Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 416
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Здравейте, днес излизаха печчелившите от някоя игра, но не мога да се сетя от коя  newsm78

# 646
  • Пловдив
Някой от Пловдив получи ли наградата си от Милка?

Получих си слушалките, спечелени (мисля) втората седмица.

# 647
  • София
Хаха, аз чакам печелившите от Либрес. Лидл вече са публикували, поне 3 хилки за клана..
Виза май никъде не публикуват от играта си печелившите?

# 648
Някой получи ли си наградата от Wow Your Photos? Ни вест, ни кост от тях. Писали в Инстаграм преди две седмици, че приготвят наградите за изпращане и до там. Хич не ги харесвам такива несериозни.
И аз чакам

# 649
Момичета,
да попитам подава ли се декларация за спечелени суми от онлайн игрите от Националната лотария...
Според мен -не,
но ми излиза задължение от тях,че те са подали справка по чл.73 за спечелени суми,които се облагат с данък

# 650
Коя е играта  със зайците на Лидъл ?Simple Smile

# 651
Коя е играта  със зайците на Лидъл ?Simple Smile
Играта е на Линд във ФБ за Великденски зайчета...

# 652
  • Пловдив
Милка ще имат игра. Като влезеш в сайта излиза, но дато цъкнеш да видиш играта и излиза онази със сърцата на св. Валентин. Още не са оправили страницата пише ,че почва на 8ми.

# 653
Тъй като фирмите вече не издават служебни бележки, а направо декларират дохода, пак да попитам запознатите. На Милка апаратите ще се декларират ли, при положение, че не съм предоставяла ЕГН и не съм подписвала нищо?

# 654
  • при късмета
Тъй като фирмите вече не издават служебни бележки, а направо декларират дохода, пак да попитам запознатите. На Милка апаратите ще се декларират ли, при положение, че не съм предоставяла ЕГН и не съм подписвала нищо?
Вече за теб няма значение дали ще се декларират. За 2019 е тяхна работа. А като не си предоставила ЕГН, това няма как да се случи, но пък и не те касае. Те ако имат пропуск и не знаят за промените, ще си компенсират по някакъв начин

# 655
  • Под Слънцето
Хм, Миро и бабето ще хранят внучето/та с лъжички от Хип.
Инак днес доволна от към спечелено, но може още

# 656
  • София
Аз нали последния влак за НАП да хвана, та въпроса ми е като си подавам моята декларация на място, може ли и на мъжа ми да подам и платя или трябва той лично да е там Blush

# 657
  • при късмета
Аз нали последния влак за НАП да хвана, та въпроса ми е като си подавам моята декларация на място, може ли и на мъжа ми да подам и платя или трябва той лично да е там Blush
По принцип, на място трябва лично да се подаде. Обаче понякога приемат декларации на друг човек, стига да се занесе декларацията вече попълнена и подписана, поне да не го подписваш на място. Накратко - зависи от служителя. Отпред има и поле за пълномощник, може и да те накарат да го попълниш с твоите данни.

Имам 2 кода на пепси от днес, непечеливши разбира се. Подарявам кодове, на който иска да играе за голямата награда, там изобщо няма да се включвам.

Добра душа ме снабди с два кода на чая, обаче и от там нищо.
Чакам Лаваца в края на сдемицата,  като награда само чопъра и май само в ядките другаде участвам

# 658
Здравейте!
Милка играта е активна!
Успех на всички пожелавам!

# 659
  • Nesebar
На либрес къде регистрирате бележките

Общи условия

Активация на акаунт