Отговори
# 180
С гела не съм спирала вече 2 години и половина, но мисля сега да направя малка почивка, поне в началото. После ще си ходя пак на маникюр.
Косата сега нарочно не я стрижа, ама не от суеверие, ами щото искам малко да израсте, че бая ми я скъсиха и хич не ми харесва. Струва ми се, обаче, че е започнала да расте по-бързо и май ще ходя скоро на фризьор.
Боядисване с безамонячна боя не мисля, че ще навреди.

На мен ми се гади честичко тия дни. Но въпреки всичко много се притеснявам и не мога да се отпусна, докато, дай Боже, видя ембрион.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 20:25 от Lilly_TeaRose

# 181
Момичета, много съм притеснена. Бях на преглед днес. В 6г.с. съм ,видяхме плоден сак, но нямаше сърдечна дейност. С първото ми бебе по това време засякохме сърдечен ритъм, а сега -не. Лекарката каза, че формата на сака била "плоска",един вид неправилна и има вероятност да няма развитие на бременността. Обнадежди ме, че може да е още рано и ме извика другата седмица пак на преглед. Обаче дотогава ще откача. Някоя имала ли е подобен случай. Знам, че трябва да чакам и да се успокоя, но съм много обезпокоена. Нямам кървене, имам всички симптоми на бременността - подути и напрегнати гърди, гади ми се вече наистина много, постоянно ми се спи, кръста ме боли, когато съм по-активна, често сменям настроенията, пия вода и пишкам много често.

# 182
Момичета, много съм притеснена. Бях на преглед днес. В 6г.с. съм ,видяхме плоден сак, но нямаше сърдечна дейност. С първото ми бебе по това време засякохме сърдечен ритъм, а сега -не. Лекарката каза, че формата на сака била "плоска",един вид неправилна и има вероятност да няма развитие на бременността. Обнадежди ме, че може да е още рано и ме извика другата седмица пак на преглед. Обаче дотогава ще откача. Някоя имала ли е подобен случай. Знам, че трябва да чакам и да се успокоя, но съм много обезпокоена. Нямам кървене, имам всички симптоми на бременността - подути и напрегнати гърди, гади ми се вече наистина много, постоянно ми се спи, кръста ме боли, когато съм по-активна, често сменям настроенията, пия вода и пишкам много често.

И аз съм в 6г.с. Видяхме сакче , казаха ми да отида след две седмици да чуем сърчице Simple Smile мисля че е нормално да се чуе към 7-8 г.с.

# 183
Mmoira, най-добре изчакай. Според мен всичко ще е наред Simple Smile

# 184
Да знам 💙 отговорих на момичетл преди мен Simple Smile Според вас кога е нормално да се чуе сърчице ?

# 185
В 6 г.с. се образува сърцето. Най-вероятно сте били в края на 6г.с. предната бременност, а сега сте в началото и от там идва разликата. След 7 г.с. се ходи за сърце. Стискам палци всичко да е наред!

# 186
Благодаря за отговорите, момичета. Надявам се всичко да е наред. Знам, че трябва да се въоръжа с търпение, но нещо се паникьосах...

# 187
И при мен в 6 г. с. се видя само сакче. Сега като чета съм малко по-спокойна, че не съм само аз. Явно е рано.

# 188
Стискам палци да се види и при двете Simple Smile

# 189
Спокойно , аз отидох началото на 6гс и нямаше сърце . После буквално след 5 дни имаше

# 190
Момичета, стискам палци при следващите ви прегледи да се чуе сърчицето. Simple Smile
Аз бях на преглед миналата седмица и АГ определи, че съм в 6г.с. и 4 дни. На ехографа се видя тупкаща "звездичка" (както каза лекарката), но не ми пусна звук да чуя сърчицето. Намам търпение за следващия преглед, за да го чуя (дай Боже)

# 191
Момичета от кога започва да се вижда с коремен ехограф ? И кога спира да се използва вагиналният ?

# 192
Мен с вагинален изобщо не са ме гледали. Само с коремен. Затова се и надавам, че при мен по-късно ще се види сърце и ембрионче.

# 193
Ами мен ме гледаха вчера и на двата ехографа, в 6г.с.  Плодния сак се виждаше и на двата.  Значи в 6г.с. вече се вижда на коремен, но за по-ранен етап не мога да кажа нищо.

# 194
Та коремен ехограф ме гледа, но аз не можах да различа нищо на него. АГ беше доволна от видяното и каза, че няма нужда от вагинален. Само за следващия преглед каза да не отида пак до тоалетта точно преди да влезна при нея. За след това нямало да има значение.

Общи условия

Активация на акаунт