyxĸaвa млaдa жeнa ce пpeвъpнa в изĸycитeлнa бpюнeтĸa. Koятo ceгa пopaзявa c изpaзeни cĸyли, пpoнизвaщ пoглeд и виcoĸo чeлo. Hямa нищo oбщo cъc cинeoĸaтa oбиĸнoвeнa жeнa  oт пpeди. Πpoмeнилa e чepтитe нa лицeтo cи дo нeyзнaвaeмocт.  Hяĸoи нeйни пoзнaти твъpдят, чe cлeд ĸopeĸциитe изoбщo нe пpиличa нa ceбe cи oт пpeди.

всъщност точно на тази снимка си личи ,че просто още не е свалила кг от бременеене, нищо повече
Между другото винаги съм била слаба, но до една определена възраст лицето ми бе по-гръгло, а сега жените си правят такива скули като моите. Е, нямам операции обаче.

# 620
Не мисля, че някой отрича за корекциите на Цеци. Факт е, че въпреки тях резултатът е повече от добър. Щото можеше и да се окепази- примери бол. Виждала съм я на живо, красотата й е смразяваща- студена една такава, дистанцираща, но в същото време и притегателна. А очите й са невероятни- като на хъски. Поведението й беше обрано, възпитано, не е парадирала по какъвто и да било начин с каквото и да било. Но това преди. Сега, след като се нарисува цялата, определено фече не съм от фе- клуба й.

# 621
  • софия
Красотата е субективно възприятие, но не може да се отрече на Цеци, че е постигнала това, което е искала с изключителна воля. Аз лично не харесвам хора, които се стремят към постигане на целите си на всяка цена без да избират средствата, но свят шарен.

# 622

да бе Ок , драг куййн, има едно хубаво нещо сините очи ...

# 623
https://m.dir.bg/life/zvezdi/mona-pokaza-parvi-semeen-portret-s-bebeto
Г-жа Гочефф снима и показва, но няма кой да я отрази! Занимавате се е красивият Кюрпанов...а даже не е петък Heart Eyes

# 624
След като гледах филма A star is born, не мога да се начудя защо Лейди Гаг продължава да се загрозява така. Русата коса и силният грим определено не са нейното нещо.

# 625
Цеци Красимирова за мен е откровено грозна. Това, че е популярна в някои среди не е заради красотата й, там са по-важни други работи.

# 626
  • софия
https://m.dir.bg/life/zvezdi/mona-pokaza-parvi-semeen-portret-s-bebeto
Г-жа Гочефф снима и показва, но няма кой да я отрази! Занимавате се е красивият Кюрпанов...а даже не е петък Heart Eyes
Бащата с дебело зимно яке, тя по блузЕ, бебето - омотано. Странна концепция.
Кюрпанов може да ни занимава винаги, всеки ден.

# 627
тюрбанов прилича на чернокосия турски брад пит там както се казваше. цеци страшимирова по-скоро. да не я срещаш на тъмно.

# 628
  • софия
Дудукът така и не го научи този английски, но не спира да се излага.
Скрит текст:

# 629
Кюрпанов може да ни занимава винаги, всеки ден.
Тъй, тъй!

Общи условия

Активация на акаунт