На пазар във Варна - Тема 52

• 44 338
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте, дами! Дано съм в правилната тема. Надявам се да можете да ми препоръчате добър колорист за балеаж, който да оправи дългата ми,напълно съсипана коса. Изключвам Кина Кудева и Кристиан Милев. Няма да мога да се вредя при тях идния месец, а бих искала цената да не надвишава 150лв. Знам също и за Дария, но тя ми каза 200+ за процедурата.
Това е темата, за варненските фризьори:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1030395

# 256
Момичета, лаборатория, която работи днес? Трябва ми за бърз тест за варицела.

И без тест ще ти кажа, че е варицела, цялата градина е пламнала.

# 257
  • Варна
Да ми препоръчате магазин за щори, от който сте доволни. Последните, които идваха се изложиха, едната щора постоянно пада. Ще ги викам да си я оправят, но не ми се рискува с нова поръчка. Предишните бяха Гершман, но са затворили магазина си във Варна...

# 258
Алекс М, през последните 13 години имаме вертикални, римски и хоризонтални щори. Качествен монтаж и изработка.

# 259
  • Варна
Pina, да. Бързо се видя, че е това и поне и ние минахме по реда ти.

Щори последните години поръчвам от Камакс. Доволна съм-има избор, добре направени, по-ниска цена спрямо конкуренцията и не на последно лясто изпълнение в срок, а често и още в средата му.

Фризьор-за балеаж може да се довериш на Илияна в салона на Кина. Аз лично други не бих могла на препоръчам така смело.

# 260
  • Варна
Здравейте, дами! Дано съм в правилната тема. Надявам се да можете да ми препоръчате добър колорист за балеаж, който да оправи дългата ми,напълно съсипана коса. Изключвам Кина Кудева и Кристиан Милев. Няма да мога да се вредя при тях идния месец, а бих искала цената да не надвишава 150лв. Знам също и за Дария, но тя ми каза 200+ за процедурата.

За дълга коса няма как да е евтино. Ниска цена - ниско качество в тази сфера. Това, което прави Дария, съдейки по снимките преди/след, е наистина страхотно. Гледам във фейсбук някакви си Urban се рекламират като добри колористи, но изобщо не съм впечатлена от снимките на променените от тях коси.

# 261

Виж в публикациите ми, наскоро писах мнение за Сияна Торимацова . Страхотен балеаж ми направи в Герика про салона на жп гара, с продукти на Keune

# 262
За дълга коса няма как да е евтино. Ниска цена - ниско качество в тази сфера. Това, което прави Дария, съдейки по снимките преди/след, е наистина страхотно. Гледам във фейсбук някакви си Urban се рекламират като добри колористи, но изобщо не съм впечатлена от снимките на променените от тях коси.

Киса, от толкова много твои препорьки за Дария, наистина ме отказа да пробвам при нея. Цената изобщо не е гаранция за качество, но всеки има право да оценява труда си както прецени, а килиентите решават могат ли и искат ли да си го позвол́ят. За мен добри колористи от тези при, които сым ходила са колористите на Студио Ка и Силвия от салона до здравната каса ( пак му забравих името) Цените при Силвия не са високи, но непрекъснатите разговори на висок тон в салона са напряагащи

# 263
Аз мога да препоръчам също и Фризьорски салон При Тео. Момичето, което работи там също ще се справи. Когато бях с балеаж го правех там и бях доволна. По спомен за коса дълга до средата на гърба около 100лв. ми излезе. Можеш да разгледаш страницата им във Фейсбук.Ако решиш мога да ти дам телефон директно на момичето.

# 264
  • Варна
Здравейте, къде мога да намеря разнообразие от по-официални салфетки, трябва ми за украса на събитие?

# 265
  • Варна
Здравейте, къде мога да намеря разнообразие от по-официални салфетки, трябва ми за украса на събитие?
Домашен рай, преди имаше много хубави в Техномаркет @home. Може да проверите и в English home. Като че ли съм виждала и в Юск и Айко, но не съм много сигурна.

# 266
Момичета издирвам медицинска сестра в района на Техникумите, Макао за слагане на инжекции за няколко дена. Ако някой има координати на такава, моля да помогне.

# 267
Здравейте! 😊 Знаете ли, къде мога да намеря хубави пушени трътки на добра цена? 🤔

# 268
Благодаря ви за отговорите относно балеажа! Свързах се с Тео, но от там също ми казаха цена 200+ , което ми се струва прекалено скъпо за процедура, която не се знае колко време ще се задържи. Говорих и с Герика Про изглеждат сполучливи. Работят с Keune за доста по малко пари.

# 269
  • Варна
Малко са се пооляли с цените ама какво пък, суетата движи света. Щом има хора да ги дават тия пари...

Общи условия

Активация на акаунт