Звездни компромати- 398

• 69 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Страхотна! Най-Ентелигентната на света е, щом сто години не може да преживее тоя Денис и го следва по петите навсякъде.
Едното няма нищо общо с другото!
А, и не го следва по петите!

# 316
аз даже не разбрах коя коя е
 Joy

# 317
Той Перукан да не обърка леглата Laughing
Лейди Гага с нова татуировка
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7301139

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 12:12 от Г-жа Рамацоти

# 318
Наталия Симеонова при Петя Дикова. Тази жена не престана да мисли за Денис и едно и също повтаря от години - ''Ние не сме разведени, на 14.02 се навършиха 20 години от нашия брак. Той е моята духовна половинка, аз не мога да си представя да се омъжа за друг човек...'' Отказала се и от битката с килограмите. Някак ми е мъчно за нея.
Много е интелигентна и има осанка!
За общуване и компания е супер тази жена!

И аз я харесвам, принципно, но сега не разбирам като каква я канят - тя няма предаване сигурно повече от 5 години, та като бивша на Денис, бивша водеща или?

# 319
  • SF
Тя така и не си смени стила - вечно увита в едни черни бедуински дипли. Милата...

# 320
И иронията е какво предаване имаше, апък всъщност при нея любовта е в друга насока Confused

# 321
Аз така и не разбрах защо свалиха Предай нататък. Помагаха на много хора, поне за момент да се отърсят от нещастието си.
Даниел Ризов е голям  ...без извинение. Трябва да се радва, че се е отървала от него.

# 322
  • Варна
Биляна Йотовска работно. Доста е противно това тяхно “шоу”. Защо така се излага тази жена? Нали беше тръгнала в друга насока да се развива?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 323
# 324
Че тя кога е била хубава за да погрознее Rolling Eyes

# 325
Стрина Ирина  Mr. Green
Скрит текст:

Теди Велинова
Скрит текст:

# 326
Имаше период в който беше симпатична, но сега брррр.

# 327
Скучая си съботно аз във форума и чета, че са видяли Стрина ви тези дни с Тесла. А вие я ожалихте тука, че фалирала и продава джипа Grinning

# 328
За ожалване си е Тесла имам и аз, а и много други хора, но виж ако имаше самолет частен тогава щях да и се възхищавам.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт