Любители на Котки - Тема 131

• 30 784
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
welcometoheaven ,всичко ще е наред ! Hug

Аз исках да ви попитам дали мога да давам отново Vetomune за 10 дни да кажем,нали няма да е проблем ?
А тази пудра дали е добра ?
https://www.alisa33.com/bg/product/179-hefe-tabletki-?cid=916&am … K4O5YIaiseAVuqtjo

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:12 от Не се сърди, човече

# 556
  • София
Сиси руска синя. Докарва го идеално.
Козината е сребриста и като пух цялата, няма такива косми, като при сиамец, например.
И очичките жълтички с малко зеленко.
Как се не светнах овреме, да я развъждам.

Взела съм им някакви добавки на Канина, прахче, малко зор го пробутвам с консервата, ама минава. Давами рибено масло, взимам заради кучето, та винаги има и за кифлите.
Скубят се, ама козините са им едни меки, пуфкави и лъщят, като намазани с олио. На мама кифличките.
Сутрин, като се засъбуждам и се започва едно галене, мъркане, месене с лапички. Туй от Сиси де, Джуджи си е социопат. С побойнически наклонности.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:13 от Не се сърди, човече

# 557
Малката лисичка, няма проблем да и даваш Vetomune. Аз го давам на Ая непрекъснато по препоръка на д-р Бобадова.

Добре дошли на новите котенца и техните стопани.
Деси, всичко ще е наред с Аби, много е сладка  Heart Eyes

Ая се включва активно в почистването на дома: не я е страх нито от прахосмукачката, нито от парцала - той даже и е много интересен и го гони и го закача  Joy
Ето малко снимков материал:

Извинявам се, че снимките са малко размазани, на Ая е много вредна с парцала и не мога да я хвана на фокус  Joy

# 558
Имам проблем: вчера докарах писаните вкъщи, на по 4 години са, живяли са цял живот с тях и сега им е трудно в нова обстановка. Проблемът е, че не намирам нито едната. Къде може да са се скрили и кога да очаквам да се появят? Гледам, че едната е ходила до тоалетната, но не са докосвали храна. Знам, че са още плашливи, но черно-бялата беше при мен за кратко и я поуспокоих.

# 559
Преди време, когато се наложи да гледаме на един приятел котарака, който е бил изцяло домашна котка, страхлива и не доближавайки входната врата, го прилъгахме с едно кюфте. Беше се скрил под дивана и не можехме да го доближим. Хъскаше, драскаше, а имаше нокти като на Т-рекс.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Почти два дни изкара там и после едно кюфте реши проблема. Sunglasses

ПП Четейки ви, да разбирам ли, че моята Мая има нещо общо с раираното таби или си е просто раирана калпазанка. Grinning

Тук е по малка и още пухкава. Сега козинката и се заглади и е една такава копринена на пипане. Няма ги вече бебешките пухчета.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 11:19 от Джаста Праста

# 560
  • на брега на морето
Зуки Су, не давай за два-три дни "слабителни" на Бегинс да видиш дали червата му са започнали да работят самостоятелно. Имай предвид, че понякога котките сменят времето за акане - ако обичайно е сутрин, може да се промени за следобяд или през нощта. Пасирай му храната.

Оставих го току-що. Милото не искаше да излезе от клетката.... Казаха да не очаквам обаждане преди ранния следобяд.
Спокойно, не се притеснявай. И Рафаела не е искала да излезе от клетката, издрала и ухапала един пръст на докторката.

Ако Майя чете тук, моментално да се връща с куп снимки на оранжевия си глезльо.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:14 от Не се сърди, човече

# 561
  • София
Добре дошли на новите попълнения!  Hug Hug Hug

Имам проблем: вчера докарах писаните вкъщи, на по 4 години са, живяли са цял живот с тях и сега им е трудно в нова обстановка. Проблемът е, че не намирам нито едната. Къде може да са се скрили и кога да очаквам да се появят? Гледам, че едната е ходила до тоалетната, но не са докосвали храна. Знам, че са още плашливи, но черно-бялата беше при мен за кратко и я поуспокоих.
Въоръжи се с търпение! Наско го взехме на 6-7 месеца. Скри се първо под едно кресло, което е много близо до вратата, т.е. до мястото на пускане. Поне седмица се кри там. Сложихме му тоалетна и храна непосредствено до стола. Излизаше само нощем. След това успя някак да се прехвърли зад дивана в другия край на стаята и там живя около месец. Много се бях притеснила! Давах му някаква лечебна храна на РК с успокояващ ефект, включвах разни успокояващи изпарители в контакта, но цял месец беше в стрес. Така и не разбрах кое повлия - чудесата на съвременната техника или времето ...   Grinning Може би е второто.  Laughing

Стискам палци на котето, което ще кастрират! Сигурна съм, че всичко ще е наред!  Hug

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:14 от Не се сърди, човече

# 562
Добре, открих черно-бялата. Снощи се гушка с мен, би трябвало да ме е опознала малко и от време на време да излиза. Черната се оказа по-страхливата, снощи едвам я намерих качена на един шкаф най-отгоре, сега я няма пак. Храна, вода и тоалетна имат достатъчно. Явно с порасналите котки е по-трудно, отколкото с бебетата.

# 563
  • София
Добре, открих черно-бялата. Снощи се гушка с мен, би трябвало да ме е опознала малко и от време на време да излиза. Черната се оказа по-страхливата, снощи едвам я намерих качена на един шкаф най-отгоре, сега я няма пак. Храна, вода и тоалетна имат достатъчно. Явно с порасналите котки е по-трудно, отколкото с бебетата.
Да, малките са глупавички и доверчиви и не им пука къде се намират. С поотрасналите е по-трудно, но в един момент свикват. Наско в момента е такъв гальовник!  Heart Eyes

# 564
.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 01:00 от venydreh

# 565
.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 01:01 от venydreh

# 566
Вече знам къде са двете - едната е зад пералнята, другата е под единия от шкафовете.

# 567
  • София
Душици Grinning

Излиза, че Мади учудващо бързо свикна у нас, само първия ден беше притеснена и малко се кри, след това вече се галехме и хранехме.

# 568
Звъннаха ми от клиниката. Всичко е наред. Благодаря за подкрепата. Hug

# 569
Пет минути под строг надзор без фуния

Общи условия

Активация на акаунт