Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 014
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Светозар е направил глупостта в гореспоменатата дискусия с фенки да даде номера на делото си в Софийския районен съд. Абе някои хора нямат никаква предпазливост в интернет. С всичките си претенции за интелигентност и жълтопаветност....
През февруари е имало съдебно заседание и делото е обявено за решаване. Скоро ще трябва да излезе и решението. А решенията се качват в сайта на съда, така че - който иска, може да разбере какъв точно е проблемът с имота и какво е решила първата инстанция.

И като споменах дискусията с фенките - Светозар ги оставя да пишат доста грозно за Таня, което ме кара да мисля, че техният брак не е просъществувал дълго.

# 1 411
Да, и на мен ми направи впечатление, че е споделил информация за делото)) А красивата адвокатка (както той я нарича), можеше да му каже, че не е редно...

# 1 412
  • софия
Светозар е направил глупостта в гореспоменатата дискусия с фенки да даде номера на делото си в Софийския районен съд. Абе някои хора нямат никаква предпазливост в интернет. С всичките си претенции за интелигентност и жълтопаветност....
През февруари е имало съдебно заседание и делото е обявено за решаване. Скоро ще трябва да излезе и решението. А решенията се качват в сайта на съда, така че - който иска, може да разбере какъв точно е проблемът с имота и какво е решила първата инстанция.

И като споменах дискусията с фенките - Светозар ги оставя да пишат доста грозно за Таня, което ме кара да мисля, че техният брак не е просъществувал дълго.
Имам съмнения, че прави всичко нарочно, а не от незнание или невнимание.
Да позволява да се пише грозно за Таня, той самият да коментира по обиден начин силно го доближава до Нафърфорий. Този к*ч, за разлика от Форито, единствено е имал късмет да се роди в семейство с някаква история, което му е дало израстване в съответната среда, което му е дало самочувствие, което другият няма.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 18:59 от zvаnchе

# 1 413
Интересно ми е кой им плаща за ЕЙРБНБ апартамента?

# 1 414
  • София
Да, и на мен ми направи впечатление, че е споделил информация за делото)) А красивата адвокатка (както той я нарича), можеше да му каже, че не е редно...
Как да му каже красивата адвокатка, че не е редно, като самата тя му иска информацията във Фейсбук.  Laughing

# 1 415

Таня явно се е развела и е "започнала" на чисто, с нова ВИЗИЯ! Явно не желае повече да я разпознават като участник в предаването...аз поне не бих я познала така на улицата. Можеше да не взима за пример точно стайлнг тип Патрашкова, де...
Ако гледаше предаването или ако четеше темата, щеше да знаеш че съпругът е починал.
Таня е преборила рака, снимките най вероятно са след химиотерапията и.
Тоест стари.

Имах пред вид разведена от Зарко! Знам, че е вдовица. Но все едно, стана ясно, че са стари снимки, а не от сега.

# 1 416
От предаването го плащат. Не ми се струва,  Зарко да има толкова пари да извади и да ги метне за този апартамент.

# 1 417
Ей сега си върнат снощната серия, след нея има късни новини и след тях е инфото. Да не съм лош пророк, но пак не са избрали правилният мъж.

# 1 418
Как да му каже красивата адвокатка, че не е редно, като самата тя му иска информацията във Фейсбук.  Laughing
Иде ми да си трясна главата с едно жълто паве, че белким ги разбера малко тези жълтопаветни аристократични интелектуалци Unamused

# 1 419
  • София
sunny_rose, не съм сигурна, че ще се получи с павето, маята е най-важна в крайна сметка. Ти как си с хумора?  tooth

# 1 420
А защо викате на Зарко- Лиско. От днес съм в темата и още не съм успяла да прочета всичко.
А да разбирам ли, че Фори и гнусната Василка няма да ги дават повече....

# 1 421
  • Terra incognita
И обкръжението му е такова - тази "приятна" госпожа, според която Таня е уморила съпруга си и е побързала да си намери нов "катър"... Тия хора не знаят ли, че профилите могат и да не бъдат публични, защо така си развяват омацаните гащи??
Знаят, разбира се, обаче чувството им за неповторимост ги кара да изваждат на показ животеца си, щото се имат за неповторими и обогатяващи простолюдието със значимостта си. Ама много неприятен тип, много! Прилича ми на цървуланите от стара софийска бохема, дето от мързел нищо не са направили от живота си, само гуляи, алкохол, интелектуални разпоретини около тях, изкуВство, профукали името и наследството на по-значимите им предци с които се бият у гърдите, останали с по някой мизерен прашасал апартамент с изтърбушени древни мебели в мухлясала кооперация из малките улички на централна София, обаче с усещането за това че са фактор от световната или поне националната история. Само абсента липсва в картинката и си представям един Тулуз-Лотрек от всякъде. Вулгарни, цинични, мърляви, не особено начетени, нереализирани, но виртуозни плямпала, занимаващи аудиторията с манията си за величие! Ху кеърс кои си ти, бе?! Баш ме брига. Ако съм духа на Антим I, ще умра от срам какви сродници са се пръкнали след мене.
Никога няма да разбера хорицата, дето си държат профилите във фейсбук отворени и достъпни за всички! Кой си мислите, че се интересува от вас, мислите и ежедневието ви? Целия свят? дълбоооко грешат.
Е затова Мерал печели от всякъде, една публикация няма публична, една! Камо ли да се впуска в обяснителен режим към непознати. Пък ще си ги коментирам тук, щото е клюкарник и си клюкарим, а и щото са се показали по телевизора очевидно с желанието да бъдат коментирани,но никога няма да се лепна в профила на някой такъв, да го питам разпитвам и да се интересувам що така мисли а не иначе и да го уведомявам лично аз какво мисля за него. Та не разбирам и тия дето ходят по профилите да си разговарят със звездите и да сипват жар в петминутната им огнена слава.
Жълтопаветник заради това, че е платен протестър на жълтите павета за всякакви протести, не го прави софийски аристократ!
А Таня, какво да ви кажа, ако и аз съм се накиснала в тая боза до шия, всичката досада на света ще е изписана на лицето ми, точно като нейната.
Много ми хареса постът ти, Джели! Аман от пишман интелектуалци с безвкусни шеги.

# 1 422
sunny_rose, не съм сигурна, че ще се получи с павето, маята е най-важна в крайна сметка. Ти как си с хумора?  tooth
Уф, ще се карам на нашите, че не са ме направили на жълтите павета и я няма маята. Пък аз се чудя защо не вдявам от шегите на Лисан, а то било защото чувството ми за хумор е останало недовтасало...

# 1 423
Кой и защо би си прехвърли жилището на приятел.

Дългогодишна приятелка на майка ми си каза директно да й прехвърли апартамента (голям, във Варна), дни след като разбра тежката й диагноза. Мотивът: Ще те гледам като паднеш на легло. Децата ти много заети. Естествено, гледах си я като дете до последно. С майка ми бяхме много близки и тайни нямахме. Разбира се, не го прехвърли, но беше много огорчена, много. Не го очакваше от нея.

# 1 424
Зарко има нужда от "строга господарка", но не знам дали точно Таня е най-подходящата за целта.

Общи условия

Активация на акаунт