Международно име за момче с буквата Е

• 6 955
  • 148
  •   1
Отговори
# 45
Евгени, Евлоги, Етиен, Едгар, Енио

# 46
Еван/Evan, Ерол, Емануел

# 47
Енсио е европейско име- навсякъде го има.
Къде? Аз никъде не съм го срещала newsm78

# 48
  • На остров
Елиас
Еран
Елиот
Едвин
Ерик
Емил

# 49
  • Най-красивата страна
Елмар е интересно и звучи добре.
Емилиан,Емануел биха си паснали добре с българска фамилия.
Етиен не е лошо.
Евелин е женско име.
Елиас е разпространено в Европа и е в топ20.за 2018.
Ерол ,Емир са мюсюлмаски имена.
Обаче Елиас,Емилио на мен хич не ми харесват,защото  звучат много женствено.
Емил ,Ерик са чудесни жалко ,че отпадат и двете.

# 50
Едуард. Даже щяхме да го ползваме, ама се оказа момиче.
Винаги съм го харесвала името Едуард. Няма какво да придложа освен Елин. На мен само Емилиан и Емануил ми допадат с Е. Артур виж е чудно кралско и древно име. Харесвам Антъни и Хенри. Просто ги споменавам като варианти. Ако ще смените буквата. Щом таткото е Емо умишлено бих избягвала подобно име. Само Емил и произнодни са ми приемливи от изброените,а това значи,чу и малкия ще е Емо. И някак ни върви. Според мен. Бих сменила буквичката.

# 51
  • София
Еван/Evan, Ерол, Емануел
Произнася се Евън. Иначе това е и моето предложение към авторката.

# 52
Аз пък не бих я сменила, след като има такава традиция в семейството. Традициите са за това, за да се спазват. Изглежда ми мило и някак благородно. Ако и другите роднини сменяха буквата защото не им допада, как би се изградила тази традиция.
От предложените - Еван.

# 53
Донякъсе съм съгласна,че е някак мило и готина да се спази традициятя. Но ако тя не иска,какво правим?Майката не е длъжна все пак да се съобрази.

# 54
Ами няма лошо да се спазва, стига родителите да са ок с тази традиция.
Оставам с впечатлението, че на авторката нито едно име не й харесва толкова, че да кръсти детето си с него. А аз съм на мнение, че когато родител избира как да кръсти детето си, то името трябва да го плени и да няма никакви колебания и съмнения, че точно това е най-подходящото име за детето му.
В такъв случай не бих я посъветвала да го направи, само за да спазва някаква традиция.

Мен нито едно от изброените имена не ме грабва и на нейно място не бих избрала никое от тях.

Еван ми звучи като Иван с правописна грешка.

# 55
Всичко е въпрос на гледна точка и желание. С буквата Е има чудесни имена и ако човек държи да я използва, би могъл лесно да разпознае своето. Моите предложения са:
Емил - любимо име, най-вече заради сладкия палавник от “Емил от Льонеберя”
Емилиян
Емануил/Емануел
Евгени
Евтим
Елизар също е вариант за по-модерно звучене, като се доближава доста до сега популярния Велизар

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 12:27 от MamaDebelana

# 56
  • София
За първи път чувам това име Ертур. Не ми харесва. Измислено ми стои.
С Е, международно най-харесваното от мен е Едуард. Иначе Евелин Евтим.

# 57
Ами няма лошо да се спазва, стига родителите да са ок с тази традиция.
Оставам с впечатлението, че на авторката нито едно име не й харесва толкова, че да кръсти детето си с него. А аз съм на мнение, че когато родител избира как да кръсти детето си, то името трябва да го плени и да няма никакви колебания и съмнения, че точно това е най-подходящото име за детето му.
В такъв случай не бих я посъветвала да го направи, само за да спазва някаква традиция.

Мен нито едно от изброените имена не ме грабва и на нейно място не бих избрала никое от тях.

Еван ми звучи като Иван с правописна грешка.
Така  е 👍👍👍 не ме грабва и не мога да се насилвам 😞

# 58
Ейдриан сякаш няма предложено. Въпреки, че като го гледам написано ми изглежда малко странно.

# 59
Ейдриан за мен също е странно, да не кажа нелепо...
Още повече за дете в Австрия и България.

Мисля, че за повечето от предложените имена не се отчита факта къде ще се ползва името, а се дават просто някакви изчанчени имена с буквата Е.

Към авторката - не се насилвай, това е твоето дете и то трябва да носи най-прекрасното за теб име.
След като няма такова с Е, просто избере друго. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт