Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 460
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
И аз съм доволна от целия екип. Страшно внимателни са. Специално за мъжки фактор също знам, че са много добри. Моят първи трансфер беше успешен, за съжаление се оказа мисед в 8 г.с. Най-кофти е, че нямам повече ембриони, само два оцеляха до 3 ден и тях върнахме. Ще се възстановя и продължавам напред. Да ви попитам за тромбофилия и имунологични проблеми с доц. Конова ли се консултирате?
Стискам палци, Тери. Дано този опит е твоя, желая ти го от сърце ❤

# 331
И аз съм доволна от целия екип. Страшно внимателни са. Специално за мъжки фактор също знам, че са много добри. Моят първи трансфер беше успешен, за съжаление се оказа мисед в 8 г.с. Най-кофти е, че нямам повече ембриони, само два оцеляха до 3 ден и тях върнахме. Ще се възстановя и продължавам напред. Да ви попитам за тромбофилия и имунологични проблеми с доц. Конова ли се консултирате?
Стискам палци, Тери. Дано този опит е твоя, желая ти го от сърце ❤
Аз при Конова бях

# 332
waterviolet,  лекарите на new life предпочитат консултации с доц Русев, но ако няма как да пътуваш до София, консултирай се с Конова. Освен това само доц Русев прави тест за ембриотоксини в България (може би и Надежда. др Конова не прави). Ако ще пътуваш до София, поне и него пусни. Мен ме прати др Петрова специално заради този тест при Русев след втория трансфер.

# 333
Пътуването не ми е проблем, обаче е толкова трудно с часовете и после да консултираш резултатите с него.
А и той изписва терапията с Фраксипарин през ден, което е доста абсурдно.
Но пък наистина той пуска най-различни изследвания. Ще видя първо д-р Петрова какво ще иска да изследвам.

# 334
Здравейте, лекарите наистина са много внивателни. Аз съм момичето с Октагам от вчера. Имам поръчан в аптека Запад, защото го нямат в наличност. Вливката ми е назначена от доц. Конова, от нея имам и други препоръки. Клиниката и се намира в близост до Ню лайф. Часът си го записах от предходния месец.Вчера бях на пункция, извадихме 7 яйцеклетки, 5 са се оплодили, тръпна в очакване колко ще останат до 3ти ден. Късмет на всички!!!

# 335
За имунологични и генетични според мен е по-добре при доц. Русев. Д-р Петрова ме изпрати след първия трансфер. Вярно е, че се чака повече за преглед, но си струва. Два-три месеца не са кой знае какво, по-важно е да не се хабят ембрионите и да има успешен трансфер. След това не съм го търсила за коментар. Като си имам резултатите от изследванията и изписаната терапия, какво да коментираме толкова. Принтираш я и я даваш в клиниката. И аз бях на Фраксипарин и аспирин през ден до 12 седмица, след това минах само на аспирин.
Желая на всички момичета успешна процедура 😍💐

# 336
Аз не знам доволна ли съм от доцентката не съм правила опит спрямо нейните препоръки, но и вчера старшата сестра ми каза, че предпочитали при доц. Русев да се ходи. Тя също ми е изписала фраксипарин и аспирин протект през ден.

# 337
brezeida, аз бях в другата стая след трансфер и така ви завиждах за телевизора Grinning Хайде пожелавам ти в събота и ти да прибереш бебетата.
На мен др. Русев ми беше предписал терапия, за която др Конова каза, че няма нужда от нея. др Русев говори и за някакъв токсичен фолат, ама само той твърди такова нещо, не намерих медицински доказателства за това. Важно е човек да не се филмита прекалено много с тази имунология, защото малко е тъмна Индия.

# 338
Здравей, да с телевизора доста по-бързо минава времето, а имах и много готина събеседничка 😊😊😊. Дано ги прибера в събота, а на теб ти пожелавам да е последния трансфер с щастлив финал /а защо не и двоен/!!! За фолиевата киселина знам, че когато не я усвояваш е токсична, може би това е имал в предвид. В моите генетични-имунологични изследвания излезна мутация, "благодарение" на която не мога да усвоявам обикновената фолиева и тя по този начин е токсична за организма. Пия неофолик мета. А, за имунологията нищо не разбирам, влияе ли не влияе ли, спазвам препоръки пък да видим 😉

# 339
  • до най-прекрасния мъж
Чета доста за метилираната фолиева. Имате ли представа дали може да се взима без изследване за усвояемост на обикновената? Винаги съм се чудела, но все забравям да питам.

# 340
Здравейте,

Kато си взехте заповедта от фонда, след колко време успяха да ви стартират опита от клиниката?

# 341
При мен беше още на следващия МЦ на 2ри ден.

Здравейте,

Kато си взехте заповедта от фонда, след колко време успяха да ви стартират опита от клиниката?

# 342
blue.angel, аз първо бях пациентка на др Даскалов и още преди да имам генетични изследвания ми каза да пия Неофолик Мета, за да е сигурно, че я усвоявам. 6 месеца по-късно на гинетичните излезе, че не усвоявам нормалната форма на витаминте от група Б и си карам с нея вече почти 3 години.

# 343
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, Тери! Стискам палци това да е последен трансфер и да се похвалиш с успех скоро.

# 344
По принцип е по-добре да се приема мерилираната форма, защото е с по-добра усвояемост в организма.
И аз на следващия цикъл започнах с опита.

Общи условия

Активация на акаунт