Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 879
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 515
Еми Фори имаше 56 приятели преди звездния си миг. Маман има 33, от които няколко мултиплицирани - една е с 4 профила и две са с по два. Минус колко прави това, че не мога да сметна. Виж систъра е друга бира, тя е цяла вселена и има безброй поклонници!

# 1 516
  • Тра-ла-ла
Много съдържателен пост под последния Форков

# 1 517
Е, едва ли всеки си вика всички приятели на показ в подобен ..проект. А и не всички приятели биха отишли да играят театрото, и то за без пари.
Съгласна съм, но гостите на Фори на сватбата бяха 7-8 човека и то с него в това число, маман и систъра. Всички останали имаха повече. Не става въпрос да намериш маймуни да играят без хонорар, това са приятелите ти, с които да се забавлявате една вечер.

Абе няма значение, сигурна съм,че след предаването приятелската листа ще нарастне главоломно. Виж Никифорий как намаза Joy

# 1 518
  • Пловдив
Чета ви с интерес, но сега ще си позволя и да напиша няколко реда само защото човекът от "промото" е мой приятел и наистина не заслужава епитети от сорта на "мърляв", нито пък е от "маалата". И той, и съпругата му са страхотни хора, и да - имат приятели които ги подкрепиха в щурата им идея да се впуснат в това приключение.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 16:27 от Не се сърди, човече

# 1 519
Чета ви с интерес, но сега ще си позволя и да напиша няколко реда само защото човекът от "промото" е мой приятел и наистина не заслужава епитети от сорта на "мърляв", нито пък е от "маалата". И той, и съпругата му са страхотни хора, и да - имат приятели които ги подкрепиха в щурата им идея да се впуснат в това приключение.

Опаа, спойлнаха ни, че май поне една двойка няма да завърши с крах още докато трае предаването! Sunglasses

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 16:28 от Не се сърди, човече

# 1 520
  • Пловдив
Симпатични веселяци на възрастта на разпадналата се двойка (приблизително), едва ли ще "зарадват" сеирджиите, освен ако сценаристите не са "скалъпили" нещо с изрязани сцени, искрено се надявам да накарат гледащите да се усмихват Simple Smile. Сама разбирате, че не мога да напиша нищо конкретно, още си стискам снимките от сватбата, а така биха ми красили фейса Grinning

# 1 521
Опаа, спойлнаха ни, че май поне една двойка няма да завърши с крах още докато трае предаването! Sunglasses

Ще се радвам, ако е вярно. Омръзна ми да гледам само скандали и сеири.

# 1 522
Симпатични веселяци на възрастта на разпадналата се двойка (приблизително), едва ли ще "зарадват" сеирджиите, освен ако сценаристите не са "скалъпили" нещо с изрязани сцени, искрено се надявам да накарат гледащите да се усмихват Simple Smile. Сама разбирате, че не мога да напиша нищо конкретно, още си стискам снимките от сватбата, а така биха ми красили фейса Grinning
До вторник не е много време Simple Smile Всъщност имате ли представа дали още в първото предаване, в което ще ги покажат, ще излъчат сватбата им? И дали са приключили снимките вече?

# 1 523
  • Пловдив
Снимките приключиха отдавна, за съжаление нямам информация какво точно, ще излъчат във вторник, на тях в последния момент им казаха, че ще ги пускат на по-късен етап Simple Smile

# 1 524
Снимките приключиха отдавна, за съжаление нямам информация какво точно, ще излъчат във вторник, на тях в последния момент им казаха, че ще ги пускат на по-късен етап Simple Smile
Дано са останали с приятни емоции от цялото това преживяване и са открили каквото са търсели  Simple Smile

# 1 525
  • Тра-ла-ла
на тях в последния момент им казаха, че ще ги пускат на по-късен етап Simple Smile
Ще да рече, че още от началото са започнали с 4 двойки, сватби, пътешествия? И едната да са я държал в резерва, ако нещо се обърка? Или целият екип са били сигурни за фиаското между Никифор и Василена. Иначе нямаше как да сместят 4 двойки по едно и също време. Анализирам си просто.

Повече стара/ретро рок музика ли го кефи?
Даже я свири Wink
Grinning Излъчването му/прическата са точно като на класически рокаджия.

# 1 526
  • Пловдив
Още преди да започнат да излъчват са знаели, снимките приключиха около седмица след това Simple Smile, и да - от самото начало си бяха 4 двойки Simple Smile

# 1 527
Джулая и аз за това си мисля, че са имали резерва от самото начало. И се чудя дали и предния сезон не е имало четвърта, но неизлъчена двойка.

# 1 528
Защо резерва- може да са имали намерение да са 4 двойки, но като се е разпаднала едната, да са решили, че другите ще ги забавят малко- един вид - появяват се на мястото на първите.

# 1 529
Според мен просто са си оставили хепи енд за накрая, за да завърши шоОто що-годе позитивно. Иначе, ако ги бяха пуснали измежду другите 3 двойки, щеше да остане неприятната статистика, че 3/4 от двойките са леш и хубавата ( не знаем със сигурност де), а добрата 1/4 щеше да се загуби сред другите панаири.

Общи условия

Активация на акаунт