Хайде, Пролет, идвай вече, чакаме с нетъпрение АПРИЛското човече – ТЕМА 5

• 57 351
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Нат,  всичко ще е наред!🤗

# 136
Наталия, стискам палци всичко да е наред докато докторката ти предцени че е безопасно да изроди бебоците.

# 137
Стискам палци и аз да издържиш до седмицата, която си си определила. 

# 138
  • София
Тези дни си мислех за теб, Наталия. Стискам палци и ти изпращам много позитивна енергия.
Мен тази нощ ме приеха с силни болки през 30 минути и съм на системи, бебчовците са в 30 сед. 1330 и 1215 кг. Казаха че са добре, да се надявам да устискам поне още 4 седмици.

# 139
  • София
Наталия, стиснати палци и от мен. Още мъничко остана, а бебоците вече са големи и всичко ще бъде наред. Спомняш ли си как се молехме да докараме до 27ма седмица, пък виж, то времето си върви, бебоците си растат, мъничко остана!

# 140
  • София, България
Наталия, и от мен стиснати палчета! Ще изкараш още 4 седмици, спокойно. Ще те удържат в болницата Heart

# 141
Наталия, стискам палци. Всичко ще е наред. Бебоците са си големи, не се притеснявай, ще издържиш, малко остана! Стискам палци Hug

# 142
  • София
Наталия, и аз ти стискам палци, макар че, не те познавам! Дръж се, бъди силна, концентрирай се в бебоците! Не се притеснявай, всичко ще бъде наред!

# 143
  • Sofia
Нат, и от мен палчета, докторите ще се постараят максимално за вас!!!

# 144
Наталия стискам палци и вярвам, че всичко ще е на ред. Може бе ще си поседиш в болницата, но важното е резултата.
Аз се връщам от преглед -- за четири седмици беболинка е пораснала много и както изоставаше с четири дни сега е напред. По термин съм 28+6, а по ехограф 29+6. 1600 грама. Каза да намаля изварата и че съм била много стриктна 🤣. За шийка не питах, надявам се е добре щом нищо не каза. Слдващ преглед на 27.02 и след това на две седмици.

# 145
Ех Наталия и от мен стиснати палци. Важното е, че си под наблюдение от лекари, които надявам се си разбират от работата щом въпреки проблемите ти стигна до тук Simple Smile че и до 9ти месец ще стигнеш Hug

# 146
  • София
Наталия, стиснати палци и от мен!

# 147
Наталия, и от мен имаш едни стиснати палци!!! Ще удържиш още малко и бебета ще се родят на време Hug

Аз да се похваля вчера бях на ЖК и мерихме първите тонове Grinning. С бебчо всичко е наред, вече тежи 2142, 32+0. Обърнал се е с главата надолу, ама малко по-диагонал. Последно хемоглобина ми от преди две седмици беше 125. Надявам се да не пада много до последно. Вече почвам да ходя всяка седмица.

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 12:22 от mimmmozka

# 148
  • София, България
Ти пък... 125 си е пушка в 8-ми месец Grinning Направо си си супер.

Аз забравих след тоновете да попитам за кога да си запиша час за следващия преглед. Много съм смотана. Сега ще запазя ако мога за 25-26, че така или иначе на 14 съм на ФМ. Sweat Smile
След толкова прегледи, продължавам да си гълтам граматиката всеки път като отида на преглед. Как може такова нещо не знам...

Вчера говорих за педиатър с личния ми лекар, другата седмица ще ме заведат при една, която ми е направила добро впечатление, стискайте палци да ни вземе. Че в София си е направо за вдигане на банкет ако те вземе някой педиатър. Rolling Eyes

# 149
Знаете ли какви права имате при раждане? Успях да намеря само това, а знам че и майката, и бащата имат право на еднократна помощ
Нова - ДВ, бр. 108 от 2008 г., в сила от 01.01.2009 г., предишна ал. 7 - ДВ, бр. 98 от 2016 г., в сила от 01.06.2017 г.) Когато майката и бащата се намират в брак или живеят в едно домакинство, бащата има право на 15-дневен отпуск при раждане на дете от датата на изписване на детето от лечебното заведение.

Общи условия

Активация на акаунт