Звездни компромати- 398

• 69 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Никой ли няма да честити рождения ден на Божигол? Heart

# 181
Перфектен изнасилвач бил Роналдо, съдят го и май и ще го осъдят.

# 182
Доказано ли е?

# 183
Не съм особено голяма фенка на Роналдо, но пък тази история ми е малко скалъпена и си мисля, че някои момичета дават мило и драго за 5 мин слава. Включително и да си измислят разни изнасилвания от преди 10 години или там колкото са минали.

# 184
Много злоупотребяват вече с тази тема..

# 185
Води се дело, доказателства има, плюс на едната жертва ѝ е платил да си мълчи. Подписано собственоръчно. Ще видим.

# 186
Златотърсачки, само че професионални.
Рязко са обеднели и са се сетили, че миналият век са "минали" някакъв Роналдо Grinning

# 187
Води се дело, доказателства има, плюс на едната жертва ѝ е платил да си мълчи. Подписано собственоръчно. Ще видим.
Я, така ли, брей!
Кой ти каза?

# 188
Не ви разбирам реакциите, но няма и нужда.

Става дума за насилие, упражнено от хора с много пари, много власт и много начини за сплашване. Утре може да се случи на ваша приятелка или на дъщеря ви. И само защото този някой поддържа някакъв благоприличен имидж и ръси пари за благотворителност не означава, че не е лайно. Затова и си има съдебно дело и съдът ще решава. Ето, наскоро пак гръмна педофилският скандал около Джако и излязоха хора, които още навремето са свидетелствали срещу него - уволенени, заплашвани, заплашвани са и близките им, подлагани на терор от някакви мутрьони. Става дума за имиджи за много пари.

коки, беше изтекло по чуждите вестници.

https://www.independent.co.uk/sport/football/news-and-comment/cr … eal-a8582761.html

# 189
Никой ли няма да честити рождения ден на Божигол? Heart
Четох, че ще празнува семейно Joy С Биляна, Ники Михайлов, Николета и дъщеря им

# 190
Не знам какво е станало на наградите, но съм съгласна, че твърде много са си повярвали..особено Тото.
Надменен е на живо, а като го гледам и като гост в предавания е така. Лъчо е по-тих и смирен...и все в сянката на Тото, което в един момент ще си окаже влияние според мен.
Йонито да не пее накрая срещу Старбъкс във Варна, до Дупката? Като не иска в кръчмички, на чист въздух тогава.

# 191
Да ме прощавате ако сте го знаели
но вчера на Део му се родил втори син Теодор

# 192
Е как да не му го честитим на Божинката! Веднага го поздравявам с един лаф за приятелството
Скрит текст:

Тото е много противен. С участието си в ББ ми опротивя. То не бяха измислици, хвалби и какво ли още не. Наистина още много хляб има да изяде и по още много отъпкани отдавна пътеки от други рапъри ще трябва да мине, за да го запомнят всички.

# 193
Кейти Пери да не се е сгодила с Орландо?
https://www.instagram.com/p/Bt5gRBDHNZl/

# 194
qrye, това като теория за хората с пари и злоупотребата им с влияние и положение е 100% истина!
Но, относно Роналдо, не вярвам, че изнасилва жени! Вярвам, че помага на болни деца! Напоследък се е и кротнал, което е супер, стига разни женуря, са го нарочвали за какъв ли не - гей, изнасилвач и пр.
Жената до него си го пази, а и той май...се е понаиграл със ... жени!
Не знаем, той си знае. Wink

Общи условия

Активация на акаунт