На пазар във Варна - Тема 52

• 44 337
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Леле, какви са тези цени 200+

# 271
  • Варна
Благодаря ви за отговорите относно балеажа! Свързах се с Тео, но от там също ми казаха цена 200+ , което ми се струва прекалено скъпо за процедура, която не се знае колко време ще се задържи. Говорих и с Герика Про изглеждат сполучливи. Работят с Keune за доста по малко пари.

Urban пита ли за цена? Имат опция на лично съобщение да им изпратиш актуална снимка на косата си, за да  кажат колко ще струва, отговарят бързо.

# 272
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря ви за отговорите относно балеажа! Свързах се с Тео, но от там също ми казаха цена 200+ , което ми се струва прекалено скъпо за процедура, която не се знае колко време ще се задържи. Говорих и с Герика Про изглеждат сполучливи. Работят с Keune за доста по малко пари.

Urban пита ли за цена? Имат опция на лично съобщение да им изпратиш актуална снимка на косата си, за да  кажат колко ще струва, отговарят бързо.
Моя приятелка е посещавала Ърбан. Чрез съобщение е изпратила снимка на цвета. Познайте дали се е получили същото? Ами- не. Само празни приказки, но всеки е свободен да опита ако реши.

# 273
В Ърбан се свързах с една много   изнервяща фризьорка, която също каза около 200. Консултирала съм се със 70% от салоните в града сигурно и цените на повечето места са от 170 нагоре

# 274
  • Варна
На страницата във Фейсбук на Gerika  PRO виждам, че има промоция за балеаж 100 лева, но дали зависи от дължината на косата, не знам, може да питате. Не съм си правила и не мога да дам конкретен отзив за балеаж, иначе от години съм клиент на Гери и съм много доволна.

Следвам в Инстаграм едно момиче, което беше ученичка за грим на моя позната гримьорка, но не щеш ли се оказа и фризьорка, та на снимки нещата и изглеждат много добре, идея нямам как е като качество, просто я споменавам за проверка, ако някой желае или има опит, да сподели. В профила и пише студио Valenty:
https://www.instagram.com/petqgeorgieva__/

# 275
Още една препоръка за Герика Про, на два пъти ми спасяват косата, след несполучлива боя.
Работят с Keune на достъпни цени и скоро мернах офертата за 100лв за балеаж.

Лично аз съм очарована, особено последния път, когато казах, че съм бременна и ми предложиха специална , напълно безвредна боя, а цвета се получи същия.

# 276
  • Варна
Има тема за интериорни врати, ще питам и там, но понеже досега не съм получила отговор, моля ако някой знае:
-Има ли във Варна търговец на тези турски врати - Вариодор? http://variodor.vario.com.tr/UserFiles/catalog/Publishtr/Turkce_ … le/index.html#p=1
Стар Челик Капи не са същите
-Някой има ли преки впечатления от врати Стефко. Може да ми пише и на ЛС.
Много ще съм благодарна за всяко мнение!

# 277
На Ген. Попов има един магазин за врати, предлагат турски, но не зная на коя марка са

# 278
  • Варна
О, за Стефко стил няма да пиша на лични, те си заслужават всичко, което ще напиша. Simple Smile
Ще започна с хубавото: предлагат на много добри цени врати от естествен фурнир, вратите са наистина красиви, цените са поне с 200 лева по-ниски от пазарните за такъв клас врати. Но като цяло бих препоръчала, ако си поръчвате врати от тях, да не комуникирате със сина, който работи в офиса им на "Скопие" 13, т.е. да поръчате в другия им възможен офис(имаха на Червен площад, но разбрах, че е преместен, там работи майката, която е по-добрият вариант). Любезен докато вземе поръчката, после, когато наближи времето за монтаж, се започва едно криене, не вдига телефон, ще звънне, не звъни, мъжът ми накрая беше бесен от размотаването, не казва в прав текст монтажът се отлага с 7 дни, а лъжи, мазане, ще звънна след оперативката, на която разпределяме задачите и т.н., винаги минимум 10 дни се бавят със срока, знам го от мои познати, след нас същото се случи с други познати. Та подгответе се да чакате и да ви размотават. Иначе монтажниците им бяха страхотни и добре че бяха те, за да ни съдействат при следващите разправии. Вратата на банята отвътре трябваше да е боядисана в бяло(пак естествен фурнир). Монтират, на другия ден става на големи мехури и се обели! Пак няколко позвънявания, днес, утре, пак чрез монтажника се задейства работата(представете си, той беше по-загрижен от сина на управителя), били бързали с боядисването, взеха я и я върнаха, за щастие нямаме проблеми повече с боята(засега), иначе хубав замисъл да е водоустойчива и да може  да е в друг цвят. След няколко дни, се разскърцаха всички врати, мъжът ми изпадна в шок, че пак ще трябва да се чува със сина. Звънна на монтажника, та той обеща да мине, оказа се, че нещо имали проблем с пяната, оправиха ги. Пантите си излизат, наместваме ги, вече не ни се звъни и занимава с тях. Поръчахме по препоръка на Стефан(сина) магнитни брави, само седмици по-късно нямаше и помен от действието им(да не се затваря рязко вратата). Паралелно с нас, моя колежка си поръча врати и те бяха пред нервна криза докато им ги поставят. Иначе в крайна сметка са много красиви и който ги види, се впечатлява от визията(нашите са тъмен орех, много красиво и стилно изглеждат), но  има над много неща да работят. На наши приятели бяха объркали размерите за вратите, че доста поразвалиха вече боядисаните и шпакловани стени, за да ги монтират. Та, имайте предвид тези забележки. Simple Smile

