На пазар във Варна - Тема 52

• 44 353
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • ВАРНА
 Улични мекици
Скрит текст:
Половинка кубче мая;2ч.ч. вода;1с.л.сол;2 с.л. захар;брашно,за да стане рядко тесто,но все пак да има форма.Хубавото е,че тестото се обърква от вечерта,слага му се едно прозрачно фолио и директно се слага в хладилника.Там си втасва,а на сутринта се правят мекичките по сленния начин:Щипваме парче тесто,колкото орех го раздърпваме топейки често ръце във купичка с вода.После пържим в съд с много мазнина ,поне 4-ри пръста.Всички много ги харесват.Да ви е сладко

# 241
Благодаря иланг-иланг Flowers Hibiscus

# 242
  • Варна
Съжалявам, че не са били вкусни мекиците, не съм ги опитвала, живея наблизо и просто знам фурните като обекти, купувала съм някои неща, някои са сполучливи, някои не, но като цяло предпочитам домашната храна с този наплив на палмови и т.н. вредни суровини. Но пък доста хора се сдобихме с рецепта, която ще опитаме, благодарение на питането, благодаря! Simple Smile Честно казано най-вкусните мекици съм опитвала в Приморско, от една фурна на турци, меки, въздушни, еластични, по-прекрасни не съм хапвала, честно!

# 243
След дюнерите на Аладин(срещу  Червен площад) посока Окръжна има фурна за закуски, даже са 2 през няколко метра, почти съм убедена, че едната поне работи в неделя и съм виждала мекици, но дано не ви подвеждам.

Това са най-гадните закуски в целия град.

Жалко,че вече няма Гала срещу Коста на Севастопол, бих препоръчала тях.

Момичета, изцяло бели кецове с какво да ги изчистя? Не искам да ги пера, не са маратонки и вероятно ще се разпаднат.

# 244
Момичета някой знае ли от къде дюнерджийниците вземат на едро питките за дюнери.Трябват ми по голямо количество питки,а по големите хипермаркети излизат скъпо.

# 245
  • ВАРНА
 На Колхозен пазар има магазинче,в което големите питкити за дюнер са 10 броя за 2 лева,а средните 10 за 1,50лева

# 246
Още една идея относно питките за дюнер, на пакетите има информация за производител. Можете да им звъннете и да ги уговорите.

# 247
Иланг-иланг може ли да ми обясниш къде точно се намита това магазинче на колхозния.

# 248
  • ВАРНА
Ако се върви по Пюскюлиев от кръстовището му с Дрин в посока Рибната борса се намира до магазина за месо.Мъничко,ъглово с много вкусни и разнообразни тестени артикули.

# 249
Сърдечно ти благодаря,златна си.

# 250
  • In transit
След дюнерите на Аладин(срещу  Червен площад) посока Окръжна има фурна за закуски, даже са 2 през няколко метра, почти съм убедена, че едната поне работи в неделя и съм виждала мекици, но дано не ви подвеждам.

Хиляди благодарности,купихме мекички:blush:

Друг е въпроса дали ще повторим...
На пазар Чаталджа до Лагард им мекици, но не знам дали работят в неделя.

# 251
Моля за препоръки за добър гинеколог-ендокринолог. Praynig Praynig Praynig

# 252
Моля за препоръки за добър гинеколог-ендокринолог. Praynig Praynig Praynig

Проф.Ковачев в АГ

# 253
  • ВАРНА
И аз за здравна консултациция - препоръчайте добър гастроентеролог за възрастен с много храносмилателни проблеми,който работи с касата. Предполагам ще трябва и с ехограф да мине прегледа ...

# 254
Здравейте, дами! Дано съм в правилната тема. Надявам се да можете да ми препоръчате добър колорист за балеаж, който да оправи дългата ми,напълно съсипана коса. Изключвам Кина Кудева и Кристиан Милев. Няма да мога да се вредя при тях идния месец, а бих искала цената да не надвишава 150лв. Знам също и за Дария, но тя ми каза 200+ за процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт