ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 77

• 30 189
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София

В спойлера са обясненията, как се ползват тези линкове.

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 646
Честит празник, мами!😋❤️

# 647
Честит 8-ми март, дами!

Както обикновено последният епизод за седмицата върви вяло и ни пускат мухата в промото, за да чакаме вторник 😀

Отношенията на Банков и Зорница не ги разбирам, честно казано.
Чувала съм, че има бивши, които си остават искрени приятели, ама както казах само съм чувала за такива...
За да съществува приятелство без задни мисли, не трябва да е имало силни чувства, а при тях случаят не е такъв.
Хем ми допада идеята да са си дружки, хем не ми харесват тънките финтове, които пускат.

Галето... какво да кажа? Ами много наивно се държи, вярно, че от любовта се оглупява...
то сляп да си, ще видиш, че се вее из облаците.
Очаквам линията с Поли да бъде интересна, Пешко като гледам за сега разумно постъпва, но Грънчарова хич не е блага...
Грънчаров въобще не ми е подходящ за този образ, не успя да ме грабне. А при анонсирането на историята им очаквах да симпaтизирам на него и Галя, въпреки аферата.

Драмите с Боби са ми излишни, не искал да бъде шеф на спешното, колегите го отбягвали... дрън дрън...

Табаков ще се прояви в следващия епизод. Дано не ни изпързалят за пореден път 😃 и изглежда така обещаващ, както в промото.
Нещо вял ми се стори шамарът обаче, Зорница трябваше по-стабилно да го шибне 🤣

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 09:08 от Ванилия*

# 648
  • Разпиляна във въображението
Честит празник, момичета!

Направо няма какво да се коментира. Зорница пак ще я заграждат насила да я целуват. Не може ли малко по-голямо въображение?

Банков я познавал? Ама наистина ли? Та те имаха връзка от няколко месеца, май към три, и после тя се премести в неговия апартамент. И то за кратко.

Отделно казаха, че Кърпата е от няколко дни. Кога успя да се разбере, че свалял жените, Огнянова да му се ядоса и т.н.

Петър хубаво предупреждава онзи женчо в леглото. Така го искам - да се бори за жена си. Но докога ли ще е?

# 649
Честит празник 🌻🌼🌺🍀🌹🌸

Тоз Грънчаров ми е толкова грозен и смотан... Дори харизма няма.. Абе чак ми е смешно как две жени ще се борят за него... Не са избрали подходящ актьор...

# 650
И на мен не ми харесаха Грънчаров и Галя. Не ме впечатли сцената им, не усетих чувства Joy

# 651
И аз така.
Първоначално като обявиха, че Галя ще хлътне по друг, а пък и после като стана ясно, че Гергана ще е жена му, очаквах някой чаровник, да хвърчат искри, да се скубят коси... а то... 😏

# 652
На мен Орлин ми е симпатичен. Но нещо другото ми липсва. Надявам се да се променят нещата де, в един момент да им се получи.

# 653
Много хубава снимка на Фотев

# 654
Ейййййй, колко е благ Васил Бинев на снимката! Хареса ми Simple Smile

# 655
Честит 8ми март, дами и мами Flowers Bouquet Бъдете живи и здрави!

# 656
Честит празник, момичета!
Преди малко изгледах епизода, не беше чаааак толкова лош.
Хич не ми е ясно какво се опитват да направят с Виктор и Зорница. И сляп ще види, че тя си го обича, а той няма как да не го забелязва. Лоша услуга и прави, и аз като Ванилия смятам, че няма как да са просто приятели, особено след тяхната история. Виктор не го виждам да е заинтересован, просто си гали егото.
Тасев ми е безинтересен. Ина не знам защо има такива болни амбиции за него..
Табаков не е светилото, което представях и нещо не ме впечатлява особено.
Захариев ще постъпи според мен много добре в ситуацията, ще ѝ гледа на Галка сеира. Колкото до любовта им с Грънчаров, не ме грабва и мен.

# 657
  • София
Честит празник и от мен Flowers Bouquet
Гледах снощи, но вече не знам какво да пиша. Не разбирам посланията на този сериал. Ядосвам се на идейната яловост на сценаристите, непознаването  на образите, които сами са създали и повтарянето на сцени от минали сезони.
Разговорът между Зорница и Банков за приятелството е почти дословно преписан от разговорът между нея и Тони в пети сезон, само дето ролите са обърнати. Разговорът на Табаков с момчето от семинарията и избраяването на годините, които може да изживее, също вече сме го гледали, но между Марио и Фотев. Зорница суетна???? WTF,  сериозно ли, откога е това, защото до сега, три сезона, не сме видели подобно нещо, даже напротив. Сцената с отварянето на спешното , все едно гледах ПР акцията на Ина и общата снимка от миналия сезон.
Добре че е Вл. Пенев. Признавам, разговорът му с момчето за вярата, суеверието и неувереността бяха хубави.

Тъпо ми е, защото дори и с променлив успех винаги съм харесвала сериала и историите, които са ми разказвали.

# 658
  • Кърджали
Според мен Ина искаше да назначи Тасев за шеф на спешното, не от амбиции за него, а за може да има контрол. Другите по биха ѝ се опълчили в нкой момент. Спомен се че първоначалната им идея била Цонев да го поеме временно, а той не подлежи на контрол Банков също би бил много "послушен", може би Романова ама и тя си им своите моменти. Та Ина се надяваше че чрез Боби би могла д контролира ситуацията

# 659
Смешен е напънът на Ина Тасев да е шеф на спешното, особено като се има предвид, че в предните сезони видяхме, че тази длъжност нищо не означава, просто някой го наричат шеф и толкова Grinning

Общи условия

Активация на акаунт