Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 128 577
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 120
Приложението Симпли Тейстли е обновено. Има секция "Награди". Щом цъкнеш на нея пише "Очаквайте скоро".

# 121
  • у нас
Приложението Симпли Тейстли е обновено. Има секция "Награди". Щом цъкнеш на нея пише "Очаквайте скоро".
Аз го изтрих, само място ми заема.

# 122
На някой случайно да са му изчезнали парите от freelotto?Защото имах 21.48 и изведнъж станаха 0.44 ст.
Преди ден, два и при мен беше така, но после се възстанови сумата. Даже имах отворен прозорец, на който се виждаше сумата, но не се наложи да се разправям.

# 123
Късметлийски месец 🍀
Влизам да се похваля от Калиакра

# 124
При Калиакра веднага ли разбираш дали печелиш или пак ги теглят всеки ден?
Честито за наградата!

# 125
# 126
При Калиакра веднага ли разбираш дали печелиш или пак ги теглят всеки ден?
Честито за наградата!
Всички потребители, регистрирали код от касова бележка, освен за конкретната награда, която са избрали на стъпка 2, разбират дали печелят  1 (един) от 150 (сто и петдесет) чопъра Филипс.(Чопъра е на момента)Другите са томбола.

# 127
Да се оплача от Метро. Минахме тази вечер и от три карти чекирани на колелото, все опитай пак. Че и едната машина не работеше, че се оказа, че на самия вход преди информация имало друга машина. Загубиха ме на старта!

# 128
MTV, мацка, не се лъжи да се надяваш на "Жанет".
Никога не обявяват печеливши никъде,  вечно никой нищо  не знае; отвращават с надменни отговори  след 3-тия мейл със запитване ..Направо да идеш да ги запалиш....
Пазя кореспонденция и тел. записи. 
Жалко,че свикнах да спираме рейса с туристи на Свиленград не толкова за пазарене, а заради wc. Но ако съм по този маршрут отново, ще търся други варианти.

Тенкю за инфото Hug
Случайно попаднах на тях (на почивка съм) и първо нацелих техен магазин в новия Несебър, а днес попаднах и на техен огромен, който ме впечатли с размер и асортимент на входа на Несебър....може би 2-3години не бях ходила там, и пазарувайки - разбрах и за игрите им..та реших да споделя (малко ме издразниха и не взех нивеа, защото всички бяха на цена 4.99лв, а условието е за 10лв покупка..та там пропуснах);
В мастерхаус съм участвала лятото, но не съм печелила нищо до момента; също съм участвала и в СБС-Царево..там спечелих купичка миньон, на която хлапето мн се кефи Peace

# 129
Честита Баба Марта! То голямо раздвижване!

# 130
Ей много стисната НЛ..поне за празника един бонус да беше пуснала  Crossing Arms Crossing Arms

В Метро колелото може да се върти всеки ден, но един от служителите каза, че имало тънкости за печалбите. Колелото можело да се спира, където поискаш, но не каза как. Естествено, за да е типично по български от общо 3 автомата, само единият работеше и служителката непрекъснато препращаше хората на работещия. Мрън...

# 131
На мен пък не са ми казвали тънкости. Само ми казаха да го завъртя - аз не знаех как, защото то си се върти и докоснах няколко пъти екрана...
Мисля другата седмица да пробвам пак.

# 132
Велосипеда на Нивеа в Емаг - 479 лв

# 133
  • Под Слънцето
Баси грозното кулило. Представям си   черен път  из Каркасон сред лозови насаждения и неква леля с развети рокля и шал се мъчи по баира...

# 134
Грозно е да, но пък скъпо. То май се води градско, т. е. не е за дупки и камънаци.

Общи условия

Активация на акаунт