# 279
  • Варна, Пловдив
О, за Стефко стил няма да пиша на лични, те си заслужават всичко, което ще напиша. Simple Smile
Ще започна с хубавото: предлагат на много добри цени врати от естествен фурнир, вратите са наистина красиви, цените са поне с 200 лева по-ниски от пазарните за такъв клас врати. Но като цяло бих препоръчала, ако си поръчвате врати от тях, да не комуникирате със сина, който работи в офиса им на "Скопие" 13, т.е. да поръчате в другия им възможен офис(имаха на Червен площад, но разбрах, че е преместен, там работи майката, която е по-добрият вариант). Любезен докато вземе поръчката, после, когато наближи времето за монтаж, се започва едно криене, не вдига телефон, ще звънне, не звъни, мъжът ми накрая беше бесен от размотаването, не казва в прав текст монтажът се отлага с 7 дни, а лъжи, мазане, ще звънна след оперативката, на която разпределяме задачите и т.н., винаги минимум 10 дни се бавят със срока, знам го от мои познати, след нас същото се случи с други познати. Та подгответе се да чакате и да ви размотават. Иначе монтажниците им бяха страхотни и добре че бяха те, за да ни съдействат при следващите разправии. Вратата на банята отвътре трябваше да е боядисана в бяло(пак естествен фурнир). Монтират, на другия ден става на големи мехури и се обели! Пак няколко позвънявания, днес, утре, пак чрез монтажника се задейства работата(представете си, той беше по-загрижен от сина на управителя), били бързали с боядисването, взеха я и я върнаха, за щастие нямаме проблеми повече с боята(засега), иначе хубав замисъл да е водоустойчива и да може  да е в друг цвят. След няколко дни, се разскърцаха всички врати, мъжът ми изпадна в шок, че пак ще трябва да се чува със сина. Звънна на монтажника, та той обеща да мине, оказа се, че нещо имали проблем с пяната, оправиха ги. Пантите си излизат, наместваме ги, вече не ни се звъни и занимава с тях. Поръчахме по препоръка на Стефан(сина) магнитни брави, само седмици по-късно нямаше и помен от действието им(да не се затваря рязко вратата). Паралелно с нас, моя колежка си поръча врати и те бяха пред нервна криза докато им ги поставят. Иначе в крайна сметка са много красиви и който ги види, се впечатлява от визията(нашите са тъмен орех, много красиво и стилно изглеждат), но  има над много неща да работят. На наши приятели бяха объркали размерите за вратите, че доста поразвалиха вече боядисаните и шпакловани стени, за да ги монтират. Та, имайте предвид тези забележки. Simple Smile
Подкрепям на 100%, горе-долу са сходни нещата и при нас. Закъснение, арогантно отношение, сгрешен размер на една от  вратите, отговорникът на монтажниците беше изцяло на наша страна, но какво може да каже пред шефа си. В последствие две от бравите ми останаха в ръцете, но ние си ги оправихме. Въобще не искам и да си ги спомням. Вратите са хубави, но кофти отношението ти разваля цялото удоволствие от покупката.

# 280
На страницата във Фейсбук на Gerika  PRO виждам, че има промоция за балеаж 100 лева, но дали зависи от дължината на косата, не знам, може да питате. Не съм си правила и не мога да дам конкретен отзив за балеаж, иначе от години съм клиент на Гери и съм много доволна.

Освен Гери има ли други фризьорки там?

# 281
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз видях, че има още една Гергана и още едно момиче. Това е от Фейса инфо

# 282
  • Варна
И нас Стефко ни мотаят вече 4-ти месец за смяна на стъкло на врата (беше с 2 косъма между двете стъкла, едното стъкло мат, другото гланц, решихме да пробваме дали ще се виждат с 2 матирани стъкла, и пак се виждаха космите, сега чакаме да сменят стъклата, за да е пак едното гланц). В банята вратата ни е бяла пвц отвътре, няма проблем там. Сроковете за монтаж ги спазиха, само дето си чакаме смяната на стъклото все още. Монтажниците са добри и наистина по-заинтересовани от собствениците да ти направят вратите както ги искаш. Като цяло вратите са хубави.

# 283
Жалко, че Гершман са затворили магазина! Много съм доволна от техните щори, пък и пране предлагаха, тъкмо мислех да ги търся, а то вече ги нямало.

# 284
  • Варна
Къде мога да купя малък, среден куфар на прилична цена ?
Бях се насочила към магазина , който е след Пикадили парк отсреща, нооо уикенда не работят , а ми трябва за понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт