Международно име за момче с буквата Е

• 6 959
  • 148
  •   1
Отговори
# 15
Не ви ли звучат малко женски тези имен Елиас ,Елиан ,не са лоши сигурно ,но на мен честно са ми женствени.

# 16
Гугълнах го Ертур и направо ми го поправя на Артур, както на кирилица, така и на латиница. Аз бих се спряла на нещо друго, това звучи като сгрешено Peace

Задължително ли трябва да е с Е?

# 17
  • София
Ethan, Edward, Emanuel

# 18
# 19
Гугълнах го Ертур и направо ми го поправя на Артур, както на кирилица, така и на латиница. Аз бих се спряла на нещо друго, това звучи като сгрешено Peace

Задължително ли трябва да е с Е?
Ами да, но в краен случай ще се смени буквата,като няма подходящо. В смисъл буквата Е е препоръчителна така да се изразя

Да направим така.... Емануел,Едуард,Емил....Енрике,Елиас,Елиан тези масовите автоматично отпадат... не са ми никак по вкуса.

# 20
  • София
Ервин.

Елвис?  Simple Smile

# 21
Ервин добре звучи сякаш Simple Smile

# 22
Елиас според мен е женско име. Елиан също ми звучи такова.

Общо взето нито едно от изброените не ми харесва, моят съвет също е да смените буквата.

# 23
Елиас според мен е женско име. Елиан също ми звучи такова.

Общо взето нито едно от изброените не ми харесва, моят съвет също е да смените буквата.
На същото мнение съм с теб!

# 24
Елиас е вариант на нашия Илия. Познавам гърци и кипърци с това име.

Като цяло Е не е много добра буква за мъжко име.

# 25
Много тъпо се чувствам ,честно Sad Едва ли не не мога да измисля име за детето си ,ужас!!!
Какво да правя не знам 🤷♀ Освен да говоря с бащата и да сменим буквата друг избор май нямаме. Предложенията не са много,в смисъл те са същите като в други подобни теми ,които изчетох вече,нищо ново . Имам на разположение около 2 месеца още, все нещо трябва да измисля, било то с Е или нещо друго.

# 26
Познавам Елиас с баща сириец.
Предлагам Ейдриън, Ейвън, Едгар, Ерос, Евелин, Елин.

# 27
А защо всъщност държите на буквата Е?
Заради първото дете ли?

Нямаш ли някое любимо име, което да му предложиш?

# 28
А защо всъщност държите на буквата Е?
Заради първото дете ли?

Нямаш ли някое любимо име, което да му предложиш?
Не заради първото,това ще ми е първо дете. По скоро заради мъжа ми. В смисъл те си имат тяхна си традиция с буквата Е ,той ми е казвал много пъти ,че не ме задължава по никакъв начин с това ,но все пак уважение да речем. А като казах ,че имаме Ерик имах впредвид ,че на братовчедка му детето се казва така и ще е тъпо и аз да си кръстя детето така.

# 29
Емилиан, Емилио, Елизар, Едгар, Едуин, Ернесто, Евгени, Едмънд

Общи условия

Активация на акаунт