На пазар във Варна - Тема 52

• 44 355
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Някой питаше за лаваш преди няколко страници. Има в Билла. От Метро също съм купувала.

# 226
Момичета,моля кажете от къде могат да се купят мекици в неделя сутрин,в централния район?
Преди години когато бях бременна,ММ беше намерил едно закусвалня на Колхозния пазар и често ми купуваше от там ,но сега вече я няма.
Дойде ред детето да си иска мекици за закуска и няма от къде да му купя в неделя сутринта.Пробвах да  му направя,ами не  ми се получават Sad
Живеем над пазар Чаталджа,та всичко в широк център ми е удобно,само да работи в неделя.
Благодаря Simple Smile

# 227
  • Варна
След дюнерите на Аладин(срещу  Червен площад) посока Окръжна има фурна за закуски, даже са 2 през няколко метра, почти съм убедена, че едната поне работи в неделя и съм виждала мекици, но дано не ви подвеждам.

# 228
Много благодаря,със сигурност утре ще проверя Simple Smile

# 229
  • Варна
Момичета, лаборатория, която работи днес? Трябва ми за бърз тест за варицела.

# 230
  • Варна
Мисля, че няма. Евентуален вариант е да посетите дежурен кабинет. Докторът ще разпознае.

# 231
След дюнерите на Аладин(срещу  Червен площад) посока Окръжна има фурна за закуски, даже са 2 през няколко метра, почти съм убедена, че едната поне работи в неделя и съм виждала мекици, но дано не ви подвеждам.

Хиляди благодарности,купихме мекички:blush:

Друг е въпроса дали ще повторим...

# 232
  • Варна
Тая пекарна на снимката не прави твърде вкусни закуски. Другата след нея е разкошна, но май мекици няма.

# 233
  • Варна
Мисля/но не съм съвсем сигурна/, че Сити Лаб на Илинден работи и в неделя. В малката уличка между Окръжна и Битоля.

# 234
Да,в другата до нея няма мекици,проверих.
А мекиците,които купихме от пекарната на снимката бяха ужасни.Огромни,дебели като и хляб и с ужасен вкус на гранясало.
Тъкмо се зарадвах,че ще има от къде да купувам мекички в неделя... 😕

# 235
  • ВАРНА
Salvadore имам страхотна рецепта за мекици.При желание,ще ви я изпратя.
Скрит текст:

# 236
Скрит текст:

На мен може ли? Hug

# 237
  • Варна
Скрит текст:

На мен може ли? Hug
И на мен, ако може. Или по добре я напиши със скрит текст, че сигурно ще има и още желаещи.

# 238
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аь се нареждам за рецепта!!!

# 239
И аз моля за рецептата

Общи условия

Активация на акаунт