OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 29 064
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
При малкия Яков. Всеки месец ходех при Снежи-акушерката, но при него само за задължителните сканове и изследванията.

# 391
Здравейте, присъединявам се с термин 13.11.2019. 🤗 Първа бременност. Пожелавам лека бременност на всички бъдещи мами! ♥️

# 392
Здравейте, момичета 🙂 Включвам се и аз в групата, втора бременност ми е, термин смятам някъде в края на октомври. Имам всички възможни симптоми на бременността - гадене, световъртеж, ниско кръвно, стомашен дискомфорт - абе всичко всичко 🤣 Бях се присъединила към фейсбук групата като се виждаше с търсачката, но я напуснах, защото ми се стори, че влизат твърде много хора, които не са оттук. Не че има нещо лошо, но в групи от типа на “Родени *** 2019” има твърде много хора и не ми се нравят 🙂 Сега ще пиша на някоя от вас да ме прибави 🙂

Аз бях два пъти на преглед в медицинския център, в който ни осигуряват от работата, но още се чудя къде да се следя на ЖК. От първата бременност имам не много добър опит там и затова сега съм в такова чудене. Ще ми препоръчате ли някой в София? Не ми се иска да е изцяло на частно, защото по ЗК ни се покриват немалко неща все пак, а и в този медицински център от работата мога да си правя всякакви безплатни изследвания на частно.

Хубав ден от мен!

# 393
Здравейте, момичета 🙂 Включвам се и аз в групата, втора бременност ми е, термин смятам някъде в края на октомври. Имам всички възможни симптоми на бременността - гадене, световъртеж, ниско кръвно, стомашен дискомфорт - абе всичко всичко 🤣 Бях се присъединила към фейсбук групата като се виждаше с търсачката, но я напуснах, защото ми се стори, че влизат твърде много хора, които не са оттук. Не че има нещо лошо, но в групи от типа на “Родени *** 2019” има твърде много хора и не ми се нравят 🙂 Сега ще пиша на някоя от вас да ме прибави 🙂

Аз бях два пъти на преглед в медицинския център, в който ни осигуряват от работата, но още се чудя къде да се следя на ЖК. От първата бременност имам не много добър опит там и затова сега съм в такова чудене. Ще ми препоръчате ли някой в София? Не ми се иска да е изцяло на частно, защото по ЗК ни се покриват немалко неща все пак, а и в този медицински център от работата мога да си правя всякакви безплатни изследвания на частно.

Хубав ден от мен!

Препоръчвам ти доктор Емилия Пантева от София. Кабинетът и е на ул.Георги Бенковски. Адски внимателна и само за допълнителните изследвания изпраща при други лекари. Работи с НЗОК.

А за добавянето в групата - опитах се да ти пиша лично съобщение, но си ги забранила.
Прати ми името си и имейла ти и ще те добавя.

# 394
Момичета започнахте ли да се мажете вече и ако да, с какво?

# 395
  • Пловдив
С нищо  не се мажа, но и не виждам някакви особени промени по себе си.

# 396
Коя седмица си?

# 397
Да, мажа се. В момента с продукти на Палмърс, поръчала съм си и крем, който използвах при предната бременност и чакам да пристигне.

# 398
И аз започнах да се мажа с палмърс Simple Smileпри теб предполагам е имало ефект при първата бременност ?

# 399
Мажа се с кокосово масло, понякога най - вече вечер чувствам кожата на корема как ми се опъва, от него става мека пък и мирише много хубаво😊

# 400
# 401
Момичета, не знам как да си отблокирам съобщенията... Името ми във фейса е Д-р Гунче - може ли някой да ме прибави за приятел и после в групата 🤣 Благодаря!

Благодаря за препоръката за Д-р Пантева, горе-долу ми е удобно и като локация и сигурно утре ще се опитам да се свържа 🙂

Аз още не се мажа, но миналата бременност ползвах Палмърс и Био Ойл. Аз по принцип не съм много склонна към стрии и не получих, но след раждането  спрях да се мажа заради цялата лудница, което е голяма грешка 🤣 И от свиването на кожата получих отстрани на паласките. Но с времето много избледняха и сега май не ги виждам. Така че имайте едно на ум 🙂

# 402
Мажа се с кокосово масло, масло от макадамия и какаово масло, редувам ги. Дано спасим положенеито с това само.

# 403
Момичета, мина първата ФМ и кръв ми взеха. Всичко е нормално. В петък трябва да има резултат и от кръвта. Транспортират я в Майчин дом и в интернет ще търся резултат. Доктор Тодоров е много мил и внимателен лекар. Препоръчвам го на всички, които са от Стара Загора. Поуспокоух се малко. Вика ме след месец пак. Втората ФМ не беше ли около 20 седмица?
Иначе ми беше много интересно. С другите ми деца не съм ходила на ФМ. 🙂
Аз имам стрии още от първата бременност. Въпреки, че се мазах. Сега не знам дали има смисъл да се мажа...

# 404
На мен ми оставят 14 дни до първата ФМ и лекинко ме обхваща паника с наближаването, освен това кръвните ми много са започнали да падат....
от днес започвам да пия сок от цвекло и билкова кръв, пък дано помогне

Общи условия

Активация на акаунт