Любители на кучета - 90

• 25 660
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Sivi, стискам палци всичко да мине бързо и леко. Винаги ми е тъжно, като чуя за болно животинче, дори да не го познавам.

# 331
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз стискам палци да се оправи душичката малка ❤
Добре дошъл на Джак 🐶

# 332
Спомени от една хубава полупресъхнала река 😂🐶

# 333
  • sf
А ние тъй си дремем на дивана. Казвам "ние", защото и аз подремвам 🤣

# 334
Здравейте Simple Smile Става все по-игрива нашата Чернишка Animal Dog Още е малко нестабилна походката, но е все по-добре.
Ето я с нова играчка

Сиви, болното кученце да не е Бийгълката на приятелката ти, която се страхуваше от кучета? Дано да се оправи бързо душичката!

# 335
  • под тепетата
Браво на Роузи!
Sivi,чакаме добри новини!

# 336
pip4i точно това бигълче е. Аз даже съм я показвала тук в темата с Макс. Днес в 10 сме заедно на ветеринар, като по телефона са и казали, че не е спешен случай и или е от вирус или е от Фронтлайна. След прегледа ще пиша ако проблема от Фронтлайн за да си имате едно наум, ако някой ще го ползва за пръв път и не знае как би повлияло на кучето му. Споделяла съм, че при Макс на мястото на капане му станаха рани и му опада козината от него.
А малката чернишка изглежда добре и живичка. Все така бързо да се възстановява 🤗

# 337
Пиши после какво е станало! Стискам палци.
Денис се провини много жестоко и едвам удържах ММ да не му тегли здрав бой. Бой яде, де. И хем ми иде да го нагушкам, хем да го ошамаря, от вчера е наказан без лиготене и наградки.

# 338
  • София
Какво е направил Денисчо?
Сутринта МП ме изпраща и Балу застанал до нас се бута. Ревнува гадинката, нищо, че миг преди това го гушках него и го целувах. Заставаме с МП от двете му страни, целуваме го по муцуната, а той почва да ръмжи. Отнесе шамарчето диването му с диване, ама беше доволен, че сме му обърнали внимание.

# 339
А как пък решиха, че не е спешен случай. Да не казвам аз с какво свързвам треперенето и как ми се изправя косата. Чакам новини!

Добре дошъл, Джак, много си готин Simple Smile
Роузи, по-добре ли е днес?

# 340
Духче предполагам, че по симптомите, които е описала по телефона, както и че все пак кучето пие вода и хапна гранули от тези на Макс. На вън изяде дажба колкото за нея. Аз съм звъняла така с Макс през нощта по друг повод и колкото и да бях притеснена и шашната също ми казаха, че не е спешно и може да почака до следващия ден. Хем добра клиника в друг град с доста високи цени за прегледи и лечения, т.е. случая наистина не беше спешен, а хората можеха да се възползват и да кажат тръгвай, чакаме ви. Дори ми казаха, че всеки ветеринар в моя град може да свърши работа, но аз им се доверих на тях, събудих ги и си отидох при тях.
Seerose какво е направил Денис? Те с Макс са с еднакъв нрав и характер и си трябва постоянна работа. Във фейса има една група, там съм се захванала да превъзпитан Макс, като има обяснения и клипове кое как се прави, както и самата последователност. Ако искаш мога да ти я препратя на лично.
Коте хем сте го на целували, хем недоволен тоз Балу. Май е искал още прегръдки и целувки. 😜 Понякога като прекаляваме с глезенето май се опитват да ни командорят тия маймуни. Пробват ей така, да видят ще мине ли номера.

# 341
  • Bарна, морето, сините вълни
Май май днес всички са за шамарчета.
От няколко вечери съм си взела бебка в спалнята, защото много почна да се буди вечер, а Ерос и мъжа ми или в кухнята спят, или в нейната стая.
И тази сутрин, след като съм се събудила за 4ти път, тъкмо заспиваме с малката и Ерос връхлита върху вратата с всичка сила, при което се чува страшен трясък и ни събуди. Идеше ми да го одуша. Как може да е такова магаре?! Все едно някой танк мина...
Сложих я да си играе, белким заспи пак.
И накрся се събудих така.

# 342
Духче, по-добре е. Започна да се качва по леглата, ако не я видим, че и да слиза, но не ѝ давам, за да не повреди операцията. Днес мисля да ѝ възстановя грамажа на гранулите, но ще ги дам на 3 пъти, не на 2. Започна и да лае вече, абе влиза в час.

Despicable, разкошни са Ерос и малката Heart Eyes Виж колко са спокойни, какви шамарчета? Kissing Heart

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 09:46 от pip4i

# 343
  • Варна
Че има ли по-хубава гледка от тази?❤

# 344
Направи това, че снощи ухапа ръката на комшията. Познават се, редовно като се видят се галят и се радват един на друг, а снощи извъртя номера на джак ръселчето, което ми откъсна от пръста лятото - тръгва на галене и целувки, в един момент - ам. Само якето скъса, нищо нямаше на човека, ама не е там въпроса.

Сиви, може, да, макар че уж съм изровила де що има, ама все пак още инфо никога не е излишно.

Общи условия

Активация на акаунт