Звездни компромати- 401

• 71 491
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Тая Дара може ли да е толкова пошла???
https://www.instagram.com/p/BurBGBFgQeI/?utm_source=ig_share_she … shid=zplt8131aaj6
Не ме кефи това девойче..
Много меко казано не ме кефи тая мухла! Да идеш в Париж за да се снимаш изплезена! Тъпанарка!

# 391
  • Viena
Така прикрива обратната захапка, ако се усмихме ще е за страх! Joy

# 392
Ако отсега нататък Преслава е с такъв нос, а не пипано по снимките, просто няма да я възприема.

Скрит текст:

# 393
Благой го даваха току що по новините. Оплакваше се от предстоящата забрана на наргилетата.

# 394
Благой го даваха току що по новините. Оплакваше се от предстоящата забрана на наргилетата.
Миличкият!

# 395
Язък им за новия бар Joy

# 396
# 397
Камелия
Скрит текст:

# 398
  • София
Камелия винаги изглежда супер евтино. Спряла е някъде към 2004-та и категорично отказва да мръдне от там.  Жалко за перфектното тяло, което има.

# 399
Не виждам нито една фолк певица, която да изглежда по-атрактивно и привлекателно от Камелия. Никоя, ама никоя наистина не може да се сравнява с нея. Тя самата не ми е тип, обаче за фолк певица е номер едно - няма кой да я надмине просто. Кой да е по-по от нея?

# 400
По стил никой не бие Галена и Цветелина Янева. Камелия изглежда евтино. Ако наеме Добромир ще стане мацка един път.

# 401
По стил никой не бие Галена и Цветелина Янева. Камелия изглежда евтино. Ако наеме Добромир ще стане мацка един път.
Така смятам и аз.

# 402
  • София
В духа на последните постове за поп-фолка, днес, разхождайки кучето, до Френската гимназия на бул. “Патриарх Евтимий” видях МичИту в белия си джип Мерцедес на аварийки в лявата лента и катаджиите тамън я сурвакаха я с фиш, я с акт. Много беше вкисната. Ама точно там има много скъп магазин за детски дрехи и си помислих, че може да е купувала подарък за бебето на Хриси. Защото във Френската или Посолството на Венецуела(и то е там) не мисля, че ходила.

# 403
Галена и Цветелина Янева и стил - не знам Simple Smile До Камелия на нищо на приличат за мен Simple Smile Обаче това си е лично мое мнение, аз рядко мяркам фолкаджийки на екран или снимка, не ги следя.

# 404
Realy? Галена е доста модерна. И в клиповете си е добре облечена и по снимки ми допада. Камелия е много секси, но като стил наистина е заседнала някъде в 2005-6 може би.

Общи условия

Активация на акаунт