Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 4
Здравейте мили мами, малкият е на 8 месеца от раждането е със запушени слъзни канали и на двете оченца. Ходихме на два прегледа при д-р Люцканова изписа капки и крем. Докато сме с тях го облекчава,но не спира да сълзи. Правихме масажи, не помагат. Та ни каза, ако не се оправи се налага сондиране. Аз обаче исках второ мнение отидохме при Антония Барбукова и тя каза същото, че ще изчака до 9 месец и ,ако не сондиране. Има ли мами,които са минали през това? Кой лекар извърши манипулацията моля ви помагайте . Ще съм благодарна за всяко споделено мнение,защото много се притеснявам.

# 1
  • Мнения: 7 453
Чака се минимум годинка преди сондиране.

Ние отпушихме с риванол и масажи. Ако искате оставете ми телефона си на лични и ще ви се обадя да кажа как се справихме. Помогнахме и на много други и при тях също се отпуши.

# 2
  • Мнения: 4 407
И на нас ни казаха поне на годинка да е. Отпушихме с масажи. Но техниката на масажа е много важна, трябва да се убедите, че го правите както трябва и с нужния натиск. Масажирах по 7-8 пъти дневно, всеки ден почти от раждането. Отпушиха се към 6тия месец.

# 3
  • Мнения: 4
Благодаря  мамчета за отговорите. Правихме много масажи, то се измъчи детето реве  нещо ужасно. Едната докторка ни каза,че няма смисъл да се чака, защото е минало много време и секрета е много обилен. На 15.02 сме на преглед и ще видим какво ще ни кажат.

Общи условия

Активация на акаунт