Звездни компромати - 403

• 74 169
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Дайте линк!

# 391
Много ми хареса Шаркова! Да е жива и здрава и много щастлива!

# 392
  • софия
Да, ама за се стигне до това сигурно си има причина.
Възможно е предишни навици да са дали отражение на здравето, възможно е да не са. Няма особено значение.

# 393
# 394
Не можах да изгледам цялото интервю, но жената е супер свястна явно. (И показва как хубавата жена си е хубава дори и с една семпла рокля с бяла якичка. )

Не ме кефи обаче, че Ива Софиянска, която е пълна с пари, води предавания, вместо да се даде шанс на някое младо момиче, което има нужда да се развива и да се издържа с доходите си. Просто нито е талантлива Ива, нито нищо, но понеже баща й и свекъра са известни, задължително да е в телевизията - бляк.

# 395
  • До морето
Аз пък по принцип не се кефя на изказването " тя е богата, нека бедните да работят", но в случая тая е толкова болезнено бездарна, безлична и безсмислена, че съм съгласна! Който и да дойде, все ще е по-добре!

# 396
Кейт Хъдсън например също  е дъщеря на известната си майка, но е талантлива и е екстра за актриса. Ама съвсем не с всеки е така.

# 397
# 398
Личи, че Шаркова още тъгува, и беше много искрена, нямаше театрални напъни, много ме трогна.

# 399
След интервюто разгледах профила й в Инстаграм, а след това и този на дъщеря й. Някой от снимките й бяха плашещи..

# 400
Не съм запозната кой знае колко с житие-битието на Шаркова, но от видяното в темата (само снимки, без репортажи), мога категорично да заявя, че не ми допада. Не харесвам хора, които са се втренчили във външния си вид, снимки, муцки, пози, стойки. С какво е по-различна от останалите в компанията на баба Дони? Мъжът до нея също не ми излъчва нищо хубаво. Прилича ми на мутра, която би извадила бухалка от багажника на колата си, за да се саморазправя за направена забележка.

Жена, която би обула такива обувки, за мен е пълна чалга: www.instagram.com/p/Bk61T4oFMjF

# 401
  • Sofia
Мамин Сашко в Мармалад Sunglasses

# 402
Глория и Симона и джуките им, които живеят собствен живот...
явно са тръгнали да конкурират Ванчето Червенкова и щерка  😬
Скрит текст:

# 403
  • До сърцето...
Не съм запозната кой знае колко с житие-битието на Шаркова, но от видяното в темата (само снимки, без репортажи), мога категорично да заявя, че не ми допада...

Изгледай интервюто, мисля че ще си промениш мнението. Поне аз го промених.
Това е редкият случай на красива и силна жена, впечатлена съм.

# 404
Не съм запозната кой знае колко с житие-битието на Шаркова, но от видяното в темата (само снимки, без репортажи), мога категорично да заявя, че не ми допада...

Изгледай интервюто, мисля че ще си промениш мнението. Поне аз го промених.
Това е редкият случай на красива и силна жена, впечатлена съм.
И аз така. Направо се разциврих Cry

Общи условия

Активация на акаунт