Любители на Котки - Тема 131

• 30 784
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Милият Бегинс, колко послушно седи душичката.. Много се измъчи той, обаче определено има доооооста подобрение. Hug

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 18:05 от bubanka

# 571
  • Варна
Аз се тревожа за Билбо Бегинс. Как е той? Сигурно ли е, че това е запушен канал, а не зъбен проблем? От 23 март ми се вижда доста време антибиотика да не си е свършил работата. Да не би да не действа? Или причината за възпалението е останала и сега се лекуват само симптомите?
Какво казва лекарят? Тече ли секрет от оченцето, ако да какъв?

Мади е много шик на тази черно-бяла снимка.
Шани също е прекрасна закачливка.

Джаста Праста, това е линк, който Таня67 е пуснала в тази тема, 69-то издание, 17-та страница за видовете табита http://www.seregiontica.org/Colors/tabby/tabbies.htm
Имало е тогава голяма дискусия за цветовете, която ми беше много, много интересна и информативна.

Моето малко зверче като дойде у дома не яде и не пи вода 36 часа, качено на вътрешното тяло на един климатик. Единствено му постелих една носена моя нощница и той пишка върху нея. На втория ден от тази драма отидох и му взех успокоителни капки и му накапах вратлето. Успокои се доста и прояде. Та капките действат в тежки моменти.

Намерих по-хубава снимка на Грозньо.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:09 от Не се сърди, човече

# 572
  • Варна
Започнахме пролетна профилактика на прайда у дома. С Магито. Зрението е слабо, потвърдиха пак, но ще се гледаме така. Явно такава съм си я прибрала. Въпросът е да не се влошава-сякаш няма промяна. В позната обстановка се оправя без проблем, на чуждо място се препъва и тогава личи. Ще чистим зъбен камък другата седмица. Но първо чакам резултатите от взетата кръв. По- точно биохимията. Утре.
Аа, дебеличка била. Но тя всъщност не яде много, а просто се движи малко.
Магчето от преди малко:

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:04 от Не се сърди, човече

# 573
Тук пролетта закъснява, студено е. Когато пекне слънце, пухлата веднага излиза да се понапече, но само около терасата ни. Съседския котарак много я тормози и  тя си пази територията сериозно, не се отдалечава.

# 574
Ах, Маги ..

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:59 от venydreh

# 575
Радвам се за кастрираното котенце, напълно разбирам през какво притеснение сте минали.

Да ви развеселя.Joy
Намерих едно малко съкровище преди малко, още се притеснявам, че Уши не ходи до тоалетната както преди, ще чакаме и знаете....

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:06 от Не се сърди, човече

# 576
Тази катерушка става ли като за първа за две котки?

# 577
  • Варна
Изглежда добре, но ще кажат специалистите.

Моите имат по-малка и много я ползваха, но за съжаление много натежаха и вече не се качват. Добри най-много ползваше "ръкавчето", а Бобо се буташе в кутията. Сега си точат ноктите на драскалата.

Сега се сетих: при нас проблемът беше в качеството на катерушката. Мъжът ми каза, че нарезите й не държали и след няколко натягания най-горната част толкова се разклати, че накрая падна и остана един стърчащ болт. Ама може и момчетата да я разбрицаха от много скачане отгоре й.

# 578
Катерушката е прекрасна. Купи я!

# 579
Извън този спор да попитам нещо. Тази катерушка става ли като за първа за две котки?
Скрит текст:
Точно от същия модел имаме ДВА броя. Много се харесва от котките и активно се ползва. Ако и цената още ѝ е същата, то е супер изгодно предложение. Поръчвай!

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:07 от Не се сърди, човече

# 580
Аз вече я имам, просто поисках мнения. Благодаря ви! Чакам дамите да превъзмогнат страха си, да излязат от скривалищата си и да ѝ се наслаждават. Забелязала съм, че когато няма никой наоколо и е тихо, започват да се показват повече, така че има надежда, че съвсем скоро ще я изпробват.

# 581
  • Варна
Бихте ли ми казали къде продават тази катерушка и цена!

# 582
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/durveta_za_draskane/golemi_dur … /do_180_cm/690932
Първоначално търсих катерушки в Амазон, но не посмях да купя от там, защото отзивите за избраните от мен бяха доста лоши. Една позната ме насочи към този сайт като изгоден вариант. Моята катерушка е бежова, защото бройките за тъмнокафявия се бяха изчерпали. На 10 минути от нас има магазин за домашни любимци и нещата от първа необходимост купих от там (храна, транспортна количка, легълце, две тоалетни, два пакета пясък, три купички, снакс и две драскалки), но заради разнообразието май ще се насочвам към този сайт.

# 583
  • Варна
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/durveta_za_draskane/golemi_dur … /do_180_cm/690932
Първоначално търсих катерушки в Амазон, но не посмях да купя от там, защото отзивите за избраните от мен бяха доста лоши. Една позната ме насочи към този сайт като изгоден вариант. Моята катерушка е бежова, защото бройките за тъмнокафявия се бяха изчерпали. На 10 минути от нас има магазин за домашни любимци и нещата от първа необходимост купих от там (храна, транспортна количка, легълце, две тоалетни, два пакета пясък, три купички, снакс и две драскалки), но заради разнообразието май ще се насочвам към този сайт.

по-нататък можеш да им вземеш играчки, ако решиш - дунапренени топчета, въдички, плюшени мишки, нещо с перушини (тези се "харчат" при нас)
ние имаме и кошче в банята със затварящ се капак за лопатката и отпадния пясък
най-лесно ще свикнат с вас с игра - например колан от халат или връзка за обувки. Котките са много любопитни и накрая ще се пресрамят.

# 584
Балкай

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:57 от venydreh

Общи условия

Активация на акаунт