Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Mediterraneo
Значи няма да има други убийства,така ли? Колко серии са всъщност?

# 526
Добре серия, ама ми се ще повече екшън Grinning

Статистически вторите сезони много често претърпяват крах в сравнение с първия. Grinning

# 527
Опитвам се да го харесам, почти се получава.
Смущава ме това, че героите нямат характеристика и на моменти ми е трудно да им повярвам.
Операторската работа заслужава внимание, Мартин Балкански се е справил доста прилично.

Ще умрат и други хора, по някое време и в Дяволското гърло ще се озовем. Епизодите са 12, всичко ще приключи ясно и категорично.

# 528
Е как без патоанатом? Нали ще има поне още едно убийство..Thinking

# 529
Друг патоанатом ще се появи, споко.

# 530
Така и не разбрахме какво пише на бележката, която намериха и ще й правят графология. А Красимир на местопрестъплението извади нещо като одеколон Scream и си сръбна Satisfied. Всички ще си имат кирливи ризи май.

# 531
Жалко за Денолюбов, добре беше в тази роля.

# 532
Друг патоанатом ще се появи, споко.
А защо?
И какъв беше смисълът от ролята на Славчо?

# 533
Така и не разбрахме какво пише на бележката, която намериха и ще й правят графология. А Красимир на местопрестъплението извади нещо като одеколон Scream и си сръбна Satisfied. Всички ще си имат кирливи ризи май.
Е как нали Мия я намери в чакалото.
Пишеше "Следят ме. Сменяме мястото с номер 2".

# 534
... А Красимир на местопрестъплението извади нещо като одеколон Scream и си сръбна Satisfied. Всички ще си имат кирливи ризи май.

На мен ми априлича на бурканче с кафе. Едно време нашите така си носеха на работа Simple Smile

# 535
Това със Славчо беше мн тъпо, а всъщност около тази сюжетна линия се въртеше снощния епизод. Защо отива и как - нищо не разбрахме. Той страхливеца, дето в махалата го беше страх да остане,отива сам в баирите при тупа - що дири там, откъде знае че ще има пари, ако приемем че затова е отишъл.

# 536
... А Красимир на местопрестъплението извади нещо като одеколон Scream и си сръбна Satisfied. Всички ще си имат кирливи ризи май.

На мен ми априлича на бурканче с кафе. Едно време нашите така си носеха на работа Simple Smile

Тц алкохол беше, пък и вида му е алкохолен  Laughing

# 537

Тц алкохол беше, пък и вида му е алкохолен  Laughing

Пак ще загледам, много кафяво ми се видя и затова. Simple Smile

# 538
Слабостите в сценария и озвучаването са очевидни.  Проблемите с автентичността - също. Актьорите се справят, чудесен каст. Ще гледам сериала, но само заради местата на които е заснет- любими, родни, познавам ги, липсват ми.

# 539
Аз не разбрах Славчо проблеми с хазарта ли има?
И защо са го сложили уж в основния каст, като го изритват в епизод #3
Мислех, че ще го завъртят в романтична линия с Донка или Диана.

Общи условия

Активация на акаунт