ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 77

• 30 181
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Според мен няма да се уплаши Зорница, по-скоро ще се ядоса и ще почне да го ръфа още повече.

Не забелязах някой да се интересува какво ще случи и ще провокира Тасев, за да си подстриже лимбата Simple Smile Wink

Една сутрин си изгорил косата с пресата и подстрижката била наложителна Joy

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 676
  • София
Банков ако искаше щеше да иде да "полее" със Зорница квартирата, но не отиде...
За него тя си има специално място, не е нито Чокова ли беше и другите там.

# 677
Моски, ми от промото Зорница след шамара доста настървено го гледа, ако погледа убиваше.....Joy

# 678
Според мен няма да се уплаши Зорница, по-скоро ще се ядоса и ще почне да го ръфа още повече.
И аз това си мисля. Помирението беше кратко, пак са на изходна позиция. Grinning

# 679
  • София
Зорница след изнасилването едва ли ще е много щастлива почти непознат мъж да ѝ налита да я целува в асансьора. Табаков много се е разбързал. Все си мисля, че не я харесва, а само иска да ѝ мине през кревата. Това само в случай, че не е гей. Нали според промото има и такава версия. Mr. Green
Този Орлин не мога да го преживея с това говорене. Много ми е неприятен.
Тасев и Огнянова може заедно да се подстрижат, с еднакви прически.

# 680
Хахаха, Моски, и аз си го мислих това, че ще е по-женствен от Зорница иначе😃😃 Ама и изгорената с преса става Wink
Табаков както в началото много ме кефеше, сега ми намаляват симпатиите😃

# 681
Здравейте, някой може ли да ми даде линк към епизодите от 6 сезон? В линка от началната страница са само до 5ти, а в сайта на нова намирам само последния сезон. Благодаря.

# 682

Тасев се е подстригал, защото не е могъл да преживее, че ще изглежда по-женствен от Зорница Joy
Неговите вежди не са ли по-изтънени и оформени от нейните? Stuck Out Tongue Winking Eye Мисля, че той пак води с една идея Joy

# 683
  • София

Тасев се е подстригал, защото не е могъл да преживее, че ще изглежда по-женствен от Зорница Joy
Неговите вежди не са ли по-изтънени и оформени от нейните? Stuck Out Tongue Winking Eye Мисля, че той пак води с една идея Joy

Нищо не сте разбрали. Зорница е много суетна и докато Тасев е дремвал в лераската стая Огнянова го е подстригала.

# 684
Дотук - добре, разбрах защо Тасев е подстриган. Само не разбрах Зорница защо? Smiley

# 685
Видяла от Тасев и решила, че така се печелят последователи в инстаграм. Joy

# 686
Видяла от Тасев и решила, че така се печелят последователи в инстаграм. Joy
И тя ли? Rolling Eyes Тя с наличните в болницата не може да се оправи, ти я пращаш да търси още Joy

# 687
  • София
Перличке, какви почитатели Simple Smile. В нова болница никой не я ще, милата.

# 688
Здравейте, някой може ли да ми даде линк към епизодите от 6 сезон? В линка от началната страница са само до 5ти, а в сайта на нова намирам само последния сезон. Благодаря.
Скрит текст:

В спойлера са обясненията, как се ползват тези линкове.

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

[/spoiler]

# 689
  • Ню Йорк
Толкова ми затъпя, че не мога даже да се насиля да изгледам последния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт