🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 2

• 24 835
  • 676
  •   1
Отговори
# 210
Мария докара Софи страхотно.

# 211
  • Испания
Започвам да харесвам Мария. Досега не я понасях.

# 212
Добре де,, Мария защо не пее в нейните си песни? Явно може, а тя все в средния регистър кара

# 213
Добре де,, Мария защо не пее в нейните си песни? Явно може, а тя все в средния регистър кара

Ето това и мен ме учудва. До сега нито веднъж не е показала такъв глас, както тази вече го направи

# 214
Винаги съм мразела Илиева. А сега започна да ме кефи. И като поведение и стил. Имитацията и беше топ дет се вика. И предния път добре се справи. Браввоссс

# 215
Оххх умориха ме с тоя жартиер . Много смях, от сърце  и тя се весели яко.

# 216
Много ми хареса Мария днес. На Рачков хумора принципно не ме дразни, той си е такъв, ама наистина се оливат на моменти. Grinning Златка да му беше набила един шут с нейния фитнес бедър, след подобно изпълнение. Grinning

# 217
  • Вестерос
Винаги са ми били странни изказвания за мразене на някой певец и прочие. Да, не я слушате, не я понасяте, не ви харесва, но да я мразите... Не я слушам нон стоп, нито съм ѝ голяма фенка. Първите ѝ песни много ми харесваха, била съм и в един бар преди десет години до нея на участие, много добра беше. Та, не се учудвам от представянето ѝ. Добра имитаторка е.

# 218
Ей Мария имала глас,пролича си.Феноменална беше,браво!
Най ми харесаха Мария,Милко,Тита и Дичо.Моите фаворити,днес не Wink

# 219
Мен също не ме дразнят водещите,но отнемат времето на журито,за да си правят тъпите смешки. Това не ми харесва.
Мария аз си я харесвам,но в последно време се позагуби откъм песни. Иначе и после имитациите на Фънки,Хилда и Маги ми харесаха.

# 220
  • Бургас
Много ми хареса Мария.Браво!10 точки и давам.

# 221
  • На южния бряг
Много ми хареса Мария, през цялото време я гледах с усмивка 🙂

# 222
  • София
Съгласна съм с класацията на Хилда.

# 223
Аз на Мария ѝ бях фен докато не започна да прави някакви дуети с Криско и сие, тогава спрях да я слушам и да се интересувам какво ново пуска. Но и в предния епизод, и в този, определено ме впечатли.

Много е бял Фънки - Петя и Дичо се справиха блестящо и затова 3 и 4 точки за тях Grinning

# 224
  • Вестерос
И 10 на Тита...

Общи условия

Активация на акаунт