Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 31 ян. 2019, 13:29 ч.

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 13 151
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • Мнения: 8 945
Помня, че имаше майонеза в един момент ама явно не е била в маринатата,а преди овалване в корнфлейкса.
Мерси!!

# 181
  • Мнения: 646
Не го оставям да престои, ядем го веднага

# 182
  • под тепетата
  • Мнения: 2 825
Не съм чувала подобно нещо, не го и практикувам. Хапваме веднага.

# 183
  • Мнения: 1 072
за сока важи - даже повече уж се изчаква.

# 184
  • В царството на игрите:)
  • Мнения: 2 196
Оризът басмати може ли да се запържи преди варене или може да се вари направо. Въпросът е как става по - вкусен и пухкав?

# 185
  • Мнения: 8 945
Май сложих малко повече чесън на прах в месото за пилешки хапки с корнфлейкс да престои през нощта как да спася положението без да ги мия, че вече сложих два белтъка

# 186
  • Мнения: 6 886
Ще се изветри, на прах е

# 187
  • София
  • Мнения: 7 838
Момичета, преди няколко дни сефте направих небезизвестните напукани сладки и станаха добре. Но при търсенето намерих 2 варианта- с 2 или с 4 чаши брашно, при еднакво количество мазнина и яйца. Аз постъпих по соломоновски - сложих около 3 чаши  Laughing Имате ли опит с 4 чаши, напукват ли се добре?

# 188
  • Пловдив
  • Мнения: 13 422
Аз съхранявам в хартиен плик.
колкоиздържа така?
благодаря и на другите, но предпочитам да не замразявам/ползвам алуминиево фолио.
ми издържат...но си съхнат допълнително.Така,че за да не стане кочан-замразявам и аз.

# 189
  • София
  • Мнения: 1 481
Момичета, преди няколко дни сефте направих небезизвестните напукани сладки и станаха добре. Но при търсенето намерих 2 варианта- с 2 или с 4 чаши брашно, при еднакво количество мазнина и яйца. Аз постъпих по соломоновски - сложих около 3 чаши  Laughing Имате ли опит с 4 чаши, напукват ли се добре?

Еднакво количество мазнина и яйца, а останалите продукти?

# 190
  • София
  • Мнения: 1 977
Аз съхранявам в хартиен плик.
колкоиздържа така?
благодаря и на другите, но предпочитам да не замразявам/ползвам алуминиево фолио.
ми издържат...но си съхнат допълнително.Така,че за да не стане кочан-замразявам и аз.
Да, в хартиен плик продължават да съхнат. И за да не се замразяват - във фолио или вакуумирани в хладилник, така съхненето спира.

# 191
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 11 534
Оризът басмати може ли да се запържи преди варене или може да се вари направо. Въпросът е как става по - вкусен и пухкав?

слага се във вряла подсолена вода, не се пържи.
пухкав става когато не се превари.

# 192
  • Мнения: 1 758
Език в масло как правите?

# 193
  • Sofia
  • Мнения: 12 920
Сварен,обелен,нарязан на филийки и в тиган с масло и чесън да се позапържи леко.Един път правих и ми се видя доста тежко.Останалото нарязах на дълги парчета и го направих с лук,чушки и гъби,като каварма.

Вчера направих бисквитено руло,бисквити Закуска слепени с масло и мармалад.Преди малко го извадих да го нарежа,но е много сухо..Защо така стана,топят ли се в мляко преди слепване бисквитите?

# 194
  • Мнения: 1 758
Благодаря Доли, направих го но във фурната.

Днес купих вафлени кори от Березка и сега се чудя каква торта/пасти/вафли да направя...идеи имате ли? Вие винаги имате!

Общи условия

Активация на акаунт