Звездни компромати- 398

• 69 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • I want it all and I want it now.
Наталия просто е спряла да живее за 20 години. Не харесвам 😯 такива хора, който не искат да продължат напред, а се вкопчват в някакъв ...

# 331
  • Sofia
Преди малко видях Наталия да слиза от джип кайен, изобщо не е такава мечка , както на екран. Дребничка и закръглена,  пак в черни дипли.

# 332
То при нея тъпото е, че се облича така, че да изглежда мечка. Тези овърсайз дрехи не ѝ помагат. Никак.

# 333
За ожалване си е Тесла имам и аз, а и много други хора, но виж ако имаше самолет частен тогава щях да и се възхищавам.
Да, тук всички са от Тесла нагоре....

# 334
Мелания е страхотна Heart Eyes

Наталия не можа да го прежали, ама и на него не му прави чест, че постоянно я залъгва. Хем не я иска, но я обгрижва, осигурява, дава ѝ напразни надежди. Да я беше пуснал, може би щеше и да го преживее.

# 335
За ожалване си е Тесла имам и аз, а и много други хора, но виж ако имаше самолет частен тогава щях да и се възхищавам.

Ми да 😂😂😂

# 336
А дано, ама надали Grinning

# 337
Що бре и аз имам тесла 😎

# 338
И, за да спрем спама ето ви единa влюбена Джулианка.
https://www.instagram.com/p/Bt789lGFVe-/?utm_source=ig_share_she … hid=1me3j1s6zvklx

# 339
Описанието кърти 😂 “никоя жена няма да избяга от трона, за да отиде в обора” - колко романтично 😆

# 340
  • Пловдив
Описанието кърти 😂 “никоя жена няма да избяга от трона, за да отиде в обора” - колко романтично 😆
Мда, ама има жени го правят.

# 341

Ми да 😂😂😂

mhm Я се пребройте моля да видим бройката  Joy
Скрит текст:
Сериозен ръст има в броя на регистрираните електромобили. Към 2 януари 2019 г. те вече са 710 при 326 година по-рано.

# 342
Мда, ама има жени го правят.

Има, ама не такива като Ганка 😉

то всъщност там случая не е ли този Найденов да е седнал на нейния “трон” ? 😹

# 343
  • София
Наталия не можа да го прежали, ама и на него не му прави чест, че постоянно я залъгва. Хем не я иска, но я обгрижва, осигурява, дава ѝ напразни надежди. Да я беше пуснал, може би щеше и да го преживее.
това не е вярно, Руми.
нещата там отдавна са ясни.
нищо странно не е да обгрижваш човек, когото обичаш по друг начин вече, с когото си споделял много, майка на детето ти.
пускаш някого, но не можеш да направиш нищо, ако този човек е вкопчен в теб. и това не е приятно, повярвай ми.
няма свършила любов, ако я е имало, но е хубаво Наталия да си позволи да се влюби отново.

# 344
  • Варна
Стрина Ирина  Mr. Green
Скрит текст:
Пак се бъзика с бг мама Blush
Палавница Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт