Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 7

• 67 765
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
ФК се пие след хранене.

# 121
Възможно ли е според вас маслото от вечерна иглика или атаксантина да прави ситен като обрив?Останалите добавки съм ги пила  и не се е случвало...

# 122
Да не би да имаш някаква алергия към някое от тях. newsm78

# 123
И аз се чудя...четох,но не намерих изобщо такива ефекти...

# 124
Здравейте! Минавам с един бърз въпрос - Top Folate и Неофолик Мета едно и също ли са? Пиех второто, но свърши и имам от другото вкъщи. Благодаря ви!
И да споделя АМХ изследван окромври след стимулация през август и беше 1.01, сега е 1,15! Има леко покачане и това ме радва Simple Smile

# 125
И как го покачихте,защото моя след стимулацията падна ?

# 126
Преди стимулация беше 1,54, 2 месеца след това 1,01 и сега 1,15. Пиех добавки за 3 месеца (избрах си ги от темата и се допитах до Денис, за което съм и много благодарна), но не знам от тях ли е или във времето от само себе си се е вдигнал.

# 127
Привет от мен! Въпросът ми е дали приемът на ДХЕА може да повлияе на резултата от уринарния тест за овулация,т.е да има фалшиво положителен тест за овулация?

# 128
Здравейте,искам да попитам имате ли представа дали inositol powder,е подходящ за подобряване на качеството на яйцеклетките?

# 129
Здравейте,искам да попитам имате ли представа дали inositol powder,е подходящ за подобряване на качеството на яйцеклетките?

Да, има такова действие. Зависи обаче какви точно проблеми има. Със сигурност не е панацея и трябва постоянство за да има резултати.

# 130
Някой приемал ли е "Фертибиотик"?

# 131
При последните изследвания се установиха завишени Пролактин, LH и FSH. За подобряване на О, с помощта на Денис , реших да приемам следните добавки:
NAC, L-аргинин, инозитол, фолат, МВИ, омега 3 и вит Д(имам установен недостиг). Имам хашимото и приемам л-тироксин.
Как мислите, да добавя или премахна нещо? Целта е бебе! ✌️😉
На безглутенова диета съм, не ям и захар, картофи, бял ориз , царевица...

# 132
Денис ,по време на стимулация може ли да се приемат Инозитол, Nac и  R-alfal? По дълъг протокол съм . От днес започнах декапептил.

# 133
  • София
Денис ,по време на стимулация може ли да се приемат Инозитол, Nac и  R-alfal? По дълъг протокол съм . От днес започнах декапептил.
Да, може, но все пак се консултирай и с лекаря си. Повечето лекари вече нямат нищо против добавките  Wink
Приемат се до трансфер или докато видиш двете чертички Peace

# 134

Общи условия

Активация на акаунт