Звездни компромати- 398

• 69 822
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Ellie Goulding
Скрит текст:

# 151
Мегън и Хари:
Скрит текст:
Скрит текст:

Кейт и Уилям на BAFTA 2019г.
Скрит текст:

# 152
Ellie Goulding
Скрит текст:

И тя е надула горната устна, като гледам...

# 153
Теа се казва.

За мен е разбираемо, че се опитват да бъдат популярни и да присъстват в медийното пространство при положение, че стартират такъв бизнес.
Нещата изобщо не стоят така в рекламните агенции. В случая се опитват да намерят инвеститори за себе си - да ги поканят за 1-2 кампании, един giveaway да направят в профила си, особено ако с друго не се занимават за тях е доста доходоносно.... За Петканови поне имам преки наблюдения и мога да говоря със сигурност, но повече от това не мога да кажа, защото жълтурите не плащат.

# 154
  • Murcia, Spain/Ruse
Ни моа:joy:

# 155
Теа се казва.

За мен е разбираемо, че се опитват да бъдат популярни и да присъстват в медийното пространство при положение, че стартират такъв бизнес.
Нещата изобщо не стоят така в рекламните агенции. В случая се опитват да намерят инвеститори за себе си - да ги поканят за 1-2 кампании, един giveaway да направят в профила си, особено ако с друго не се занимават за тях е доста доходоносно.... За Петканови поне имам преки наблюдения и мога да говоря със сигурност, но повече от това не мога да кажа, защото жълтурите не плащат.

Аз точно това имах предвид, не съм наясно как им седят нещата с подробности, но ми се струва логично, когато искаш да рекламираш нещо да си търсиш аудитория.

# 156
Днес на няколко билборда ме гледаше някаква неадекватна физиономия, обикновено не забелязвам рекламите им, но този път не, от там ме гледаше налудното изражение на Божана как смучи някакви спагети на Маги, гнусно, все едно смучи нещо друго, и от мастър шеф много се е издигнала евала, Маги да рекламира, направо да й завидиш!

# 157
  • Countryside
Хейтът ми е ясен, ама тая всенародна любов по Ева Лонгория и бебе ми е странна.
Защото е естествена, грижи се за детето, пуска супер сладки ежедневни снимки и очевидно го обожава. За разлика от някои наскоро родили български майки, дето се развяват по екскурзии, хвалят се колко кг са свалили след раждането и изобщо обсъждат други "жизнено важни" теми.

В темата постоянно се цопват разни нацомбени птицечовки, не че съм ги следила нещо, но ако не са надписани всичките са ми еднакви. И това разбирате ли е хай лайфа, каймака на обществото! Всичките ни телевизии са ужасен ужасон с "авторските" предавания, само БНТ държи гарда все още.

И аз не харесвам Шопови, и по-скоро Наум. Такъв ген да има, а какъв е кифльо.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 04:55 от Сиренце

# 158
  • Пловдив
Мелания

Скрит текст:

И няколко снимки от РД на Дженифър Анистън

http://www.spletnik.ru/buzz/87871-kak-dzhennifer-eniston-otprazd … pun-demi-mur.html

# 159
  • София
Мелания си е прекрасна!

# 160
Направо!

# 161
На другата дама сакото сякаш е от картон...

# 162
  • Viena
Гледахте ли новото предаване на Гуркова?

# 163
Мегън и Хари:
Скрит текст:
Скрит текст:

Кейт и Уилям на BAFTA 2019г.
Скрит текст:
Мегън винаги лъщи в лице , прилича ми на малка маймунка
На тази снимка Кейт изглежда много съсухрена и състарена

По коя тв дават предаването на Гуркова?

# 164
По коя тв дават предаването на Гуркова?

Май е само в Ютуб.