Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 465
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета, направиха ми трансфера, но така и док не ме посети при изписването и не можах да питам какво е препоръчително да правя след него. Само мед сестрата ми каза, че не трябва да тичам, скачам и не трябва да вдигам тежко, първите няколко дни лежане, но някъде бях чела по форумите че се препоръчва разходки, за да се стимулира кръвообращението в малкия таз, но незнам от кога. Та чудя се на вас док какво са ви казвали за ежедневието или за храненето - може ли да се пие по 1 кафе на ден, от кога може да се "обичаме" с ММ или каквото се сетите. Успех.

# 301
Mrs. Ms, в сайта им бяха пуснали публикация, че може да се пие ДО две кафета на ден. Едно не е проблем. По принцип жените си продължават живота, някои и на работа ходят, други с неуспехи като мен ни казват да лежим (не помага). Просто не се натоварвай, разходките винаги са полезни. А секс след трансфер е забранен до отрицателен тест, а ако е положителен пак е забранен до второ нареждане от лекарите. При ПМС може да пиеш до 3х2 Но-шпа, за да не контрахира матката. При симптоми на грип може да се пие Осцилококцинум. При температура над 37.5 Единичен прием на Парацетамол също е позволен, но ако не бута температурата, се свържи с лекар. От Прогестерона ще поддържаш около 37.2 в тези жеги, та не се стряскай.
Успех и бързо да ти минава времето

# 302
След нито един от трансферите не съм лежала, нямам време за лежане - всички ембриони се имплантираха. Не мисля,че лежането е фактор. Към написаното от teri__90 ще добавя, че задължително трябва да се избягва сауна, горещ душ - така ми казаха от клиниката. Грипове и настинки съм ги лекувала с лимон+мед, разтривка с ракия и т.н. безопасни бабешки методи, но ако не помага - лекар. Ако ходиш някъде (нали е сезона на морските почивки) гледай да проучиш къде има клиника и как може да стигнеш бързо до нея - от личен опит ти го казвам. За ходенето - аз гледах да ходя колкото може повече, но първите дни след транфера го давах по-спокойно Simple Smile
Както се казва - има жени,които не разбират кога са забременели и през това време не са лежали. Един случай имаше когато ходех на канго - жената три месеца скачала преди да разбере,че е бременна. Няма нужда и ти да скачаш, но според мен и лежането не носи някаква полза, живей си нормално без излишен стрес.
За секса ми бяха написали на листчето, че може Grinning Вече не дават ли тези листчета?

# 303
Точно на листчето пише, че е забранено. belali, явно много мераци си имала от хормоните и си прочела грешно Grinning или вече са различни листчетата.
И аз мисля, че лежането няма отношение към успеха и не го спазвам, е използвам мъжа ми да поеме чистенето, като ми се е паднало

# 304
Точно на листчето пише, че е забранено. belali, явно много мераци си имала от хормоните и си прочела грешно Grinning или вече са различни листчетата.
И аз мисля, че лежането няма отношение към успеха и не го спазвам, е използвам мъжа ми да поеме чистенето, като ми се е паднало
ееее ще ме караш да си търся това скъпоценно листче Grinning аз лично секса го спрях, но съм почти сигурна, че беше от позволените неща. Довечера ще го потърся, аз си пазя всички бележки и документи. Даже някъде бях чела из форумите, че преди трансфер бил препоръчителен защото засилвал кръвообращението - това май е в сферата на митове и легенди
Ако намеря листчето, ще кача снимка.  teri__90 ако ти е наблизо може да го снимаш и сложиш тук, да го чете който е пропуснал да си го вземе

# 305
Не го откривам, хвърлила съм го. Аз бях на трансфер май месец и си спомням, че изрично го показвах на мъжа ми, че пише "половите контакти не са препоръчителни".
Иначе пред инсеминация препоръчват секс, защото помага за кръвообръщението на матката. Както и преди ЗЕТ важи същото.
Но преди пункция докторката ми обясняваше, че не я притеснява механичнто пукане на фоликулите, а по-скоро, че при секс се вдигат хормоните и може да се изпукат от това.
Говорейки за кръвообръщението: препоръчват в други клиники винаги да се носят чорапи, защото студените крака били свързани с кръвообръщението също.

Сумати препоръки: ако ти е здрав ембриона, ще се хване и при студени крака, и при зумба, секс и т.н. Много ми е любим този цитат: "Здравите круши вятър не ги брули". Та ни секс, ни НК клетки, нищо не ги брули.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 17:04 от teri__90

# 306
Момичета, останалите разтворители от менопур какво се правят, хвърлят ли се?

# 307
Аз моите ги върнах на сестрите Blush

# 308
Здравейте! Някой с отзиви за д-р Минчев?

# 309
Супер е! Аз съм доволна Simple Smile

# 310
Супер е! Аз съм доволна Simple Smile

Правили сте опит при него ли?

# 311
Здравейте от няколко месеца ходя при др Минчев. Харесвам го като лекар, доста специалисти смених - др. Минев, др. Ставрев -Селена и др. Калчев в Адела. Доста въпроси съм му задавала, каквито съм питала и другите лекари. Мнението му се препокрива с на другите. Обръща необходимото внимание и поне до сега не е бързал да ме претупа. Дори като влизам в кабинета ми казва да не бързам толкова, но това е защото съм свикнала при другите като съм била да бързат и да ме претупат. Не съм правила още опит  при него, тепърва ми предстои. На противозачатъчни съм до 04.07.2020г. и чакам цикъл ако са нормални нещата да стартираме. Има ли някой като мен толкова мераклия в горещените да прави инвитро?😊 Успех на всички!

# 312
Здравейте. Имам дете на 5 от първи о успешен опит инвитро в клиника Селена. Престрашихме се за втори опит, отново настъпи бременност,но за съжаление бързо приключи в 9 г.с. Меко казано съм разочарована от отношението в клиника Селена и сега проучвам Ню Лайф. Щом сте в този форум,вероятно сте доволни,но има ли някоя от Вас,която е прехвърляла ембрионите си от друга клиника? Как стои въпросът, имат ли условия за транспортиране и съхранение?
Късмет на всички!

# 313
Здравейте, миналата година и аз исках да си прехвърля ембрионите от Селена в Ню лайф. Обадих се на регистратурата и ме свързаха с ембриолога, той ми каза, че не прехвърлят от други клиники. Така стоеше въпроса миналата година. Сега не знам, но може да ви свържат и да питате, бяха доста любезни.

# 314
Здравейте! Интересува ме как протича самата пункция. Правят ли се някакви консултации с кардиолог и анестезиолог преди това?

Общи условия

Активация на акаунт