Любители на Котки - Тема 131

• 30 762
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мислих си същото за очите на моя синеочко, обаче когато е до прозореца или на терасата, т.е. на достатъчно силна светлина, зениците му стават на тънки цепки. Вътре вкъщи са кръгли зеници и "честни сини очи".

# 601
  • Варна
Таня, зениците на Мага реагират на светлина. Днес пак лекарят го каза-светва с фенерче в очите.
А снимката е в стая със спусната щора с облачно време отвън. Но сме го коментирали у дома. Специално питах пак днес-свиват се от светлината.

# 602
  • София
Значи случаят не е такъв. При Мъро зениците се отвориха последната година. Свързано е нещо с дишането. Дробчетата му се пълнеха с вода, а от това се затрудняваше да диша. При него не се свиваха от светлина. Но в малкото случаи на облекчение (когато нямаше вода в дробовете), определено се затваряха повече.

# 603
  • София
Днес пък Доби ме шокира- гледайки ме право в очите, се изпишка на един пуф. Open Mouth  'Начи тия двамата ще ме побъркат, явно има надпревара.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 23:48 от Не се сърди, човече

# 604
  • София
milasara, помниш ли, че аз разкарах един пуф след като Боги реши, че е тоалетна? Laughing

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:17 от Не се сърди, човече

# 605
Може ли модератор да напише какво точно се случва в котешката тема и защо се трият постове? На какво основание?
Много уютна, мила и полезна тема, но един пост и последвалото триене разбуни духовете.
Постът, който предизвика дискусията е премахнат по молба на автора, той не желае повече да се обсъжда проблема му.
Това ми отговориха.

И пак продължават да трият.

# 606
И отново ще бъдат трити постове, които не са в съответствие с правилата на форума - лични дрязги, груб тон и неприятен език.

# 607
  • София
milasara, помниш ли, че аз разкарах един пуф след като Боги реши, че е тоалетна? Laughing
Чак сега се усетих защо котките възприемат туфовете за тоалетна.

# 608
  • Варна
Този път само снимка:

Напоследък много често стои в някакви такива шантави пози Laughing

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 08:44 от Месечинка виторога

# 609
Joy
Напомня ми на Топче, той също стоеше така, че даже и се чистеше, Ушатото е традиционалист.

# 610
  • София
Среднощен екшън май е имало тук... Anguished

В сряда оставихме за пръв път любимците сами за повече от 24 часа. Заредих купички със суха и мокра храна, вода... всичко е ометено. Май е имало котешки купон- "хайде идвайте- нашите ги няма" Joy
(откакто взех Маци ни обикалят цяла сюрия котки- откъде се взеха толкова животинчета???)

# 611
# 612
  • Варна
Фейсбук ми извади това тази сутрин.
Бобо и лимоните преди две години. Лимони вече няма, да ми е жив и здрав Simple Smile

# 613

Предположението за пързалка ми се струва все по-вероятно.

# 614
Добре е и даже вечерта поиграхме малко. Сърдит ми е, че носи яка Grinning Шевовете са вътрешни и конците са резорбируеми, така че мисля след третия ден да му я махна. Вчера беше леко изплашен, като го взех, реагираше на всеки звук. Иначе днес яде по малко и повече спи. Единственото странно за мен е, че все още не е ходил до тоалетна откакто го взех. Най-големият ми страх след кастрацията е да не получи запушване. Тотално се парализирам при тази мисъл

Общи условия

Активация на акаунт