ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 77

• 30 189
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Аз мисля, че в отношенията Виктор-Зорница, той не знае какво иска от нея. Виктор не го прави умишлено, има достатъчно самочувствие, за дя я използва за галене на егото му. В действителност го е грижа за нея, но може би и той не осъзнава кога прекрачва приятелската граница. Другият вариант е и той да има чувства. Но със сигурност не си играе с нея нарочно.
Ина иска власт над спешното и доносниче, чест му прави на Боби, че не поддаде. Мъжки се държа в тази ситуация.  Той не желае да бъде инструмент в ръцете на жена си.
Владо Пенев много ми хареса. Монолозите също.

# 661
Е нали на Ина и Боби трябва да им измислят някакъв проблем, за да ги скарат, че то иначе после от какво ще ги лекуват? Smile

# 662
Честит празник, момичета! Бъдете здрави и щастливи!

# 663
Васил Бинев е красив мъж, но с тези бради и мустаци е като някакъв отшелник - дано се обръсне по-скоро...
Историята с близначките - не гледахме ли нещо подобно преди 1-2 сезона с двама мъже, но май при тях се оказа, че не са братя...
Историите вече се повтарят и потретват с незначителни разлики...
Целувката в асансьора - някой пак е гледал "Анатомията..."
Въобще - големи напъни и на края нищо до тук.

# 664
Смешен е напънът на Ина Тасев да е шеф на спешното, особено като се има предвид, че в предните сезони видяхме, че тази длъжност нищо не означава, просто някой го наричат шеф и толкова Grinning

При тях коя длъжност означава нещо? 😃 Няма директори, няма завеждащи, редови лекари, сестри  - всеки си прави каквото иска без значение дали е подчинен или не.
За нищо я нямат тая йерархия 😆 Кая затова е така кисела 😁

# 665
Идвам само да ви честитя празника момичета.

Бъдете здрави и много обичани!

# 666
ОФ, дано скоро да се върне Фотев, че да оскубе перушината на Фотевица и на бейби Тасев.

# 667
Забелязах,  че снощи на Тасев веждите бяха оскубани много симетрично. До сега имаше разлика във формата им.
Мен това ме впечатли от снощната серия.

# 668
Мелани, аз пък Тасев не го забелязах изобщо, камо ли веждите му да гледам Grinning

И май собственичката и мъжът до нея ще са тези дето щe се отбележат първи в новата болница Grinning

# 669
Честит празник и от мен, момичета! 🌷🌷🌷🌷🌷
От снощния епизод запомних само вътрешните борби на Галя, през които преминава с една съща физиономия. Много ми е симпатична Ралица, много положително отношение имам към нея, но лицето и интоноцията й са непроменени вече кой пореден сезон.
Както писах преди, единствената интрига за мен е как ще се справи със ситуацията Захариев.
Зорница и нейните постъпки и чувства престанах да ги анализирам и дори да им обръщам внимание, защото за мен отдавна няма логика там. Което е жалко, защото излиза, че една от главните героини не помни какво е мислила и чувствала вчера. Например, Банков описваше улицата пред квартирата да е осветена, оживено място и пр., а Зорница пита защо? Не помни или иска Банков да каже какво й се е случило? Не знам какво е това шизофренично поведение и сценаристите не го ли забелязват или просто всичко се прави само за сегашния епизод и повече от това не съществува.
За да не е отрицателен пост, ще кажа че Владо Пенев ми харесва как играе. Когато се появи за пръв път, изобщо не го понасях, особено с крещенето. Добри актьори са си и Вергов, Монев, Марков, Янина, дори мисля Гергана Стоянова играе добре, имам проблем с лицето й. Юруков е добър, но още доста се запъва с медицинските термини. Но ако сценарият куца, добрите актьори не винаги могат да компенсират.

# 670
Забелязах,  че снощи на Тасев веждите бяха оскубани много симетрично. До сега имаше разлика във формата им.
Мен това ме впечатли от снощната серия.
Joy Joy

# 671
  • София
Скрит текст:
Честит празник и от мен, момичета! 🌷🌷🌷🌷🌷
От снощния епизод запомних само вътрешните борби на Галя, през които преминава с една съща физиономия. Много ми е симпатична Ралица, много положително отношение имам към нея, но лицето и интоноцията й са непроменени вече кой пореден сезон.
Както писах преди, единствената интрига за мен е как ще се справи със ситуацията Захариев.
Зорница и нейните постъпки и чувства престанах да ги анализирам и дори да им обръщам внимание, защото за мен отдавна няма логика там. Което е жалко, защото излиза, че една от главните героини не помни какво е мислила и чувствала вчера. Например, Банков описваше улицата пред квартирата да е осветена, оживено място и пр., а Зорница пита защо? Не помни или иска Банков да каже какво й се е случило?
Не знам какво е това шизофренично поведение и сценаристите не го ли забелязват или просто всичко се прави само за сегашния епизод и повече от това не съществува.
Скрит текст:
За да не е отрицателен пост, ще кажа че Владо Пенев ми харесва как играе. Когато се появи за пръв път, изобщо не го понасях, особено с крещенето. Добри актьори са си и Вергов, Монев, Марков, Янина, дори мисля Гергана Стоянова играе добре, имам проблем с лицето й. Юруков е добър, но още доста се запъва с медицинските термини. Но ако сценарият куца, добрите актьори не винаги могат да компенсират.

Фчеличке, една дружка много добре описва ситуацията. Сценаристите вече не разказват истории, а пишат сцени. Сядат пишат и с умиление възкликват - "Ейй, е*аси и яката сцена". Когато се съберат, за да обсъдят сценария някой казва, абе това не е много логично, нали в миналия епизод..... При което се отговаря "Абе к'во ти пука, гледай каква яка сцена" Simple Smile

Не забелязах някой да се интересува какво ще се случи и ще провокира Тасев, за да си подстриже лимбата Simple Smile Wink

# 672
Въпросът на Зорница беше свързан с това, че Банков е казал на брокера, че хазяинът трябва да е жена, а не мъж и в случая какво е било обосноваването на това искане. Тя не изпада в ужас от всички мъже, стига да не навлизат в личното й пространство. Е Табаков точно това ще направи във вторник и ще отнесе един шамар Grinning

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 14:31 от maichetoooo

# 673
Майче, интересно дали ще е бясна, уплашена или тайничко ще се надява пак да заседнат в асансьора Joy

Роси, Тасев се е подстригал, защото не е могъл да преживее, че ще изглежда по-женствен от Зорница Joy

# 674
Не забелязах някой да се интересува какво ще случи и ще провокира Тасев, за да си подстриже лимбата Simple Smile Wink

Една сутрин си изгорил косата с пресата и подстрижката била наложителна Joy

Общи условия

Активация на акаунт