не се обиждам от тая част защото си права но аз това го знам и не твърдя нищо друго
точно преди малко гледах подобна тема от друг човек в тоя форум който също беше мъж а не жена. Ако си отвориш очите и потърсиш наоколо ще видиш за какво говоря.

заради което се създава впечатление че може и да не е истинска история а храна за рибки т.като познавам геймъри които имат нормален изказ извън гейминга. Не става въпрос за правопис а за начин на изказ. Но може и човекът тотално да е загубил нормалното светоусещане. А и "аз съм номер 1 във всяка игра" ме съмнява, защото да си едновременно най-добрият в шутъри, стратегии, фифа, рейсинг и т.н. е все едно някой спортист да каже "аз най добрият футболист, гросмайстор, плувец и боксьор". В различните дисциплини на е-спорта или различните видове игри един и същи човек не може винаги да е най добрият, но може би авторът просто ненужно разкрасява своите универсални гейминг умения по същият начин по който ненужно използва ултра гейминг изказ бро.
Стандартният съвет да отидеш на психолог вече беше даден. Аз ще дам нестандартен съвет.