Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 109
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 760
Включванията й са доста по-умерени като честота и характер от постовете на бременни жени тук, във форума. Не е редно да има двоен стандарт за нея. Съвсем нормално съзнанието й е заето с бременността през тези 9 месеца и като всяка друга бременна гледа и коментира покупки за бебе, каквито са дрешките и помпите. (видео през януари около обявяването, детски дрешки - ЕДИН пост за дрешки от Кауфланд с добър състав през февруари, обявяване на пол през март и един пост за помпа, отново през март. За какво заливане говорим точно в случая?)
За имунитета обясни, та дори и посочи медицинска причина, която е в пълно противоречие с теорията ви, че е било просто някакво си неразположение от бременността, ама нейсе, едно си баба знае, едно си бае.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 01:53 от bambinnah

# 2 761
Youtube ми пусна новото видео на Валката, абе, тая откъде се сдоби и тя с Фурла?! Май е от миналогодишната им колекция, ама все пак..

Спестила е от минерална вода и от леща.

За мен на фона на живота в България да се твърди, че Фурлите не са скъпи чанти, понеже има десет пъти по-скъпи по принцип, е също толкова повърхностно колкото Валери да ни казва да пестим за Тайланд и Йордания от закуски.

Прекрасно изказване! Не могат да ме убедят, че си залсужават 500 + лв за чанта.Сори. Както и не могат да ме убедят, че са символ на каквато и да е елитарност, като се има предвид какви мърли съм виждала с такива. Даже тъкмо обратното.

Светлана-та от кога спряха да я поръчват и е станала толкова известна?! Нали за всеобща радост изчезна, след като беше почистила леглото на Гонзо май. Да не се е оженила за онзи потен мазен мях, дето беше женен за няква чалга? Едно време си спомням, че обясняваше как любимият й секс бил с портокал /?!/, та по - добре да не се показва. Родена била красива /?!?!/...колкото парцал на Централна гара.

Полина си работеше. Сега като гледам повече с ютюбърство се занимава, но не е плазмодий. И независимо,че не я харесвам, има далеч по - досадни скамъри от нея.

# 2 762
  • София
В@ня Петканови живеят в Делтахил което е на 20км от София, та от там докараха голем разход, с пътуването. Аз през цялото време си мислех как могат да тичат примерно на чист въздух, живеят в планината, вместо вкъщи на пътеката.

Breedlove, даа Светлана се омъжи с Мечи, ъъъ Криси Гущеров, бившият мъж на Мара певицата

# 2 763
Пепе ми вдъхна истински оптимизъм с последната си реклама. Сега вече съм спокойна, че и ние имаме dates редовно въпреки бебе и работа до шия. Явно и плющенето на бургери вкъщи се брои. Аз друга представа имах за "среща", но ето....и със скрънчи и по анцуг можело! Joy

Ми значи, ние с моя мъж почти всяка вечер имаме date 😂

# 2 764
Да, Полина работи извън блогването, при това немалко - както прави от 18-годишна, когато, ако си спомням правилно, е заживяла сама и е поела издръжката си.
Сега леко е отпуснала работния режим, предполагам, че заради неразположението първите месеци е поискала да си почине по време на бременността.
Супер изнасилено изказване, има сигурно макс 5 поста за това, че е бременна.

Чак пък " супер изнасилено изказване"...? По-скоро вашия коментар е нелепо изказване. Не съм запозната с нейния живот. Изразих впечатление. И похвално зе нея, че работи от малка. Не се заяждам. Нито с вас, нито с нея. Хубав ден
Желая мир и любов. Simple Smile

# 2 765
  • София
Не съм писала в тази тема от първото й листване, защото две форумски блогърки се разпознали в думите им и без да ги следвам ме блокираха в Инстаграм 😀😀😀. Не ги познавам лично, никога не съм контактувала с тях. От този момент "скърбя", че не мога да се наслаждавам на безсмисленото им творчество и реклама.

Breedlove, виждала си далеч по-големи мърли с Фурли, защото и Фурла имат много добре изпипани ментета, на цени на 1/3, дори 1/4 от оригинала. Аз също съм на мнение, че тези чанти не са нищо особено, но да кажем, че с аутфитче за 60-70-100 лв от H&M биват. За мен проява на странен (лош) вкус е да си с аутфитче за същата сума и от същия бранд (или друг от същия клас) и с чанта Шанел или Диор за 8000-10000 лв. В тези случаи първата ми реакция е да си мисля, че въпросните чанти са fake. То повечето снимки на разни кифли в инста са точно с fake чанти, дрехи, обувки, колани. Ако бяха оригинали, то за ръчния труд, с който се правят тези луксозни стоки, трябват да са наети по 3-4 града във Франция/Италия и да работят нон-стоп.

# 2 766
Аз през цялото време си мислех как могат да тичат примерно на чист въздух, живеят в планината, вместо вкъщи на пътеката.

Аз съм била на гости в Делтата и не виждам къде да може да се тича, освен измежду къщите. Околностите са гори, в които мен би ме било страх да тичам. Може да не съм права, но от посещението ми така ми се стори.

# 2 767
  • София
В@ня Петканови живеят в Делтахил което е на 20км от София, та от там докараха голем разход, с пътуването. Аз през цялото време си мислех как могат да тичат примерно на чист въздух, живеят в планината, вместо вкъщи на пътеката.

Breedlove, даа Светлана се омъжи с Мечи, ъъъ Криси Гущеров, бившият мъж на Мара певицата

Видях, да... и за други неща си мисля освен за тичането навън, ама друго си е да пътуваш до София Simple Smile

# 2 768
# 2 769
Тая пък какви ангажименти има? Да не е станала и тя "бизнес дама"?

# 2 770

Гъръл.
Какво е това инфантилно поведение последно време? Бенджамин Бътън ли е тая, че расте наобратно

# 2 771
Аз досега винаги съм смятала Ивана за интелигентна жена, с кофти стил, но поне здраво стъпила на земята, ама с последните няколко поста направо ми разказахте играта. 😳 Нямам инстаграм и изобщо не знаех какви ги пише там. То не, че последните няколко месеца видеата ѝ пръщят от мисъл, ама си викам, че просто е яхнала и тя вълната.

Като не знае английски защо се пъне за Бога? То и аз да започна да пиша Коничиуаа приятели, пък майната му на японския 😁

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 13:34 от Emiliana V55

# 2 772
  • София
Тая пък какви ангажименти има? Да не е станала и тя "бизнес дама"?
Мадам Laughing

# 2 773
Една мацка, която открих току що, май не е споделяна : https://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/
Това е Ивчето, пише в КМ. Много мило момиче.

Ивчето има страхотни нокти. Всеки път маникюрите ѝ ме оставят с отворена уста! Много мила и отзивчива е.

За Пепе - искам да попитам защо премиерата на "дългочаканото" видео за раждането на Сиена се отлага 100 пъти и за всяко отлагане има поне по 5 сторита в обяснителен режим?! Не вярвам някой да тръпне в очакване за това видео точно..

Скрит текст:
Може би съм казвала по-рано, но Мечо на Светлана е изключително възпитан човек. По-рано съм го чувала много пъти по телефона по работа (не искам да влизам в подробности, да не давам хляб на някой жълтур), но винаги е бил супер мил клиент, дори и при проблеми във връзка с работата е влизал в положение и е доста разбран човек. Само положителни са ми впечатленията от него, жалко че поради наследството от баща си е обект на такива златотърсачки. Бяха заедно с Мара Дамата когато съм имала контакт с него и въпреки, че тя е страшен парцал, си се грижеше доста добре за нея. Доста се раздава за половинките си. (лични впечатления)

# 2 774
Виждала съм обработени снимки, ама пък чак толкова...Тия бургери блестят сякаш са пластмасови...Grin

Общи условия

Активация на акаунт