Любители на Котки - Тема 131

• 30 747
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
За твое успокоение можеш да му пускаш кръвна картина всяка година или на 6 месеца. На колко е?

# 616
Скоро ще стане на 10 месеца. Най-доброто коте. Blush Heart

# 617
  • на брега на морето
Мисля, че кастрацията не е причина за запушване. Пие ли вода?

# 618
Да, в това отношение е без забележки. Единствените капризи,които проявява са по отношение на мократа храна. Grinning Надявам се бързо да отшуми дискомфорта и да не си спомня за него повече.

# 619
  • Варна
Здравей, welcometoheaven
Чудесно е,е си решила да кастрираш малкия пух
 На някои котета им е нужно повече време, за да се възстановят след операцията, така че в момента не изглежда да има за какво да се притесняваш. Пробвай да го сложиш в тоалетната му и да подържиш там, белким се сети ☺
Пие ли водичка? От колко часа не е пишкал?

# 620
Около 15 часа вече. Аз го заведох гладен и жаден, а след събуждането му от упойката не е консумирал нищо до прибирането ни по обясними причини. Вероятно това е причината - няма какво да възпроизведе. Grinning Наблюдавам го и ще го глезя в следващите дни. Още веднъж благодаря на всички. Много сте мили и човечни. Hug

# 621
  • Варна
Може да звъннеш все пак в клиниката да питаш. Може да има нужда от обезболяване... Кетя след операция на пикочния мехур се изпишка още същата вечер и изобщо пишкаше често, въпреки че не беше пила кой знае колко вода.

# 622
На мис Каприз и търся храна тази ПУРИЗОН...Висококачествени съставки, 70 % подбрани животински съставки, без зърно, високо съдържание на протеини.
Дали някъде може да се купи на грамаж, да пробвам че 400гр. не ми се взимат.

# 623
  • на брега на морето
Може да звъннеш все пак в клиниката да питаш. Може да има нужда от обезболяване...
Подкрепям! Обади се и питай.

# 624
Доколкото знам я има само в Зооплюс.

# 625
  • Варна
Прави са, обади се и питай, да ти е спокойно.
Кажи, когато се изпишка.

# 626
Пуризон не съм виждала да се продава насипно.

# 627
Връщаме се от докторката. Раната зараства чисто и е почти затворена. Спираме антибиотика и капките, остават промивките. Изписаха ни витамин Ц и Невробекс - витамини от група Б, от двете  по 1 сутрин и вечер.

Питах за зъбите, дали проблема не е от тях. Единия вариант е да търся човешки зъболекар и да моля за снимка. Другия е ЦКВ и снимка там - 50 лв. Ако има нещо зъбно и се наложи упойка да се вади зъб не е сигурно, че ще я издържи.
Според нея първо ПКК и евентуално тогава зъбна снимка.

Не ни харесаха козинката. Обясних й, че и преди фунията не беше от най - миещите се, а и ние не го решим. Тя казва, че не е от това.

След седмица пак ще ходим.

# 628
Обадих се в клиниката и казаха да изчакам до утре сутрин. Ако не е свършил нито една от двете работи, директно отиваме там. Казаха, че може и да е от стреса. Надявам се всичко да завърши благополучно още днес.

# 629
  • Варна
Радвам се, че Бегинс е добре. Да се оправя бързо, милото коте. Дано само това да са били перипетиите ви и вече всичко да е наред.
Сега спокойствие, добра храна и много любов, които съм сигурна, че ще му дадете Simple Smile

welcometoheaven Значи още не се е изпишкал малкия? При мен и двамата мъже се изпишкаха почти веднага след като си ги прибрах. Грозньо обаче стискаше до последно, защото много се беше стресирала. Тя и досега може да не ходи до тоалетна почти 20 часа, ако се изплаши от нещо, стиска ще кажеш кой знае какво ще измъти Simple Smile
Ще се изпишка, не се притеснявай. Ако не - утре веднага на лекар. Повече от два дни да не пишка е опасно.

П.С. Да не е пишкал някъде извън тоалетната?

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 17:28 от NoProblems

Общи условия

Активация на акаунт