Звездни компромати- 398

• 69 829
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Добре, че не съм първа дама, че тая Мелания направо щеше да ме депресира нон стоп. Всички около нея изглеждат нюд.

# 166
  • София
На другата дама сакото сякаш е от картон...
Освен това цветът на сакото принципно е прекрасен, но върху черно-бялата рокля не ми харесва. Хората са казали: най-много три цвята, но в случая комбинацията не е добра.
Всъщност коя е двойката на снимките с Тръмп?

# 167
  • До морето
Аз харесвам Наум и Теа. Млади, готини, възпитани, обичат се, ето лекар стана момчето, обаче просто НЕ СТАВА ЗА ЕКРАН! Никаква харизма няма, там е проблемът и  затова предизвиква хейт. Снощи гледах баща му в постановка - ми той е титан! Абсолютен!!! Направо е грехота,  че Наумчо е толкова бездарен и безличен! За съжаление това или го имаш, или го нямаш! Не си виновен, че е така, ма не се  напъвай насила!

# 168
  • София
Е, как, грехота дете на актьор да стане нещо друго. Как така няма да е наследило артистичната дарба на родителя... Mr. Green
Да не говорим, че понякога и родителят не струва и кой знае как е пробил, но това е друга тема

# 169
  • София
Лейди Гага
Скрит текст:
и татуировка
Скрит текст:

# 170
Cristiano Ronaldo
Скрит текст:

# 171
Красавец!
Хубава двойка!
Изключително естествена е жената до него. Май, намери това, дето търсеше!

# 172
Тази нощ го сънувах как се събужда вкъщи, а преди тва ме е гонила мечка. Напушихме се и аха... и бебето изрева. Не го харесвам като мъж, така че не страдам (много) Joy

# 173
  • София
Роналдо ми е изключително мазен и противен, но е много добър футболист.

# 174
  • Пловдив
На другата дама сакото сякаш е от картон...
Освен това цветът на сакото принципно е прекрасен, но върху черно-бялата рокля не ми харесва. Хората са казали: най-много три цвята, но в случая комбинацията не е добра.
Всъщност коя е двойката на снимките с Тръмп?

Президентът на Колумбия и съпругата му.

http://www.spletnik.ru/buzz/chronicle/87941-donald-i-melaniya-tr … tom-kolumbii.html

# 175
За Роналдо се носят легенди из манекенските среди и по това, което чета, те не са никак позитивни.

# 176
На Наумчо не мога да преглътна прическата.

# 177
Какви са слуховете за Роналдо, че съм изпуснала.
Аз го обожавам това момче.
Дори не знам защо.
Перфектнее ми Grinning

# 178
Какви са слуховете за Роналдо, че съм изпуснала.
Аз го обожавам това момче.
Дори не знам защо.
Перфектнее ми Grinning
Да, перфектен е!

# 179
Не знам какво е станало на наградите, но съм съгласна, че твърде много са си повярвали..особено Тото.
Надменен е на живо, а като го гледам и като гост в предавания е така. Лъчо е по-тих и смирен...и все в сянката на Тото, което в един момент ще си окаже влияние според мен.

Общи условия

Активация на акаунт