Звездни компромати- 398

• 69 845
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
За какво се напиня стрина толкоз години да отглежда био продукти, да пече воловани в ИСЛ, да води предаване, да отглежда н на брой деца- вътрешно и външноутробни, да върти ресторант за баници, като ще я запомним единствено какво пиянде е.

# 346
  • където ми харесва
Само аз ли слушах внимателно, когато Наталия обясни, че има мъж до себе си, който я обича каквато е, който е свестен, мил и който тя също обича?!

# 347
Стрина Ирина  Mr. Green
Скрит текст:
Пак се бъзика с бг мама Blush
Палавница Stuck Out Tongue Winking Eye
Ясно е, че ни чете редовно. Но палавница не е ! Направо си е страстоубийка. Да му се чудиш на Ванко....ако още я уважава, че Вихра имаше забележки, ако правилно помня  Mr. Green

# 348
Доста е поостярала палавницата.

# 349
А, Иван разправяше пред Карбовски, че Вихрето висяла само пред интернет, та това много го дразнело! То, стрина Ирина не излиза от нета.

# 350
А, Иван разправяше пред Карбовски, че Вихрето висяла само пред интернет, та това много го дразнело! То, стрина Ирина не излиза от нета.
Да, Вихра злоупотребявала с фейса и виното...

# 351
  • София
Само аз ли слушах внимателно, когато Наталия обясни, че има мъж до себе си, който я обича каквато е, който е свестен, мил и който тя също обича?!
дано. аз не съм гледала предаването.
надявам се и да не го трови със сравнения, спомени и прочее. да си остави товара.

# 352
Мис Тигрова сега по БТВ  hahaha

# 353
Мечтата й била да отиде на екзотичен остров и отишла нс Тасос. Ама много гърци имало. 😫😂😂

# 354
  • Пловдив
Тасос и екзотика?!!? Че то там има повече пловдивчани от гърци!

# 355

Мис Тигрова сега по БТВ  hahaha
[/quote]

А какви мечти е имала Тигрова  Sweat Smile

# 356
  • Sofia
Чудя се дали е повече умна или повече красива Joy
Очертала си е очите като рисунка на второкласничка.

# 357
Явно са я предвидили за някой реалити формат. Милата.

# 358
Тази малоумна ли е?

# 359
На клипчетата нахакана колкото си иска, ще коли и беси, а пред Карбовски всеки момент ще пусне сълза😅 И ще размаже очертанията🧐

Общи условия

Активация на акаунт