КГБ = Клуб на Готините Баби - 194.

• 59 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 165

ДОБРО УТРО! Наспахте ли се момичета? Ето-кафето-заповядайте!
ФЛО-благодаря за съветите-дано ги спазваме и занапред, че не спи ли човек е като болен.
Снощи ни гостуваха младоженците-и аз като млада свекърва се постарах-за първи път правих чийз кек-то било фасулска работа-а аз му се притеснявах.И уморена, но удовлетворена още докато бяхме около масата ми се додряма и...в 21 ч хоризонтално.Наваксвах заради предната нощ дето обикалях сънувайки чужбини и се събудих изморена. Снощи не ми остана време.
   Докато Ви пиша и дъжд заваля а ще трябва да отлитам за работа.
ПРИЯТЕН ДЕН ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ!!!

# 166
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Фло, аз съм отличник в област СЪН Joy Лягам в 22ч и ставам в 8 - 10 часа си ги отспивам като добър човек. В 8,30 Тони ме проверява, но тази сутрин нещо се е объркала, та ме събуди в 7,30. Е, станах и съм по-рано при вас.
Като казах Тони - днес тя е рожденичка. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКАВА ДОБРА ПРИЯТЕЛКА! Да почерпя от нейно име:

# 167
Добро утро,готени мацки и от мен след хубавите дни прекарани в Пловдив.
 Роси, извинявай,не ти се обадих ,но много ангажименти.
Дидимити ,благодаря за кафенцето с удоволствие го пия.Coffee
Фло, и ние сме на тема легло на два етажа (баба отдолу),майсторите ще го правят с по- висока решетка за по безопасно.На пролет почва се ремонта. Немам думи.Благодаря за полезните съвети.
Неша, бързо да се оправи мило внуче.
Добре дошла на тетка.
Тони да си жива и здрава и благословена.Wine Glass
А  сега ви оставям,като ви пожелавам хубав и спокоен ден на всички,хуквам към очен лекар.

# 168
                   Привет и от мен! Flowers Hibiscus
                   Аз съм у дома - болнични! Джипито ,като ме видя,само не припадна от изумление.Обикновено се срещаме по улицата ,когато аз съм на разходка или пазар,а тя бърза към кабинета или на домашни посещения! Yum Сега обикалям лабораториите за изследвания и...иска да ми слага ваксина /тука плачааааа.... Sob много ме е страх,нищо ,че съм гУУУляма/.Поне си поприказвахме за внуци и като се оплаках от това онова тя ми рече,че съм преуморена.В къщи си имала едно и ги побърквало,а аз как съм изкарала толкова години с много хлапета,че как няма да ми се вие свят! Simple Smile
                  Добре дошла на новата баба Тетка! Flowers Hibiscus
                  Янче,предай поздрави на Тони - да е жива и здрава още много години !
                  Фло,и ние имахме и при двете щерки двуетажни легла,но още първия месец станаха едноетажни! Поиграха на втори етаж и....никой не искаше да спи там след ден - два..Що се касае за съня - аз правя точно обратното на всичко,което си писала. Yum При това някъде бях чела ,че е необходимо определено количество сън и организмът ,като не го получи нощем си наваксва.Така,че няма значение кога спиш , а да си получиш дозата сън па макар и през деня.
                  Неша,не се притеснявай за внучката.Всичко ще е наред.Най-здравата част е челото и изключително рядко се получава по-тежка травма.Спомням си Ран на 8 месеца.Чувам неистови писъци по стълбите "убиха ми детето" и тичам през глава нагоре,сблъсквам се с Цвети носеща Ран и разбирам,че тати го е изпуснал /детенцето пъргаво/ и на челото огромна цицина.Аз,дето съм виждала какво ли не,онемях,но съобразих,че не трябва да показвам страха си и грабнах детето ,веднага олио на цицината и докато се приготвим за Пирогов цицината избледня и се скри.В Пирогов ни казаха да лежи,ама то как се получава,че се върти като пумпал и няма спирка.Е,всичко мина и замина....трудно се опазват от падане и дано не се случва,но така растат...постоянно за нещо трепериш.
                 Разписах се и е време да ви пожелая .....приятен и спокоен ден! Flowers Cherry Blossom

# 169
  • София
Привет, красавици!
За сега и аз се стремя да спазвам наученото по Сън и здраве, но едва ли ще мога да го спазвам, когато започнат лекциите.
Безсънието води до здравословни проблеми: хипертония, невроза, депресия, хормонален дисбаланс, нарушения в обмяната на веществата, невъзможност да се изпълняват домашните и служебни задължения, катастрофи и наранявания.

ТОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА! ВСИЧКО КОЕТО ИСКАШ, НЕКА ДА ТИ СЕ СЛУЧИ! НАЗДРАВЕ, МИЛИЧКА cheers

Хубав ден на всички ви!

ДИДЕ, съблюдавай указанията на науката. Има неща, дето не се наваксват Wink Пропуснатото е пропуснато  hahaha luvbed
А ти, миличка постой у дома, почини си, че работата ти никак не е лесна. spoko

# 170
  • Кубрат/ Пишурка

Само да кажа, че се обличам и отивам на РД - поздравите ще бъдат предадени. До колкото разбрах оправили са й пощата и ще се опитаме да направим нова регистрация в Мамата - дано успеем, че и двете каквито сме спецове Joy

# 171
ДИДЕ, съблюдавай указанията на науката.
                    Фло,ако съблюдавам всички указания на науката ...май няма да ми остане време за основни неща в живота! Yum

# 172
  • София
ДИДИА, напротив. Спазавйки указанията на науката, ще живеем поне по 150 години и ще имаме време за всичко.  smile3533

# 173
Здравейте и от мен.
Честит рожден ден на Тони, да е жива и здрава!

Внучката ми е паднала от спортен уред в зала, не можах да разбера ,какъв е.
В къщи спят на ниски легла,защото дъщерята се страхува от падане.
Имало да става.Сега се опитват да я узъптяват.Трудна работа- дете.Забравила съм за намазване с олио, а цицината е голяма и синя.Ако сега мажат ще помогне ли?Не дава да и се слага лед, пищи.
Дидия, Що ти трябва тази ваксина, вдигай имунитета с джинджифил с мед, червено цвекло и другите сезонни кореноплодни, и повечко лежане -:)
По въпроса за съня- пълна противоположност на писаното от Фло.От 19 години страдам от безсъние/ чедото отлетя на далеко/. Всичко съм пробвала- нестава.Вземам хапчета със зелена рецепта, лошото е, че и те спряха да действат.Добре, че ги има книгите.
Спя по 4-5 часа, ама мърдам, свикнах.

# 174
Честито на Тони ,здрава  и права да е !
Да се държи Карнобат  ида не се пуска ,че е  и на хорото трябват хора!

Аз пък спя като за световно, днес поработи малко ,готвих и пазарувах преди това и утре сигурно ще спя цял ден.Добре че поне имам сили да стана и заредя,запаля печка ,че ще измръзна иначе.То  и така наближава да мръзна ,дървата  амен амен отидоха.Уж топла зима ,ама мноог обичам топличко.
Дайте малко да обменим кръв ли , кво да е ,  акъл ли , та да спим нормално сите.То иначе пък като дойде безсъница  , по 48 часа ме държи. Добре съм ама ще се оправя!                   

# 175
Честит рожден ден Тони!
От всичко добро по много ти пожелавам!

Добре дошла на Тетка и от мен!

А сега привет на всички!
Днес е духовито при нас,попреваля.
Хладничко е.
Борянчице, още малко и пролет идееее!Дано ти стигнат дръвцата!
Ние на зима изгаряме около десетина кубика.Камината си е ламя на дърва,но топлим на доста места.
Това не ме пречи да си спомням с носталгия за бялата голяма печка,която като ползвахме ми беше тай-топло😊☺

И аз май не спазвам правилата на Фло.🤔
Чета или гледам,докато ми дойде сънят.
Това ми е спасението☺

# 176
Здравейте момичета, кокичета!
От сутринта съм на крак. Днес решихме да
сложим зелето в буркани. Ами то свършване нямаще. Тази година какво сме слагали ,
какво сме яли ,много буркани излезнаха- листа и нарязано. Вече бидона е измит,в къщи оправено ,проветрено ,направих кафе и влезнох да ви погледноа.
Добре дошла на новата баба Тетка!  Като си помисля колко млади бабчета сте, а аз вече с внуци студенти.
Кога изхвърчаха годините.

Тони,честит рожден ден! Пожелавам ти  много здраве , радостни и спокойни години занапред!

Приятна вечер момичета !
Прегръдки! ♥

# 177
  • Кубрат/ Пишурка

Завърнах се от РД.
Направихме регистрацията, но явно не я активират веднага. Дано е станала и Тони да може да влиза и тук! За сега - ЛЕКА ВЕЧЕР!

# 178
Тони, честит рожден ден!

# 179
Честит рожден ден на Тони! Да е здрава, да има хубави занимания и срещи с любими приятели и близки!

Аз съм нощна птица. Лягам късно и ставам късно.  Снощи заспах рано, защото от днес съм работарка. Легнах към 11, събудих се в 3, 30. Приложих техниката за следване на събитията от деня. Заспала съм и се събудих в 7 от алармата.  Днес децата слушаха и мина много спокойно. Дано и другите дни да  е така!  

Луси, аз съм само 2-3 г. по-малка от теб, но късно се жених - на 22, 5 г.,  късно родих - на 25 г,  и късно имам внуци- първото на 55 г.  Което не е добре. Ти вече ще жениш внуците, а аз тепърва ще чакам други. Дано да ги дочакам!

Лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт