Звездни компромати- 398

• 69 812
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Лили Деп ми се струва разхубавена. И сякаш е качила малко килограми. Харесва ми така, миловидно излъчване има.

# 286
Гледам го добре. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит да си, Императоре! Здрав, умен и красив! Обичам те безумно.
 newsm59 newsm59 newsm59
Да ти е жив и здрав
Снощи си говорихме ММ за Божинов.
Според мен той не е тъп, момчето е излизало твърде рано в чужбина,мисли на италиански и иска да говори на български.
На нашите кумове синът им е така.
Момчето завърши  химия в Италия и се завърна в Бг.
Много му е трудно да се изкаже на български, има думи които като ги каже ще го разберът само италианци и на Бг няма как да го обясниш, трудно е да водиш разговор с него на български.С нас говори, но половината думи ги казва на италиански и си го разбираме, но други не могат
И на Божи му е трудно той от 11 годишен е в Италия..... разбирам го човека

Кажи честно....  Лео- готвача е истински италианец пА не ръси такива тъпотии....

# 287
  • София
Божинката отдавна не живее в Италия. Надали може да мисли на какъвто и да било език при наличието на половин мозъчна гънка, да ме прощава Денси. Blush Не е лошо момчето, добряк ми изглежда, но мисленето не му е сила.

# 288
Божинов си е тъпо футболистче, отгледано от родители, същите като него и расло сред себеподобни.
Едва ли някой очаква от него изказ като на професор в Харвард.

Не търсете под вола теле... или по Божиновски: "под вола като няма теле, значи е празно". Wink

# 289
Красимирова е страшна , останало и е лицето да си татуира.Дъщеря и не знам защо я набеждават за красива
Това е  и  моето мнение! Освен това много се е разширила в таза!
Хич не е мой тип, но има тежкарско излъчване!

# 290
Вижте, Гала какво е харесала в инстаграм 😀😀😀

Скрит текст:
Скрит текст:
Не го е харесала Гала, а админа на профила, който е мъж.

# 291
Цеци на живо има доста мрачно излъчване. Много е напълняла, ама сигурно е от хубав живот.

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 09:19 от Шушон

# 292
Цеци прилича на траверс. В по-добрия случай на вещица.

Божимой е красив и забавен. Достатъчно му е! Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 293
Страхотен е Божитвой! Няма ли някой френд и за мен? 😁 Не държа да е толкова умен, разбира се, но е желателно.

Преслава
https://www.instagram.com/p/Bt6ImYvFnNI/?utm_source=ig_share_she … shid=edvoym54to2j

# 294
Страхотен е Божитвой! Няма ли някой френд и за мен? 😁 Не държа да е толкова умен, разбира се, но е желателно.
Е как - Тони Найка, Цецо Пецо, Мишо Гришо...трепни, трепни, трепни.

# 295
Ааа не, аз искам футболист, като него. Тия от къде да ги знам имат ли пари за Плейн.

# 296
  • ГО
Оффф, като каза Плейн, сега е налазил Малума и с него движи. Направо ми се гади, като му видя сплесканата тиква. 😂😂😂

# 297
Славчо Тошев е твоят човек!

# 298
Аууу! Да как съм го забравила тоз човечец. На всичкото отгоре май ми е съкварталец, една идея по-лесно става издирването му. 😆

# 299
  • където ми харесва
Ти па! Купи си едно чихуахуа и случайно го засечи, докато разхожда неговия плъх. Ще е любов от пръв поглед Simple Smile ❤️

Общи условия

Активация на акаунт