Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 847
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Sydney
Е, тази дама е много назад в йерархията, че да бъде сватба стил Южени дори... нещо по-частно ще да е, не съм се интересувала по въпроса....

Тук честно казано само дъвчат главните действащи лица...

Тази година парадът трябва да бъде на 8 или 9 Юни по мои сметки.

# 2 071
  • София
Ми явно трябва някой да се нагърби със задачата, да изгледа цялата церемония в HD формат, да види/чуе точно в момента в който човекът пада, какво правят Кейт, Хари и Мегън. Има снимки, на който Камила гледа леко тревожно и сочи нещо, пък Кейт се смее...да приемем ли, че се смее на падналия човек? Ей така за спорта, просто Simple Smile

Светли празници!

Дай да я видим тази угрижена и стресната Камила, така по твоя преразказ нищо не мога да приема.

А Камила може да сочи Уилям, Чарлз и брата на Чарлз, които участват май в парада. Те и затова по-късно се присъединяват на балкона.
Аха..значи Камила/Кейт може да прави еди си какво, но Мегън задължително се смее на човека.
Ето Камила изглежда угрижена, Кейт се хили https://www.hellomagazine.com/imagenes/royalty/2018070269727/tro … gallery_5_3-a.jpg
Тук пък Камила се хили, а другите са угрижени https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/tro … 49.jpg?resize=480:*
Моля, някой да разкаже какво се случва!

# 2 072
  • Бургас
Добре де, искате да кажете че цяла година никой не е забелязал и разкостил Мегън за това,че се подиграва на падналия човек?

# 2 073
За мен жестовете и позите на Мегън и Кейт нямат нищо общо с някакъв си паднал човек. Поредната измислица от 1001 нощ. Smile
Кейт според мен просто си се покашля в шепата, аз изглеждам по същия начин когато правя това. Меги просто си говори с Хари.
Но ми е чудно колко много хора приемат такива теории почти веднага като истина, без дори да се замислят. По едно време във Фейса наблюдавах същото. Имаше видеа как китайците произвеждали пластмасов ориз и яйца. Народа се върза моментално! Smile Започна цъкане, ужасени възклицания и прочие. Разрових се - хоп, фалшива новина било.
Другото беше как една рускиня гори парче шоколад на пламъка на свещ. Шоколада гореше хубаво! Smile Извод - край! Тровят ни! Шоколада е пълен с химикали. Да, ама аз направих веднага експеримента в къщи и се оказа, че дори най-качествения шоколад може да гори. И няма как да е иначе, де! Като цяло съм майстор да излавям фалшификатите и фалшивите новини и да ги разобличавам.

Та и тук същата работа! То и без да правя разследване, както по принцип правя, става ясно, че всичко е скалъпено. Чуденката ми е как е възможно толкова много хора да не се усещат? И да се връзват, и разпалено да коментират...??? Нямам обяснение.

# 2 074
Лина, ами никой не я е разкостил. Както се написа, иска се време, за да се изгледа целия парад, да се хванат точните моменти, да се пришият към падането на стареца. Това да не ви е рокля или бейби шауър, където всичко е ясно от самото начало, че е скъпо, недопустимо, скандално и т.н.
Тука се иска труд и творчество малко.

# 2 075
Според мен на въпросната снимка Меган още не е видяла, че е паднал човека и продължава да се смее на това, което и е казал Хари.

# 2 076
Аха..значи Камила/Кейт може да прави еди си какво, но Мегън задължително се смее на човека.
Ето Камила изглежда угрижена, Кейт се хили https://www.hellomagazine.com/imagenes/royalty/2018070269727/tro … gallery_5_3-a.jpg
Тук пък Камила се хили, а другите са угрижени https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/tro … 49.jpg?resize=480:*
Моля, някой да разкаже какво се случва!

Отварям само първата снимка и не виждам "угрижена" Камила. Има голяма разлика между физиономията на Камила, която най-вероятно е снимана, когато казва нещо и устата ѝ е леко отворена и физиономиите на Кейт и Хари от другата снимка. На тази снимка с Камила има също още четири персони освен Камила, които явно не са угрижени.

# 2 077
Добре де, искате да кажете че цяла година никой не е забелязал и разкостил Мегън за това,че се подиграва на падналия човек?

Някой го е забелязал още на 10 юни миналата година. Меденият месец със СМИ още не беше свършил тогава.
https://www.facebook.com/MeghanMarkleTheCharlatanDuchess/photos/ … ype=1&theater

# 2 078
  • Бургас
Tales Of A Grifter - The Charlatan Duchess
Сериозно?!?

# 2 079
Не, не е сериозно. Трябва ли всичко да е сериозно?
Пита защо никой не го е забелязал. Очевидно някой го е забелязал.

# 2 080
  • Bristol
Ох, моля Ви се, става досадно. Темата беше толкова приятна за няколко часа, когато бяхме спрели да дискутираме Мегън и Кейт. Горката Мегън, скрила се е в момента, дори и папараците не могат да я намерят, а някои хора продължават да дълбаят. Остава и когато е била бебе да изровите, примерно, как може в памперса неща да е вършела, а не в тоалетната, толкова гадно и мръсно.
А отдавна ни се струва, че е бременна, защото от как обявиха бременността, не мина ден без да изпишем няколко страници за нея, не броим изтритите от модераторите постове. Да не говорим и за потребителите тук, които главата си залагаха, че ще роди март месец, а не края на април началото на май, както беше обявено официално.

# 2 081
Tales Of A Grifter - The Charlatan Duchess
Сериозно?!?
Мда, не знаеш ли, тя Мегън е виновна за всичко - за глобалното затопляне, за режима в Сев. Корея, за смъртта на майката на Бамби, както и за убийството на Кенеди - нищо, че още не е била родена тогава, лесно мога да намеря доказателства, че тя е отговорна мръсницата му с мръсница Joy

# 2 082
  • София
Аз съм простачка и вероятно и аз бих се захилила ако някой се изтропа от коня. После, ако разбера, че му е прилошало, ще покажа тревога и заинтересованост...ама протоколни.
Голям праз, че се е подсмихнала(макар, че не смятам, че е заради това).
Те нали не се подхилкваха Камила и Чарлс на някакъв концерт ли беше, не помня вече. Някакви девойки пъшкаха в Канада на микрофона, Камила си чеса носа през цялото време, в опит да прикрие хилежа.

# 2 083
  • Някъде там

Една чаровница с лунички.😁
Обаче забелязвам че и нейните зъби са жълти като на баща и.Явно е ген,но не вземат мерки.
Снимката е от днес.

# 2 084
  • София
Много прилича на баща си това девойче, а е най-приятната от сестрите.
Иначе за вземане на мерки...то и за теглото е добре да вземат. Не е казано, че трябва да са клечки(другата крайност), но голямата си е пухкавела, чак чертите на лицето и трудно се преценяват от бузите. Но са си деца още, предполагам, че с годините ще се поошлайфат.

Общи условия

Активация на акаунт