Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 3
Клуб по Художествена Гимнастика – ЛЕВСКИ зала Герена.
Мнения за точно тази зала .. ?
Мнения за Художествената Гимнастика.. ?
Здравейте, знам че има подобни теми но това което мен ме интересува не успях да го намера. Става въпрос за дъщеричката ми която е на 5 години. Жена ми държи да започне сериозно с Художествената Гимнастика и то точно на Герена. Мен честно казано доста ме притеснява това нейно желание защото за жалост не съм чувал много хубави неща за спорта. А определено не желая детето ми да расте в лишения и часове тренировки.
Моля споделете вашите мнения, ще съм ви много БЛАГОДАРЕН !!! Simple Smile Поздрави Тони

# 1
  • София
  • Мнения: 3 467
Здравейте,

Моето дете ходеше на Герена в клуб Левски Илияна и бях много доволна. Някои деца там ходеха от 3 годишна възраст. Занимават ги сериозно, но не са с лишения и часове тренировки. Часовете са в определени дни по 1 час.
Заради здравословното и състояние в момента не ходи, но скоро мисля да подновим тренировките, защото на нея и харесваше и доста добре и се отразява.

# 2
  • софия
  • Мнения: 1 173
Лишения и часове тренировки няма до към 7 годишна възраст. След това вече не е така. Дъщеря ми започна да тренира на 5 год възраст. Първата 1 години тренира 3 пъти в седмицата по 1-1.5 часа, след това тренировките станаха 4 пъти в седмицата, но беше поносимо. От 1 клас тренировките се увеличиха на 4 пъти по 3 часа и събота 7 часа ( от 10 до 17 часа).И това важи за повечето клубове. Отказахме се преди 2 клас- във втори клас трябваше да тренира от понеделник до петък по 3 часа и събота 7 часа. За моя радост реши, че и отнема твърде много време и сама реши да спре.
Ние бяхме в друг клуб, така че впечатления за Герена не мога да дам- това, което знам, е че там са два клуба- Левски и Левски Илиана. Добри школи, с много треньори. Хубаво е ако някой може да Ви помогне с лични впечатления и информация за конкретни треньори.

# 3
  • София
  • Мнения: 1 573
Моята дъщеря също тренира художествена гимнастика, но в друг клуб. По отношение на лишенията и тренировките - тя е на 7, но е в начинаеща група, защото наскоро се сети, че това иска да тренира. Тренират 2 пъти седмично по 1.5 часа. Другите начинаещи и те по толкова тренират (при нас са разделени по възраст - от 3 до 5, от 5 до 7 и над 7). Засега не смятам, че е натоварена. Момичето на моя много близка е в същия клуб (нашия) състезателка Б категория; на 10 години е, започнала е да тренира на 4. В момента тренират 3 пъти седмично по 3 часа; понякога по 4; преди състезание ходят и всеки ден, но е за кратко - за да се подготвят; след като мине състезанието се връщат към обичайния си режим.
Това дете е ходило в "Левски" на Герена, преди да дойде в този клуб и не са доволни, затова са и се преместили, но тяхната треньорка от онова време вече не е там, в друг клуб е. От какво са недоволни - в общи линии, защото не са обръщали достатъчно внимание на детето; обещавали са, че ще ѝ направят съчетание и ще я пратят на състезание, а това така и не се е случило, докато на други деца по-отскоро в клуба са правили съчетания. Мнението на моята близка, както и на една-две други майки, с които съм говорила е, че внимание се обръща на децата на платежоспособни родители. По техните думи, ако човек е склонен да плаща, детето ако ще пълно дърво да е, ще работят с него, ще го тренират и ще го направят състезателка, а защо не и шампионка. Но ако родителите нямат възможност и/или желание да дават пари извън официалната такса, дори и да е много талантливо и да има желание, много е вероятно да не му се обърне достатъчно внимание и този талант да не се развие. Като под "плащане" се има предвид да се правят дарения на клуба, не пари, които да потъват в джоба на треньора и той (тя) да си ги харчи за себе си. Дали наистина е така - не знам; както казах, дъщеря ми е в начинаеща група и на този етап изобщо не е ясно дали има възможност за някакво развитие в този спорт. Аз лично нямам амбиция непременно да става състезателка; за мен е важно да спортува и да ѝ доставя удоволствие.

# 4
  • Мнения: 3
Записахме я миналата седмица за сега всичко е наред. Обаче ми направи впечатление при плащане на месечната такса от 100лв получих едно картонче с имената на детето и едно печатче. Никъде не пишеше колко съм дал и кога.. ?  При въпрос от моя страна дали мога да получа някакъв официален документ че съм платил .. ми се изсмяха и си продължиха да си попълват нещо ...

# 5
  • София
  • Мнения: 1 573
Ние получаваме квитанции за плащането. Написани на ръка са, но на бланка за приходен документ и са си валиден такъв.

Общи условия

Активация на акаунт