Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 195
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Мъжът с червеното горнище, когото вижда Мия, пътувайки към Смолян, се появя още веднъж. Като се качва тя да говори с хижаря май беше, го дават в гръб, как си слага качулката. Аз реших, че е бежанецът Rolling Eyes

Бежанецът е с други дрехи. Онзи беше с червено яке и светъл/бежав панталон.
Хм, в такъв случай може би Страхил. Слабичък ми се видя за Асен.

Тц. Страхил е с майка си, когато Мия вижда човекът Х. Освен ако яко не са се оплескали с тайминга.

# 436
Облечен е с дрехи, като на Асен, но е дребен и с коса. Малко на сириеца прилича. Но не много не на фокус. Къде другаде казвате го има пак.

# 437
На Асен дрехите са други.

# 438
# 439
Коя ли ще е тази с дантеоената рокля🤔🤔🤔

# 440
Облечен е с дрехи, като на Асен, но е дребен и с коса. Малко на сириеца прилича. Но не много не на фокус. Къде другаде казвате го има пак.
Май беше Мия като отива при хижаря. Докато я дават в гръб как върви, показват й кубинките, има няколко кадъра с мъж в гръб, който си вдига качулката. Горнището е същото - червено.

# 441
  • España
Оня с пчеларската маска ще е убиецът,помнете ми думата 😉!

# 442
  • Варна
Ъъъъ, къде са показвали такъв?

# 443
Ъъъъ, къде са показвали такъв?

В  промото, което въртяха още преди започването на сериала - https://www.instagram.com/p/BtgpVtFHpvO/?utm_source=ig_share_she … shid=jt9a59ufdxk6

# 444
Сега като изгледах промото, познавайки героите, забелязах кадри, където Филип тича в коридор - много прилича на хотел. Дали няма да е хотелът на Мия?

# 445

Лошо й е на Тедито, че повтаряли дублите и аз да бях на нейно място и при мен щеше да заяжда ръчката 🤣

# 446
Злите езици твърдят, че едва ли ще се интересува от Тедито. Виж, по скоро от доц. Банков по бива.

# 447
Негова си работа от кого се интересува, аз от нейна гледна точка говоря Simple Smile

# 448
Мдаааа, всички й завиждаме на Духовникова😶. Доц. Банков не ме кефи, има нещо перманентно кисело в него, имам чувството, че е много кофти характер 🙄

# 449
Абе готин си е и доцента, а пък Вергов още повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт