Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 60
 • Мнения: 1 408
След като твърдите нещо си, обосновете се с доказателства. Аз достатъчно ви обясних и ви уважих и ви казах къде да гледате, ама като ви домързява, сега аз съм ви кривата. Ми размърдайте се, де. Направете си труда да потърсите.
Доообре. Изхаби повече време в негативизъм, вместо да посичиш най-доброжелателно един пример.

# 61
 • Чужбина
 • Мнения: 9 375
След като твърдите нещо си, обосновете се с доказателства. Аз достатъчно ви обясних и ви уважих и ви казах къде да гледате, ама като ви домързява, сега аз съм ви кривата. Ми размърдайте се, де. Направете си труда да потърсите.

Аз нищо не твърдя. Аз казвам, че не знаем. Не знаем, не можем да обясним. Нямаме идея, как е възникнала Вселената, как е възникнало съзнанието. Не го разбираме това нещо съзнанието, мозъка и него много не го вдяваме. Предполагаме разни неща, но истината е, че не знаем.

ЦЕРН търси да намери екстра измерение от години. Мъчат, правят, струват, чертаят схеми, пишат уравнения. Измислиха теории, опровергаха ги. Но предполагат, че има допълнителни измерения, до които нямаме достъп заради поведението на квантите (появяват се и изчезват в нищото).

Много от учените си останаха вярващи, защото не могат да отговорят на важни въпроси.

А и какво беше:

"Първите глътки от науката те правят атеист, но на дъното на чашата те очаква Бог."
Вернер Хайзенберг, носител на Нобелова награда за физика.

Това, че един медиум, може да открие, къде един престъпник си е скрил оръжието, изобщо не означава, че има прераждане. Просто има хора, които имат достъп до инфо, до което другите нямат достъп.

# 62
 • Мадрид / София
 • Мнения: 2 013
Аз и негативизъм? Къде го видя  пък ти?  
Хубаво, Елеонор. Има надежда някой ден да промениш мнението си. Аз за себе си съм наясно. Виждам, усещам и чувам под форма, от която не ми остава съмнение. Но както вече казах, всичко е индивидуално. Не един пълен скептик си променя изцяло мнението, но само когато лично изпита дадено явление. Не е едно и също да си чел и на тази база да си съставяш мнение и съвсем друго е да си го изпитал на гърба си.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 20:15 от Angela61

# 63
 • Чужбина
 • Мнения: 9 375
Аз и негативизъм? Къде го видя  пък ти? 

Hug
Добре де, тебе кое нещо те кара да вярваш в прераждането?

Твоят опит ли?

# 64
 • Мнения: 1 408
Аз и негативизъм? Къде го видя  пък ти? 
Най-малкото в комуникацията ти, но това остава за теб.

# 65
 • Мнения: 1 900
Не успях да изчета мненията в цялата тема.
Ще споделя моята гледна точка за случая на Irene Alis. Когато си се подлагала на регресия не си имала някакви сериозни проблеми за разрешаване, тревоги, стресове, фобии и т.н.. Твоята 'вибрация' е била спокойна, навлизайки в това състояние. Съответно с помощта на регресията все пак си успяла да достигнеш до акашевите записи и поради това, че твоята вибрация е била спокойна, то по някакъв начин това е резонирало с информацията за живота на спокоен и подреден човек. Съответно и това си видяла.
Аз все още не мога да кажа на 100% че вярвам в прераждането. Все още търся точния отговор.
Вероятно моментното емоционално състояние резонира по някакъв начин със 'записаните' емоции от миналото и се появяват съответните картини и животи. А дали това е било точно твой минал живот - все още не може да се каже.
Може би това с емоционалния заряд да може да обясни до известна степен защо много хора са 'видяли' Титаник и други по-големи събития. Просто емоционалният заряд там е по-висок и съответно по-лесно резонира с хора, които имат страх от водата и т.н.
Това са просто мои разсъждения.

# 66
 • Мнения: 2

Това са спекулации, без кьораво доказателство. Ако трябва да сме коректни, е редно да кажем, че не сме много наясно с това, как е възникнала Вселената и каква точно е целта на въпросното занятие. Можем да си философстваме много по тоя въпрос. Но тия работи с прераждането и отиването на други планети не са нищо друго, освен измислици без никакви доказателства.

НАПЪЛНО СЪМСЪГЛАСНА С ТОВА.

# 67
 • Мадрид / София
 • Мнения: 2 013
Прераждане има. За другите планети - може и да няма. Доказани случаи на деца, които си спомнят има и давам няколко линка. Случаите са изследвани от специалисти.
https://youtu.be/IR42KILOpoQ
 https://youtu.be/8Ll82l-dKV8
https://youtu.be/JyUMPQhHm18https://youtu.be/eMSG43z1er8
 https://youtu.be/2AiqzpY7nSY
 
Около 10 доказани случая са.
 Но ако не искате да вярвате ваша си работа. Сляп е не този, който не вижда, а този който не иска да види.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 18:11 от Angela61

# 68
 • Мнения: 86
Аз съм се подлагала на регресия. Смятам също като Eleonora_27 , че не мога да съм сигурна, че това са мои минали животи. Вселената е енергия, която носи информация и не е ясно в кой енергиен поток съм се прикачила.
Преди години изразих съмнение за прераждането и получих отговор “ защо се съмняваш, енергията никога не се губи”.
Друг е въпросът дали точно моята сегашна енергия ще се прероди или превъплати в друго живо творение или част от нея в едно, друга в друго.
Все повече си мисля, че всичко в нашия свят съществува, за да отделя енергия и положителна и негативна.

# 69
 • Мнения: 776
Здравейте, мисля, че преди време бях писала в друга тема за регресия, но не мога да я открия.
Трябва да пътувам до София за регресия, тъй като във Варна не намерих, а Петър Петров е в столицата.
Аз искам да направя това, защото с няколко различни човека комуникирам по въпроси като хюман дизайн, акашови записи, духовни търсения и развитие, да не говорим, че имам приятел, който твърди, че има контакт с извънземен индивид. Той е просто енергия, която идва и си отива, майка му също е осъществявала връзка... но това е друга тема.
Искам да се подложа на регресия, защото имам жестоки и тежки отношения в семейството, много ми тежат и ежедневно се налага да си припомням. Търся причините и за някои свои страхове, така че искам да проверя дали регресията ще ми помогне.,

# 70
 • Мадрид / София
 • Мнения: 2 013
Възможно е да ти помогне ако си зададеш правилния въпрос, а той е такъв, който да те отведе до първоначалната причина/ точка който предизвиква проблема.  Успех!

Общи условия

Активация на акаунт