Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 760
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
donikapm, благодаря ти много! Hug
Аз съм със силно контрактивна матка и се притеснявам
да не отхвърли ембрионите.
Стискам ти силно палци за успешен финал! Heart

# 271
donikapm, благодаря ти много! Hug
Аз съм със силно контрактивна матка и се притеснявам
да не отхвърли ембрионите.
Стискам ти силно палци за успешен финал! Heart

Благодаря ти много за стиснатите палци! Притесненията са големи, но се надявам бебчето да е силно и да издържи до края! И на теб от сърце ти пожелавам положителен тест и успехи до финала - след всички перипетии го заслужаваш!

# 272
  • София
Sisi, стискам ти палчета!

# 273
Здравей Сис ,да питам аз плаща ли някакви   евра сега като отиди на ЗЕТ.Защото доколкото знам първият трансфер влиза в цената или пак искат пари

# 274
Първи трансфер при ЗЕТ не се плаща той е включен в цената на опита.Платих 500 евро за замразяване на едното ми останало ембрионче, като ми казаха, че всяка година се плаща по 160 евро за съхранение.

# 275
Първи трансфер при ЗЕТ не се плаща той е включен в цената на опита.Платих 500 евро за замразяване на едното ми останало ембрионче, като ми казаха, че всяка година се плаща по 160 евро за съхранение.
Интересно как 500 € за един ембрион,а за двата платих 250€.

# 276
И на мен ми стана странно. Преди това съм платила 2250 евро плюс 250 за замразяване. Сега след ЗЕТ единия ми го върнаха, а за другия платих 500 евро за да го съхраняват и всяка година по 160 евро.

# 277
Ама Вие сигурно имате фреш трансфер АЗпитам за замразени един път и предтоящ ЗЕТ .Тук не ми е ясно много веднъж плаща ме за замразяване и втори път значи пак плюс за една година още евро така излиза .Направо вече се чудят какво да измислят те това е новата мода за още 500 евро направо нямам думи .Обеснете ми че загрявам бавно как размразиха ги и двата върнаха единия и после  другия пак го замразиха за 500 евро така ли и отделно за една година  ами ако е по-малко два месеца например колко тогава пак 190 евро направо нямам думи .

# 278
И на мен ми стана странно. Преди това съм платила 2250 евро плюс 250 за замразяване. Сега след ЗЕТ единия ми го върнаха, а за другия платих 500 евро за да го съхраняват и всяка година по 160 евро.
Може ли да попитам при вас как решиха да върнат един? Понеже аз искам да ми върнат два-знаете ли дали им е практика само по един да връщат или е индивидуално?

# 279
Сиси пожелавам ти успех,само позитивни мисли и по малко страхове.Болките се срещат често даже и след полужителен тест и вече минаха 2 седмици от закъснението още ги има.Това да не те тревожи.Днес бях на доктор за това.Каза че принякои жени е така.Нош па 3х1 за успокоение на матката.Успех на теб и всички радостни вести.

# 280
Не нямам фреш трансфер. Правих ПИД на ембриони и имах ЗЕТ. Аз исках да върнат един ембрион доктора също ми препоръча един тъй като ембриона беше генетично здрав, а и аз съм с конизация и не искам да рискувам.За тези 500 евро така и не разбрах, защо трябваше да ги дам, след като в началото платих 250 евро към опита за замразяване имам и разписка.

# 281
Не нямам фреш трансфер. Правих ПИД на ембриони и имах ЗЕТ. Аз исках да върнат един ембрион доктора също ми препоръча един тъй като ембриона беше генетично здрав, а и аз съм с конизация и не искам да рискувам.За тези 500 евро така и не разбрах, защо трябваше да ги дам, след като в началото платих 250 евро към опита за замразяване имам и разписка.
Към тези 500 + 160 евро да не забравяме за трансфер в бъдеще още 1000евро те сигурно са отделно и оп още 2000 евро то направо си е цяло ново ин витро .

# 282
За тези 500 евро наистина ми стана неприятно, но не може да се отрече професионализма им! Доктор Карликая си свърши перфектно работата и независимо, че съм с лош резерв успях благодарение на него да имам две здрави ембриончета.
d-r Sveta сега не са ми ги искали тези 160 евро, чак другата година ще ги платя, ако е още на съхранение при тях.

# 283
На моята бележка , която Хафизе ми написа за да ми стане ясно пишеше
2250 евро за ин витро + 250 евро за замразяване до трансфера , това ми направи впечатление и си помислих че след трансфера ако останат ембриони ще искат още пари за замразяване за някакъв период
Трансфера е включен в тази цена, но при други трансфери по нататък по 1000 евро всеки път ще се плаща

# 284
Благодаря ви много, момичета! Heart Hug
Успех желая от сърце на всички ви! Heartpulse
Jacky33, как си? Надявам се, че всичко е наред при теб! Hug
d-r Sveta, нищо няма да плащаш, щом си платила подготовката за ЗЕТ,
в нея влизат прегледите, кръвните изследвания и трансфера.
Момичетата са ти обяснили подробно преди мен. Blush
Момичета, купих си но-шпа, но докторът казал нищо да не пия,
само да почивам. Хафизе ми отговори веднага.

Общи условия

Активация на акаунт