Аз, специално, не говоря за нива на неонатологията, ясно ми беше къде съм и колко са подготвени. Говоря за отношение.
Но в крайна сметка сестрите в СВ работят и в държавната педиатрия. Няма как отношението да е различно. То си и стил на работа.
Тва малко като, ела да си купиш от моите био домати, ма да знаеш, че може да са гнили. Още много ще мизерстваме като народец щом търпим по-малкото зло, а не искаме всичко. Всъщност няма много - към 2050 ще сме 4 милиона, така че наздраве за великия избор, който имаме родилките в бг!
Прекрасно планирано секцио при д-р Димитров. Бях се насочила към тях и заради Ла Вита Нова, но поради пренасяне 4 дни и неангажирано бебе, определихме дата за секцио (щеше да е вбак, но просто не мога да получавам разкритие).
Бебето ми го дадоха час след края на секциото, веднага си засука тогава, стоеше си при нас с мъжа ми (тъй като той беше с мен, май друга болница в София не предлага семейно настаняване) от втория ден натам. Уникална болница, даже отидох с телефона ми към операционната, анестезиологът бе така мил да снима бебока в първата му минута живот. А за професионализма на всички, които се грижеха за нас мога да кажа само добри думи. Даже не съм се следила в Св. Лазар, а отидох в деня за секцио за пръв път там.
Тва малко като, ела да си купиш от моите био домати, ма да знаеш, че може да са гнили. Още много ще мизерстваме като народец щом търпим по-малкото зло, а не искаме всичко. Всъщност няма много - към 2050 ще сме 4 милиона, така че наздраве за великия избор, който имаме родилките в бг!
)
Нищо повече не съм казала, не разбирам защо толкова навътре го приемате. Не аз скачам като питбул, вие сте тази, която се е настървила да докаже на света, че Свети Лазар не е хубава болница, в която да родиш (макар че дори не сте раждали там). Както сама видяхте - не съм единствената на обратното мнение - а във форума сме дори много малка част от тези, които сме останали с хубаво мнение и приятни спомени от раждането и грижата след това в Свети Лазар. От тук нататък - всеки си преценя. Излишно е както сама казахте да се "повтаряте и потретвате", както е и излишно да говорите по адрес на Олга Дукат, която е повече от очевидно, че не познавате.
)